Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Yeni Hyundai Elentra Otomatik Test - Resimli Görüşlerim

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Ev aldığımdan satıyorum diyenlerin çoğu yalancı bence :D) Bu adam başka birşeyden satıyor bu arabayı...Bn asla almazdım zaten... :yeah:

• Yanıt 42
  • Görüntüleme 16,3k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ümit Vaysaloğlu
    Ümit Vaysaloğlu

Bu Hyundai ile Jay Leno bikaç yıl önce dalga geçmişti programında, Hyundai sadece yokuş aşağı hızlanabilen bir araba gibi bir laf etmişti yanlış hatırlamıyorsam ve hyundai nin sahipleri ya da sahibi b

• Guest Tolga KARACA
    Guest Tolga KARACA

Dediğim gibi; "Hyundai mi? Teneke..bu aracı hayatta almam" gibi duygusal ve boş tepkiler vermeden almayı düşünebileceğim bir araç, ama nasıl? Sınıfının önde gelen modelleriyle aynı fiyatta olmazs

• Guest Tolga KARACA
    Guest Tolga KARACA

O programı hatırlıyorum. Döt çeneli Leno nun sivrileşebildiği anlarındaki esprilerinden biriydi ve Hyundai yönetimi bu söze karşılık dediğin gibi bir açıklamada bulunmuştu.. Şimdi Abd pazarı

Yanıtlama zamanı:

Adamlar araba satıp ev ala ala mülk zengini oluyorlar :D:yeah:

Yanıtlama zamanı:

Yakup eline sağlık ve de teşekkürler....

Başka bir forumda yazdıklarımı burada da tekrarlayayım, Elantra özelinde değil de genelde şöyle bakıyorum olaya:

Söz gelimi orta sınıf: Başı Alman üretimi çekiyor, VW, Opel, Ford vb., Fransızlar ve İtalyanlar farklı kulvarlarda bu düzeye yaklaşıyorlar, ama ergonomi eksiklikleri var, daha doğrusu ülke alışkanlıkları ve beklentilerine göre farklı yorumları var. Japonlar da yıllar içinde evrimleşerek bu düzeye geldiler, onların da farklı yorumları var, ancak işçilik, malzeme kalitesi, dayanıklılık gibi sorunları çoktan hallettiler. Bu düzeyde fiyatlar da birbirine çok yakın ve donanım farklılıkları ile birbirlerinden müşteri çalmaya çalışıyorlar. Tabii şoven eğilimleri bir kenara bırakıyorum, Almanya'da VW, Fransa'da Peugeot/Citroen, İtalya'da Fiat açık ara önde satıyor (bir bizim markamız olamadı ama genelde Almancı takılıyoruz).

Kore kökenliler (Hyundai/Kia) hızla evrimleşiyorlar, ama henüz süreci tamamlamadılar, otomobil kültüründen nasibini alamayacak kadar yeniler, hala biraz taklitle ve masa başında teoride geliştiriyorlar araçları, rekabetçi olabilmek için de fiyatı düşük tutuyorlar, maliyeti düşürmek için de en iyi malzemeyi kullanamıyorlar hali ile. Bunu araca oturur oturmaz bugün bile hem de en yeni modellerde hemen fark ediyorsunuz. Yaratıcı fikirler ve çözümlerle daha önce yapılmamışı yapmaya çalışarak, özellikle elektronik donanıma ağırlık vererek de piyasaya girmeye çalışıyorlar. Sonuçta fiyat kalite oranı düzgün, bu nedenle beklentilere göre değişmekle beraber pek ala kabul edilebilir ve iş görür ama çoğunlukla ruhsuz bir araç üretmiş oluyorlar. Tabii bu arada kalite yükseldikçe fiyatlar da yükseliyor ve artık arada uçurum farklar olmuyor... örnek mi, Kia Proceed'e 54.000 TL teklif aldım, Focus EB'u 51.000'e aldım, biri dizel bile olsa, hiç düşünmedim bu kararı verirken.

Son söz: Ben hala Avrupa araçlarındaki yılların oluşturduğu otomobil kültürünün sağladığı kullanışlılığı ve gustoyu seviyor ve vazgeçmem diyorum. Ama Kore arayı kapatmak için canla başla uğraşıyor!

Cem Boneval tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Tamam açıklanamaz ama Üretse fena mı olur. Focus RS gibi harika bir otomobil Üretiyorsun, bÜtÜn hot hatchlere rakip oluyorsun, bence sağlam bir coupe de Üretmeli, mesela Type R a rakip RS ve S2000 e rakip bir coupe, Arkadan itişli, bence cesaretli olup Üretilmeli, yani kazanç elde etmek olmamalı amaç bazı şeylerde diye dÜşÜnÜyorum.

Amaç her zaman kazanç elde etmektir, ancak bazı modeller karlılık sağlamasa da marka imajı için Üretilir. Demek ki Ford imaj sorunu olduğunu dÜşÜnmÜyor.

Bununla beraber eskilerde neredeyse efsaneleşen Ford Capri'nin halefi defalarca basının kalemine dÜştÜyse de gelemedi bir tÜrlÜ, bekliyoruz hala... http://en.wikipedia.org/wiki/Ford_Capri

Yanıtlama zamanı:

Eline sağlık Yakup'um. :yeah:

Fiyat olarak Alman rakiplerinden uygun olması durumunda alınabilir bir araç. Ama o uygunlukta kalmadı artık. Dış tasarımı çekici duruyor fotolarda :D

Yanıtlama zamanı:

Hayırdır Vaysaloğlu Çabuk soğudun Focus'tan :)

Yok soğumadım asla, kim Elentra ile Focus'u değişir ki, daha doğrusu bu değişimi herkes yapar da Focus verip elentra alan pek Çıkmaz galiba. Ben dış tasarımını Çok beğeniyorum yalnız. Çok başarılı buluyorum. Fakat sadece az bi basit duruyor nedense, öyle focustaki tok duruş yok tasarımda, bu sınıf iÇin Çok sportif duruyor

Yanıtlama zamanı:

Bu forumda ki hiçkimse;

>50.000 TL veripte binek bir Hyundai Otomobil almaz.

Nokta.

Yanıtlama zamanı:

Tam da 48.000 e dizel Accent aldık diyecektim demiyorum artık :D

Yanıtlama zamanı:

Tam da 48.000 e dizel Accent aldık diyecektim demiyorum artık :zha:

Yeni accent blue mu ? Kim aldı kardeşim. Baz dizeli 44 civarıydı zaten yanlış hatırlamıyorsam.

Yanıtlama zamanı:
:) yok Yusufum doktorum demiş ya 50 ve fazlasına kimse Hyundai almaz diye, "48 e aldık biz de" diye takılıverdim gari..
  • 3 yıl sonra...
Yanıtlama zamanı:

Yakup bey elinize sağlık. Resimler neden görünmüyor?

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.