Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Bugün aslında .....

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Evet...bugün aslında hepimiz birşeyle uğraşıyoruz,kimimiz işyerinde kimimiz okulda kimimiz evde...yolda bir sürü şeyler uğraşıyoruz da...bir an kahvemizi yada çaıymızı yudumlayıp aslında....ben...bugün bunu yaşamak yapmak isterdim dediğimiz bir sürü şey vardır...onu paylaşmak istedim....

Ben bugün tv ye bakarken şu Burcu Esmersoyla güzel bir egepalasta denize nazır yemek yemeği isterdim ya.......... :kırbaç:

ya siz....aslında bugün ne yapmak isterdiniz.... :kıhkıh:

Tevfik tarafından düzenlendi

• Yanıt 92
  • Görüntüleme 11,2k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Bugün öğlen ameliyathaneden çıkınca biraz hava alma ihtiyacı ile Tünektepe'ye çıktım. 6.5 km'lik güzel bir tırmanma etabı sonrasında nefis bir Antalya manzarası (çektiğim foto aşağıda) Ak

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Şunun gibi kalıyorum içki konularında (plaka pleasee)

• yok ya...bogulmayız kaztüyü yastık birde...starbuckslarda varya frapitotto motto bişiler...oglan gidip konuşuyor birsürü anlamadığım terim kendimi recep sanıyom..wendy trendy bilmemne verişte soguk bi

Yanıtlama zamanı:

Okula gitmemek isterdim ve bugün arabayı satabilmek.. ;)

Yanıtlama zamanı:

Ben arabamla tur atmak istiyorum dedim ve turumu atıp işime geri döndüm. Bir erkek için en güzel şeylerden birini yaşamış oldum daha ne olsun ;)

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

bugün opeli izlerken astra nın mesajı şöyle birşeydi sanırım "evinize uzak yoldan dönmek isteyeceksiniz".....demek ki doğruymuşşş.....

Yanıtlama zamanı:

Doğrudur, zaten keyifli bir gezi sonrası aracı 1. sınıf bakım ürünleriyle temizleyip parlattım ;)

Yanıtlama zamanı:

Bugün, istanbulda boğaz kenarında hafif bir müzik eşliğinde martini yudumlamak isterdim.

Canım sende çok şey istiyormuşsun ohoooo ;) Şimdi kalk git İstanbul a püüü uzun iş.

Biz bi ara İzmir de toplanalım gene, geçici olarak bununla idare edersin.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

ama bu mantık değil tolgacım...zaman mekan hiçbir unsur yok..sadece içimizden geceni...söylemek önemli olan...sen sıyrıl şu akçaydan dükkandan astradan birazda ..onu de bugün aslında ne yapmak isterdin...aydın süper demiş... ;)

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

sana olsa olsa kanlı mary olur..... :fikir:;):dede:

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.