Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 201510 yıl comment_328404 Bence o arabayı kışlık bakıma sokalım, baksana esprisi bile donmuş Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 201510 yıl comment_328405 7 dakika önce, Doğan Kurban said: Kaan abiden rica etsek te tüm masrafları biz versek acaba teyp açma tuşuna arabadan fırlatma tuşu ekler mi acaba o zat ı muhtereme. ...uğraşmaya değmez. "toplantı var" diye çağırın, geldiğinde de iyice hırpalayıp dağ başında bir yere atın... (bkn.basit güzeldir) Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 201510 yıl comment_328406 14 dakika önce, Yakup Çağatay said: Klima tuşuna basınca tavanın açılması lazımdı, sana öyle mi yapmışlar tavan uçup gitmesin... sonra "Kaan Beeğğğ bana davan lazım davan" diye atarım kendimi kollarına, pardon servise @Kaan Yagizer Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 201610 yıl comment_343254 Yeni başlık açmak istemedim. Aracımda fabrika çıkışlı antifiriz var turuncu renkte. Üzerine İlave yapmak istiyorum hangi markayı önerirsiniz? Bir ayrım varmıdır? Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 201610 yıl comment_343257 27 dakika önce, Mehmet Kalmış said: Bir ayrım varmıdır? Sarı, yeşil, mavi ve kırmızı renklerle belirlenmiş bir ayırım var. Ford için kırmızıyı tercih ediyoruz. Ancak ideali Ford'un WSS-M97B44-D standartını karşılaması. Mesela bu olabilir: Ayrıntı içn: Yanlış antifriz kullanılırsa ne olur? Soğutma sisteminde, özellikle alüminyum ise, korozyon (pas) olasılığı artar. Motodaki conta ve o-ringlerle uyumsuzluk nihayetinde kaçaklara neden olabilir. Devridaim pompası arızalanabilir. İnce su kanalları tıkanabilir. İş silindir duvarında aşınmalar ve motor bloğunda hasara kadar varabilir. Şubat 1, 201610 yıl Cem Boneval tarafından düzenlendi Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın