Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

  • 0

Klimanın geç soğutmaya başlaması


Yücel Yaman

Soru

Bugün aracımla seyahat çalıştırdığım ilk kilometreden itibaren  yaklaşık 10 km yol yaptıktan sonra soğutmaya (Klima devreye girdi ) başladı. Bunu daha önce bir kez daha yapmıştı. Bunun nedeni ne olabilir acaba. Şimdiden teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Bu soruda 8 cevap bulunuyor

Önerilen Mesajlar

  • 0

benimde sizinkine benzer bir sorunum vardı klima buz gibi soğuturken birden sıcak üflemeye başlıyordu bunu 4 veya 5 defa tekrarladı servise gitgel her servise gidişimde sorunu bulamadılar çünkü servisde yapmıyordu çünkü nazı bana geçiyordu şuan sorunsuz çalışıyor nezaman nazlanacak merak ediyorum 1 aya havalar serinler klima kullanmam seneye yazın  yine nazlanır gitgel sonuç çıkmaz garantisi bittimi elimde kalır gibime geliyor.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 0

Aracın motorunu çalıştırılmadan yada motor ısısı normal çalışma ısısına gelmeden klima tam verimlilikte çalışmayabilir , klima kompresörü veya hava giriş çıkışını sağlayan elemanlarda bir arıza yada geç açılma problemi olabilir klimanın belli bir zamandan sonra soğuduğunu belirtmişsiniz. 

Klima gazı veya petek / filtrelerde bir problem olduğunu zannetmiyorum bildiğim kadarıyla böyle bir durumda havanın zamanla soğuma durumu gerçekleşmez. Ek olarakta normalden daha sıcak hava şartlarında klimanızın 3-4. seviyelerde içeri aldığı havayı soğutamadan size ulaştırmasındansa 1-2 seviyelerde daha az miktarda aldığı havayı tam anlamıyla soğutmasına fırsat verirseniz daha sağlıklı olacaktır. 

Tabii ki yaşanan problemi bir servise göstermekte her zaman fayda var 

İyi forumlar 

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 0

Saçma gelebilir belki,acaba ayaklara felanmı üflüyor ? Kışın ayaklara ayarladığımdan yaz gelince bu klima niye soğutmuyo diye kafayı yerken yağmurlu bir yaz günü ön camın buğ yapması sonucu tuşlarla oynarken klimada sorun olmadığını anlamıştım.  :)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.