Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 201510 yıl comment_319712 Bugün aracımla seyahat çalıştırdığım ilk kilometreden itibaren yaklaşık 10 km yol yaptıktan sonra soğutmaya (Klima devreye girdi ) başladı. Bunu daha önce bir kez daha yapmıştı. Bunun nedeni ne olabilir acaba. Şimdiden teşekkürler. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 201510 yıl comment_319728 düğmeyi çevirir çevirmez çalışmaya başlamadı mı anlamadım tam olarak? Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 201510 yıl comment_319736 klima gazınız azalmıştır veya polen filtreniz dolmuştur ... ilk akla gelen şeyler bunlar. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 201510 yıl Yazar comment_319839 Klimayı çalıştırdıktan yaklaşık 20 dk. sonra soğutmaya başladı. Soğutmadan önce sürekli sıcak hava üfledi. Soğutmaya başladıktan sonra gayet güzel soğuttu. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 201510 yıl comment_319845 Klimayı devreye sokan solenoid anahtar tutukluk yapmıştır, tekrarlarsa değişimi gerekebilir. Tamamen işkembeden sallanmıştır, böyle bir anahtar var mı onu bile bilmiyorum. Ama ya tutarsa...!? Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 201510 yıl comment_319878 benimde sizinkine benzer bir sorunum vardı klima buz gibi soğuturken birden sıcak üflemeye başlıyordu bunu 4 veya 5 defa tekrarladı servise gitgel her servise gidişimde sorunu bulamadılar çünkü servisde yapmıyordu çünkü nazı bana geçiyordu şuan sorunsuz çalışıyor nezaman nazlanacak merak ediyorum 1 aya havalar serinler klima kullanmam seneye yazın yine nazlanır gitgel sonuç çıkmaz garantisi bittimi elimde kalır gibime geliyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 201510 yıl comment_319920 Aracın motorunu çalıştırılmadan yada motor ısısı normal çalışma ısısına gelmeden klima tam verimlilikte çalışmayabilir , klima kompresörü veya hava giriş çıkışını sağlayan elemanlarda bir arıza yada geç açılma problemi olabilir klimanın belli bir zamandan sonra soğuduğunu belirtmişsiniz. Klima gazı veya petek / filtrelerde bir problem olduğunu zannetmiyorum bildiğim kadarıyla böyle bir durumda havanın zamanla soğuma durumu gerçekleşmez. Ek olarakta normalden daha sıcak hava şartlarında klimanızın 3-4. seviyelerde içeri aldığı havayı soğutamadan size ulaştırmasındansa 1-2 seviyelerde daha az miktarda aldığı havayı tam anlamıyla soğutmasına fırsat verirseniz daha sağlıklı olacaktır. Tabii ki yaşanan problemi bir servise göstermekte her zaman fayda var İyi forumlar Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 201510 yıl comment_319935 Saçma gelebilir belki,acaba ayaklara felanmı üflüyor ? Kışın ayaklara ayarladığımdan yaz gelince bu klima niye soğutmuyo diye kafayı yerken yağmurlu bir yaz günü ön camın buğ yapması sonucu tuşlarla oynarken klimada sorun olmadığını anlamıştım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 201510 yıl Yazar comment_321145 Cevap veren bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum. Şu an bir sorun yok bunu iki kez yaptı. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın