Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 201510 yıl comment_319101 Anahtarsiz calistirmalida 15 dk sonra teyp kapanıyor anahtar olsa yarım konumunda teyp çalabilmekteydik lakin şimdi bi ayar varmıdır Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 201510 yıl Solution comment_319102 Debriyaja basmadan düğmeye basarsanız, anahtarı yarın çevirmiş gibi olur. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 201510 yıl Yazar comment_319128 Debriyaja basmadan düğmeye basarsanız, anahtarı yarın çevirmiş gibi olur. Oncelikle tesekkurederim cevap icin lakin Powershift benim ki bunu nasıl yapacagim Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 201510 yıl comment_319132 Oncelikle tesekkurederim cevap icin lakin Powershift benim ki bunu nasıl yapacagim Basmadan demiş Ozan. Yani hiçbir şeye basmadan (normal çalıştıma için frene basıyor olmanız lazım), anahtar araç içindeyken çalıştırma düğmesine bastığınızda, yarım çevirmiş gibi olur. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 201510 yıl Yazar comment_319133 Basmadan demiş Ozan. Yani hiçbir şeye basmadan (normal çalıştıma için frene basıyor olmanız lazım), anahtar araç içindeyken çalıştırma düğmesine bastığınızda, yarım çevirmiş gibi olur. Evet bunu denemedim çok teşekkürler [emoji1] Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 201510 yıl comment_319137 Evet bunu denemedim çok teşekkürler frene basmadan tuşa basarsanız elektrik sistemi çalışmış olur ancak araba çalışmaz. dikkat aküyü tüketmeyelim Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 201510 yıl comment_319149 Anahtarsız çalıştırmada evet 15 dk sonra teyp kapanıyor ancak kontağa hiç dokunmadan direk teyp düğmesine basıldığında 1 saat modu diyerek açılıyor. Sony sistemde nasıl bilmiyorum ama benimkinde bu şekilde arabanın içinde oturduğumda bu şekilde açıyorum ben. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 201510 yıl Yazar comment_323829 Anahtarsız çalıştırmada evet 15 dk sonra teyp kapanıyor ancak kontağa hiç dokunmadan direk teyp düğmesine basıldığında 1 saat modu diyerek açılıyor. Sony sistemde nasıl bilmiyorum ama benimkinde bu şekilde arabanın içinde oturduğumda bu şekilde açıyorum ben. dün akşam deneme fırsatım oldu bazen dedi 1 asat modu bazende demedi bende mecburen actım kapadım :/ tam anladım ne ne zaman çalışıyor kesintili de olsa müziğimizi dinledik Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın