Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 201511 yıl comment_315190 Arkadaş sıcaklardan bunalmış, el freni de çekilmeyince fırsat bu fırsat deyip gidiyormuş ama... Haber detayları da aşağıda http://www.ulusalkanal.com.tr/yurt/denize-dusmekte-olan-otomobil-son-anda-kurtarildi-h71191.html Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 201511 yıl comment_315192 ahahaha şaka gibi yahu Ne cesaret varmış... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 201511 yıl Yazar comment_315195 ahahaha şaka gibi yahu Ne cesaret varmış... Ağaç gibi duvar gibi bir şey değil ki abi, arkanı bir dönüyorsun denize gidiyor. Haydaaa... Bir de kiralıkmış araba. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 201511 yıl comment_315196 Dikkat ettiniz mi,son bir kaç haftada olan olayların neredeyse tamamında F3 var. Ya direkt olayın muhatabı,ya arka planda. Subluminal bir şeyler seziyorum ama... Sultanbeyli Karakol saldırısında kullanılan araç da F3 sanırım. Ya da piyasa da aşırı sayıda F3 var. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 201511 yıl comment_315197 Dikkat ettiniz mi,son bir kaç haftada olan olayların neredeyse tamamında F3 var.Ya direkt olayın muhatabı,ya arka planda. Subluminal bir şeyler seziyorum ama... Sultanbeyli Karakol saldırısında kullanılan araç da F3 sanırım. Ya da piyasa da aşırı sayıda F3 var. Evet farkettim bende. Sultanbeyli deki olayda style jantlıydı araba. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 201511 yıl comment_315200 Bodrum da rent a car firmalarının çoğunda focus 3 veya 3,5 var ya da bana öğle geliyor başımı nereye çevirsem beyaz focus böyle olunca suça karışmada artıyor haliyle. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 201511 yıl comment_315201 arabanın altı çatır çatır sürte sürte çektiler Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 201511 yıl comment_315207 Yalnız, denizci şapkalı ağabeye dikkat! Araba denize düşerse kullanacak kaptan hazır:) Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 201511 yıl comment_315210 Biraz önce haberlerde gösterdiler,bir turist bayan kiralamış aracı,park ettikten sonra el frenini çekmemiş. Araba geri geri kayarken üstündeki elemanlar kaputa zıplıyor ve arabayı düşmekten kurtarıyorlar Yalnız itfaiye kurtarırken içim cız etti,o betona sürte sürte çıkarttılar çıkan sesler hiç iyi değildi. Kiralama şirketi turist ablamızı baya hırpalayacak.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 201511 yıl comment_315213 Biraz önce haberlerde gösterdiler,bir turist bayan kiralamış aracı,park ettikten sonra el frenini çekmemiş. Araba geri geri kayarken üstündeki elemanlar kaputa zıplıyor ve arabayı düşmekten kurtarıyorlar Yalnız itfaiye kurtarırken içim cız etti,o betona sürte sürte çıkarttılar çıkan sesler hiç iyi değildi. Kiralama şirketi turist ablamızı baya hırpalayacak.. Star mı izliyorsun Araba avis'in yani otosan'ın sayılır Gözle görülmeyen yerler çizildiyse haberleri bile olmaz ondan. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 201511 yıl comment_315216 Star mı izliyorsun Araba avis'in yani otosan'ın sayılır Gözle görülmeyen yerler çizildiyse haberleri bile olmaz ondan. Tek ben değilmişim star izleyen,anlaşıldı Valla baya tantanası koptu gerek sosyal medyada gerek haberlerde,bence her gelen arabanın altınada bakarlar artık Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 201511 yıl Yazar comment_315272 Haberlere çıktı adı soyadına kadar daha nasıl haberi olsun Televizyon başında çekirdek çitliyorsun, bir bakıyorsun senin araba denize gidiyor. Kaputta 10 kişi oturmuş Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın