Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Damacana'dan kaç litre döküyorsunuz?!

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Özellikle şişe ve benzeri ağız yapısına sahip kablarda dökülme riski artan ama yine de her zaman yüksek riske sahip olan bu durum malumunuzdur....

En fazla ne kadar döktünüz ? Ortalama ne kadar dökülüyor ? Altına bir şey seriyor musunuz? Bir de dökmeyen var mı ?(dolduruyorsa tabi)

Amma sordum :D 

Benim 1 bardağı geçgin döktüğüm olmuştur :D Ortalama 1 parmak dökülebilir. 

• Yanıt 73
  • Görüntüleme 9,1k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• ne dökülmüş? ...anlamadım ki  

• Doğan Kurban
    Doğan Kurban

2 damla bişey dökülüyor altı üstü. Pilli damacana olunca kolay oluyor. Valla pompanın ucunu o kadar sallamama rağmen genede damlıyo işte. ( dalga felan değil kötüye yormayın ha )

• Şimdi ben özet geçeyim.. Yakup diyor ki, damacana diyor, malum 19 litre... hadi bu damacana değil de şişe olsun, 1 litre, bilemedin 1,5 litre.. Doldururken diyor, büyük risk diyor.. (arabaya benzin

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

damacana ne alaka. Yani sen şişeden bardağa dökerken yarısını yere döküyosun öyle mi, o zaman evet bi uğra :)

Hayır, hızını alamayıp kaç litre döküyorsunuz? demek oluyor. 0.33 litre mi diyeydim :D Örnek olarak bir bardak falan dedim.

Yanıtlama zamanı:

Anlayan bana da anlatsın

Şimdi Ozan, bizim Yakup ne zaman damacanadan bardağına su doldurmaya çalışsa yarısını döküyor ( taşırıyormuş) muş, hal böyle olunca uleen ben mi çok beceriksizim yoksaa herkes zaten döküyormu bir öğreneyim bakayım Demiş araştırmacı gazeteci ruhu ile ?????
Yanıtlama zamanı:

2 damla bişey dökülüyor altı üstü. Pilli damacana olunca kolay oluyor. Valla pompanın ucunu o kadar sallamama rağmen genede damlıyo işte. ( dalga felan değil kötüye yormayın ha )

Yanıtlama zamanı:

Ben hiç anlamadım, damacana ney bizde yok öyle bi icat, çeşmeden dolduruyoz bardağa:muha:

Çeşmeden doldurunca taşmıyor mu?

Yanıtlama zamanı:

3-5 TL'ye alınan bir pompa ve yine 3-5 TL'ye alınan bir sürahi ile bir damla bile dökmeden doldurma garantisi veriyoruz; bu yöntemi, Nadya Komaneçe, Franz Beckenbauer, rahmetli başkan Kenedy ve Fenerbahçe'li Cemil de kullanıyordu...

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.