Volkan Çelebi Oluşturma zamanı: Ağustos 3, 2015 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ağustos 3, 2015 Merhaba arkadaşlar, Yolcu koltuğunun airbagi nasıl kapatılacak. Manuelde bir düğmeden bahsediyor ama ben bulamadım onu torpido gözünde. Daha önce sorulduysa affola. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Serkan erden Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2015 aklıma bişey geldi. acaba yolcu koltuğu altında ağırlık sensörü olabilirmi? oturan birisi var ise kaza anında patlar,yok ise patlamaz. emniyet kemeri nasıl birisi oturunca alarm veriyorsa airbagde o mantıkla çalışıyor olabilirmi? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2015 aklıma bişey geldi. acaba yolcu koltuğu altında ağırlık sensörü olabilirmi? oturan birisi var ise kaza anında patlar,yok ise patlamaz. emniyet kemeri nasıl birisi oturunca alarm veriyorsa airbagde o mantıkla çalışıyor olabilirmi? Zaten var ki.Emniyet kemeri algılayıcısı bu işe de yarıyor olabilir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2015 aklıma bişey geldi. acaba yolcu koltuğu altında ağırlık sensörü olabilirmi? oturan birisi var ise kaza anında patlar,yok ise patlamaz. emniyet kemeri nasıl birisi oturunca alarm veriyorsa airbagde o mantıkla çalışıyor olabilirmi? focusu bilmiyorumda puntoda yoktu. Bi arkadaşımın kazasında yalnız olmasına rağmen patlamıştı yolcu havayastığı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2015 Fiestada var imiş Canım yazdım zaten yukarıda, Fiesta'da var die acaba yolcu koltuğu altında ağırlık sensörü olabilirmi? cıK, yok! daha doğrusu var, ama o airbag ile alakalı değil ... emniyet kemeri uyarısı veriyor sistem ama sağ ön koltukta kimse oturmuyor, yazıktır ... dur airbag'ı açmiim demiyor. yapıştırırsan (kuZu'yu) BuM! direkt açıyor. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2015 Canım yazdım zaten yukarıda, Fiesta'da var die cıK, yok! daha doğrusu var, ama o airbag ile alakalı değil ... emniyet kemeri uyarısı veriyor sistem ama sağ ön koltukta kimse oturmuyor, yazıktır ... dur airbag'ı açmiim demiyor. yapıştırırsan (kuZu'yu) BuM! direkt açıyor. niye peki :) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2015 (düzenlendi) niye peki Ne nie? Niye Switch konmamış? : Yeri belli (resim paylaştım) ama orada on/off yok ... neden dersen? bilmiyorum, büyük ihtimal ile "koyma bilader" demişizdir. Niye Basınç sensörü yok? : Eh ... adam orjinal tasarıma On/Off switch'i koymuş, zaten orada switch var diye de Emniyet Kemeri uyarı sistemini Airbag tetikleme sistemine bağlamamış. Yani dizayn'ı yapan Alçak Gerilimci düzgün çalışmış ... Niye koymamışlar ki peki? : Eee ... dedim ya, sakatlık olmasın diyedir büyük ihtimal ile. "Switch ne be? Kaza oldu mu açılsın işte, biri Switch'i kapatır ... Airbag o yüzden açılmaz, beyni sıvanır ön cama ... sonra da bizi dava eder. Hiç gerek yok abi, direkt bağla gitsin abijim" konuşması yapılmıştır. Sonuç : Yok işte ... Ağustos 5, 2015 Kaan Yagizer tarafından düzenlendi berbat türkçe 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Volkan Çelebi Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2015 Neyse anladık ki f3de bu hede yok. Şimdi isofix zımbırtısını araştırayım bari Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2015 Heh o var işte Arama kısmından bulabilirsiniz bilgileri. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Hakan Saraylı Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2015 Zaten onun için Isofix bağlantı seti veriyoruz (istendiğinde / bedelsiz) ...bence de bebek koltuğu sağ arka tarafta olmalı ama insanların tercihlerine karışamayız ki, sorulursa tavsiye verebiliriz ... o kadar. Benim bildiğim de bebek koltuğu sağ arkaya monte edilir, peki mubarekler ! çocuk kilidi (kapı üzerinde airbag iptal gibi anahtar çevirmeli) neden sağda değilde solda ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2015 Ben olsam çocuğumu benim arkama koyarım, çünkü olası kaza durumlarında önce insan kendini korur iç güdüsü sebebiyle haliyle önce sürücü kısmı sağlam kalır baaaaa kalırsa Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Saruhan Özkan Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2015 Benim bildiğim de bebek koltuğu sağ arkaya monte edilir, peki mubarekler ! çocuk kilidi (kapı üzerinde airbag iptal gibi anahtar çevirmeli) neden sağda değilde solda ? 2 kapıda da yok muydu o ya Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2015 Aynen Hakan abi f3 de iki kapıda da var. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Volkan Çelebi Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2015 sorun şu, arabada bebek bağırıyor ve zaman zaman aracı durdurup bebekle ilgilenmen gerekiyor. Dolayısıyla ön yolcu koltuğu rahatlık sağlıyor bu hususta. Hem gözün sürekli (olmasada hemen hemen) bebekte oluyor. Psikolojikman sen de rahat ediyorsun. Bu yüzden sormuştum ama artık benimki ilk aldığımız koltuğa sığmadığı için isofixli yeni koltuk alacağız. Forumda f3 için servise gidilirse gerekli aparat takılıyor deniyor da benim araba yurtdışı. Orada bu işler nasıl acaba Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2015 Orada da öyle olur muhtemelen çünkü bu donanım olarak sunuluyor. Kitapçığınıza bakabilirsiniz. Ayrıca airbag için yok dedik bu Tr içindi siz bu gösterilen yeri kontrol edin eğer varsa vardır Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2015 Ben olsam çocuğumu benim arkama koyarım Sağ arka denmesinin sebebi belli. Koltuk oradayken aracı kullanırken dikiz aynasından bebeğe bakabiliyorsun Yakup (denenmiştir - kesin bilgi) şoför koltuğunun arkasında (arkanda) olduğunda bu şans kaybediliyor. Düzgün bebek koltuğu kullanıldığında (onların da crash test sonuçları var) ve doğru boy seçildiğinde (yaş - kilo - boy) + ISOFiX bağlantısı yapıldığında arkada bebek koltuğunda oturan yavru gayet güvende oluyor. Onun kazadan sağlam çıkma yüzdesi araçtaki yetişkinlerin neredeyse iki katı diyeyim, gerisini sen anla. (üç noktalı emniyet kemeri, bebek koltuğunun içindeki travma yastıkları, bebeği saran darbe emici kabuk vs.) 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Volkan Çelebi
Merhaba arkadaşlar,
Yolcu koltuğunun airbagi nasıl kapatılacak. Manuelde bir düğmeden bahsediyor ama ben bulamadım onu torpido gözünde. Daha önce sorulduysa affola.
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
8
6
6
3
Popular Days
Ağs 4
10
Ağs 23
8
Ağs 5
7
Ağs 3
5
Top Posters For This Question
Yakup Ç. A. 8 posts
Doğan Kurban 6 posts
Kaan Yagizer 6 posts
Volkan Çelebi 3 posts
Popular Days
Ağs 4 2015
10 posts
Ağs 23 2015
8 posts
Ağs 5 2015
7 posts
Ağs 3 2015
5 posts
Popular Posts
Kaan Yagizer
Canım yazdım zaten yukarıda, Fiesta'da var die cıK, yok! daha doğrusu var, ama o airbag ile alakalı değil ... emniyet kemeri uyarısı veriyor sistem ama sağ ön koltukta kimse oturmuyor, yazıktır
Kaan Yagizer
Ne nie? Niye Switch konmamış? : Yeri belli (resim paylaştım) ama orada on/off yok ... neden dersen? bilmiyorum, büyük ihtimal ile "koyma bilader" demişizdir. Niye Basınç sensörü yok? : Eh ... ad
Kaan Yagizer
Sağ arka denmesinin sebebi belli. Koltuk oradayken aracı kullanırken dikiz aynasından bebeğe bakabiliyorsun Yakup (denenmiştir - kesin bilgi) şoför koltuğunun arkasında (arkanda) olduğunda bu şans kay
Posted Images
Bu soruda 32 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap