Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 201511 yıl comment_311866 Buradaki yorumlara baktığımızda da Cyclone seçimiyle doğru bir seçim yapmışsınız,Hayırlı olsun. @Doğan Kurban abininde tavsiyesiyle bende Cyclone düşünüyorum ama arayüzünü sevemedim arayüz için bir güncelleme olduğunda ilk işim bu olacak. Aracın kapılaı açıkken çıkan grafiği paylaşırmısınız? Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 201511 yıl comment_311869 Buradaki yorumlara baktığımızda da Cyclone seçimiyle doğru bir seçim yapmışsınız,Hayırlı olsun. @Doğan Kurban abininde tavsiyesiyle bende Cyclone düşünüyorum ama arayüzünü sevemedim arayüz için bir güncelleme olduğunda ilk işim bu olacak. Aracın kapılaı açıkken çıkan grafiği paylaşırmısınız? Aslında şuan birçok arayüz var.Dün biraz oynama yaptım üstünde.Otomatik park olmayan araçlarda sıkıntısız çalışacaktır.Otomatik parkta sıkıntı yaratıyor.Birkaç güne güzel bir tema çıkartırım.Ama önce oto park işini çözmem lazım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 201511 yıl comment_311877 Mesela şöyle .rrui uzantılı dosyaları direkt çalıştırıyor mu abi ? Bende internetten bir sürü tema buldum rrui editör ile değişiklikte yapılabiliyor bunlar direkt gözat butonuna tıklanıp yüklenebiliyor mu? * Otomatik park destekleyen tema bulmak zor tabi Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 201511 yıl comment_311880 .rrui uzantılı dosyaları direkt çalıştırıyor mu abi ? Bende internetten bir sürü tema buldum rrui editör ile değişiklikte yapılabiliyor bunlar direkt gözat butonuna tıklanıp yüklenebiliyor mu? * Otomatik park destekleyen tema bulmak zor tabi Şöyle ki.Sistemde tema seçim ekranında o dosyayı seçince cihaza kuruyor..rrui dosyalarının hepsini açıyor.Fakat şuna dikkat etmek lazım.Oto park varsa ve klima digital ise cihaz bu ekrana gelen görüntüleri vermemiyebiliyor.Çünkü o tema farklı arabalar için tasarlanmış oluyor.Sana savsiyem bizim orj temamızın üstünde ikon zemin fotoğrafı gibi değişiklikleri yap.Daha sorunsuz kullanırsın. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 201511 yıl comment_311881 Şöyle ki.Sistemde tema seçim ekranında o dosyayı seçince cihaza kuruyor..rrui dosyalarının hepsini açıyor.Fakat şuna dikkat etmek lazım.Oto park varsa ve klima digital ise cihaz bu ekrana gelen görüntüleri vermemiyebiliyor.Çünkü o tema farklı arabalar için tasarlanmış oluyor.Sana savsiyem bizim orj temamızın üstünde ikon zemin fotoğrafı gibi değişiklikleri yap.Daha sorunsuz kullanırsın. .rrui dosyalarını açması güzel yabancı forumlarda otomatik park destekleyen temalar görmüştüm onlara ulaşabilir ve deneyebilirsem iyi olacak Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 201511 yıl comment_311883 Güle güle kullanın.Geri görüş kamerası bagaj açma butonuyla tümleşik olanından alabilirsiniz.Ben kullanıyorum gayette güzel.Shark anteni umarım boyamışsınızdır.Çok daha arabayla bütünlük sağlıyor.Bir de kapılar açıkken ekrana nasıl bir görüntü veriyor fotoğraf ekleyebilir misiniz? aracla ilgii resimleri bekliyoruz..nasıl ve nereye takıldığına dair resimler olursa iyi olur Haziran 30, 201511 yıl Levent Okutan tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 201511 yıl comment_311889 aracla ilgii resimleri bekliyoruz..nasıl ve nereye takıldığına dair resimler olursa iyi olur Bagaj açma butonu çıkarılıyor onun yerine takılıyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 201511 yıl comment_311893 tam aradığım konu aslında bende biran önce taktırmak istiyorum ama malum maddi durm.bir iki aya ancak taktıracağım.otomatik park desteklemesi iyi de serviste taktırsak pahalı ve hangi markayı takacak.dışarıda taktırsak garantiden çıkacak servisein birine sordum.navigommu ne marka dedi 2000 ve 2200 tl fiyat çekti. hayırlısı. Haziran 30, 201511 yıl Alparslan Özaslan tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 201511 yıl comment_311894 Kusura bakmayın doağn bey sizi rahtasız ediyorum ama..Görüntü kalitesinde fark varmı..eski kamera ile bu kamera arasında..bir de gece aydınlatması varmı ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 201511 yıl Yazar comment_311899 Kapı açıldığında oluşan ekran görüntüsü orginal yuvasına fazladan 1 adet usb ve 1 adet aux eklendi ( trend x paket kullanıcıları bilir takılmadan önce yuvalar boş durumdaydı) video görüntüleri hd kalitede ( tv yayını değil yanlış anlaşılmasın ) kamera yerini merak eden arkadaşlar için tv anteni gps anten ide karşıdaki direğin içine monte edildi. (zaten antenin arkasım mıktanıs özelliklidir. usta için takması zor olmadı) aliexpresten aldığım pad ler daha öncede paylasmıstım. daha yakın ve net cekımler yapıp tekrar paylasmak ıstedım yerli malı bagaj havuzum ölçtük, biçtik, kestik Haziran 30, 201511 yıl Ogün Yaşar tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 201511 yıl comment_311900 Kusura bakmayın doağn bey sizi rahtasız ediyorum ama..Görüntü kalitesinde fark varmı..eski kamera ile bu kamera arasında..bir de gece aydınlatması varmı ? Açıkcası orj kamerasını takmadım.Bu ürün gayet yeterli.Arabamın geri vites lambasını led ile değiştirdim ve gayette yeterli aydınlatma sağladı.Kameranın kendi ışığı yok fakat gece görüş özellikli. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın