Ogün Yaşar Oluşturma zamanı: Haziran 29, 2015 Raporla Share Oluşturma zamanı: Haziran 29, 2015 Merhaba geçtiğimiz hafta uzun zamandır aklımda bulunan cyclone marka multimedya cihazı aracıma taktırdım. gayet memnunum her araçta olması gereken bi özellik şahsi görüşüm. almadan önce çok araştırdım. piyasada onlarca marka cihaz vardı çoğunu inceleme şansım oldu. aralarında gerek dokunmatik hassasiyeti gerek hız bakımından en iyisinin cyclone olduğunu gördüm. maliyete gelecek olursak servis 2100 tl gibi bir fiyat çıkardı. bende cyclone markasının bağcılardaki yetkili satış noktasında 1800 tl 9 taksit ımkanıyla taktırmaya karar verdim. aracım trend x paket cihazın ek olarak aracıma kazandırdığı özellikler şunlar; 1.sesli komut 2.bluetooth 3.iki adet usb ve bir adet aux oldu 4.ses kalitesi eski teyip e nazaran biraz daha arttı. 5.kapılar açıldığında açık olan kapıyı veya bagajı ekranda gösteriyor. 6.dvd,navigasyon,geri vites kamerası cihaz açılış ekranı (resmi kendim ayarladım) Menü ekranı (arka plan resmini kendim değiştirdim) geri vites ekranı (vitesi atar atmaz ekran karşımıza geliyor) geri vites kamerası (plakalıkta açı daha güzel görünüyor. tampona taktırmanızı tavsiye etmem aynı zamanda tamponda kirlenme daha çok oluyor) shark anten (internetten aldım orjnalden daha iyi çekiyor) 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bülent Ç. Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2015 hayırlı olsun gule gule kullan 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2015 Güle güle kullanın.Geri görüş kamerası bagaj açma butonuyla tümleşik olanından alabilirsiniz.Ben kullanıyorum gayette güzel.Shark anteni umarım boyamışsınızdır.Çok daha arabayla bütünlük sağlıyor.Bir de kapılar açıkken ekrana nasıl bir görüntü veriyor fotoğraf ekleyebilir misiniz? 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2015 Güle güle kullanın. shark anteni nerden aldınız linkini paylaşabilir misiniz? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Barış Gültekin Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2015 Güle güle kullanın, çok güzel görünüyor.... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2015 Hayırlı olsun.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Orhan Develi Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2015 Hayırlı olsun, güle güle kullanın. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
onur karadağ Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2015 .Geri görüş kamerası bagaj açma butonuyla tümleşik olanından alabilirsiniz. resim atarmısın doğan abi nasıl oluyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Yaşar Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2015 shark anteni burdan aldım. sipariş vermeden önce ürünün rengini bildirmeyi unutma... http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-shark-anten-orjinal-balik-sirti-anten-kopek-baligi-anten-fume-208855441/detay 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Yaşar Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2015 teşekkür ederim doğan bey. shark anteni boyamadım.beyaz olarak sipariş etmiştim. renk sırıtır mı acaba diye düşündüm bi ara ama taktıktan sonra emanet gibi durmadı aracın üstünde. kapı görüntüsünüde yarın ilk fırsatta atarım.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2015 teşekkür ederim doğan bey. shark anteni boyamadım.beyaz olarak sipariş etmiştim. renk sırıtır mı acaba diye düşündüm bi ara ama taktıktan sonra emanet gibi durmadı aracın üstünde. kapı görüntüsünüde yarın ilk fırsatta atarım.. Boyamadan önce plastikteki boyayı kazıyın.Ben oto boyacısında arabamın boyasından spreye bastırıp yaptım.Tabi boyayı kazımadığım için alttaki kötü boyayı çürüttü ve çok kötü oldu.O yüzden alttaki boyayı kazıyarak yaparsan on numero olur :). Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2015 resim atarmısın doğan abi nasıl oluyor Aldığım ürünün linkini atıyım oradan bakın.Araba evde şuan fotoyu akşama atarım. http://www.aliexpress.com/item/CCD-Car-Rear-View-Camera-for-Ford-Focus-2012-Auto-Review-Backup-Reverse-Camera-Review-Reversing/32218721466.html Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2015 shark anteni burdan aldım. sipariş vermeden önce ürünün rengini bildirmeyi unutma... http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-shark-anten-orjinal-balik-sirti-anten-kopek-baligi-anten-fume-208855441/detay Daha uygunu var beklerim diyenler buradan sipariş verebilirler. http://www.aliexpress.com/item/Shark-antenna-special-car-radio-aerials-shark-fin-auto-antenna-signal-For-Ford-Focus-3/32328544562.html 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Osman Türkol Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2015 bende bu shark anteni aliexpresten aldım 9 dolar gibi bir fiyatı var.Sahibinden dekiler de oradan getiriyor zaten güzel duruyor ve iyi de çekiyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2015 Bu arada cyclone cihazınıza hard disk takabiliyorsunuz.Hard diski exfat formatında biçimlendirin.Sonra araca takıp keyfini sürün Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap