Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 3 Cyclone navigasyon shark Anten

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Merhaba geçtiğimiz hafta uzun zamandır aklımda bulunan cyclone marka multimedya cihazı aracıma taktırdım. gayet memnunum her araçta olması gereken bi özellik şahsi görüşüm. almadan önce çok araştırdım. piyasada onlarca marka cihaz vardı çoğunu inceleme şansım oldu. aralarında gerek dokunmatik hassasiyeti gerek hız bakımından en iyisinin cyclone olduğunu gördüm. maliyete gelecek olursak servis 2100 tl gibi bir fiyat çıkardı. bende cyclone markasının bağcılardaki yetkili satış noktasında 1800 tl 9 taksit ımkanıyla taktırmaya karar verdim. 

aracım trend x paket cihazın ek olarak aracıma kazandırdığı özellikler şunlar;

1.sesli komut

2.bluetooth

3.iki adet usb ve bir adet aux oldu

4.ses kalitesi eski teyip e nazaran biraz daha arttı.

5.kapılar açıldığında açık olan kapıyı veya bagajı ekranda gösteriyor.

6.dvd,navigasyon,geri vites kamerası

cihaz açılış ekranı (resmi kendim ayarladım)

1.thumb.jpg.3e7062ff2ee7fae34ae77c3c6458

Menü ekranı (arka plan resmini kendim değiştirdim)

2.thumb.jpg.a2113b3f39d0949b95d90a180a50

geri vites ekranı  (vitesi atar atmaz ekran karşımıza geliyor)

3.thumb.jpg.308e7507be0cca6ac46dbaf98742

geri vites kamerası (plakalıkta açı daha güzel görünüyor. tampona taktırmanızı tavsiye etmem aynı zamanda tamponda kirlenme daha çok oluyor)

4.thumb.jpg.1380ee64df326e48a38ad34d49f4

shark anten (internetten aldım orjnalden daha iyi çekiyor)

5.thumb.jpg.08eccfabf864bea4b984bd81e5eb

6.thumb.jpg.fc9c581162071faa0c243f7bec21

8.thumb.jpg.51c19c8b720422c179cb94823ade

7.thumb.jpg.b26da2bfae529b7feff40eb09132

Yanıtlama zamanı:

hayırlı olsun gule gule kullan

Yanıtlama zamanı:

Güle güle kullanın.Geri görüş kamerası bagaj açma butonuyla tümleşik olanından alabilirsiniz.Ben kullanıyorum gayette güzel.Shark anteni umarım boyamışsınızdır.Çok daha arabayla bütünlük sağlıyor.Bir de kapılar açıkken ekrana nasıl bir görüntü veriyor fotoğraf ekleyebilir misiniz?

Yanıtlama zamanı:

Güle güle kullanın, çok güzel görünüyor.... 

Yanıtlama zamanı:

Hayırlı olsun, güle güle kullanın.

Yanıtlama zamanı:

.Geri görüş kamerası bagaj açma butonuyla tümleşik olanından alabilirsiniz.

resim atarmısın doğan abi nasıl oluyor

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

teşekkür ederim doğan bey. shark anteni boyamadım.beyaz olarak sipariş etmiştim. renk sırıtır mı acaba diye düşündüm bi ara ama taktıktan sonra emanet gibi durmadı aracın üstünde.  kapı görüntüsünüde yarın ilk fırsatta atarım..

Yanıtlama zamanı:

teşekkür ederim doğan bey. shark anteni boyamadım.beyaz olarak sipariş etmiştim. renk sırıtır mı acaba diye düşündüm bi ara ama taktıktan sonra emanet gibi durmadı aracın üstünde.  kapı görüntüsünüde yarın ilk fırsatta atarım..

Boyamadan önce plastikteki boyayı kazıyın.Ben oto boyacısında arabamın boyasından spreye bastırıp yaptım.Tabi boyayı kazımadığım için alttaki kötü boyayı çürüttü ve çok kötü oldu.O yüzden alttaki boyayı kazıyarak yaparsan on numero olur :).

Yanıtlama zamanı:

resim atarmısın doğan abi nasıl oluyor

Aldığım ürünün linkini atıyım oradan bakın.Araba evde şuan fotoyu akşama atarım.

http://www.aliexpress.com/item/CCD-Car-Rear-View-Camera-for-Ford-Focus-2012-Auto-Review-Backup-Reverse-Camera-Review-Reversing/32218721466.html

Yanıtlama zamanı:
Yanıtlama zamanı:

bende bu shark anteni aliexpresten aldım 9 dolar gibi bir fiyatı var.Sahibinden dekiler de oradan getiriyor zaten güzel duruyor ve iyi de çekiyor

Yanıtlama zamanı:

Bu arada cyclone cihazınıza hard disk takabiliyorsunuz.Hard diski exfat formatında biçimlendirin.Sonra araca takıp keyfini sürün

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.