Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 201511 yıl comment_306594 merhaba arkadaşlar.aracım 2013 focus ııı style sedan garantisi devam ediyor. bugün aracımı yıkamacıya vermiştim. teybin yanındaki fan ve klima paneline koku giderciyi ters takması sonucu dökülmüş ve panelin boyası kalkmış. garantiden değişir mi ya da parça ne kadar nerde bulabilirim yardımcı olursanız sevinirim. resmi atıyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 201511 yıl comment_306597 Geçmiş olsun istikamet servis dışarda tek zor bulunur Yada Orayı sıyırıp plasti dip ile boyayacaksınız Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 201511 yıl Yazar comment_306608 teşekkürler serdar yaman bu plasti dip denilen maddenin her rengi var mı bize gri lazım aynı regi tutarmı acaba Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 201511 yıl comment_306613 Parçayı değiştirmeniz mantıklı olur diğer çabalar nafile kalabilir. Garanti için kendinizi servis yerine koyun Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 201511 yıl comment_306622 sizin veya 3. kişilerin hatasından dolayı bozulmuş bir şeyi garantiden talep etmek nasıl bir mantık? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 201511 yıl comment_306636 Geçmiş olsun, havalandırma kısmını kolay bulursunuz da o alt Kısım biraz uğraştırı gibi... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 201511 yıl comment_306647 Çok geçmiş olsun...Herkesin başına gelebilir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 201511 yıl comment_306657 arabaya koku koymuyorum, yıkamacıya kokulu sprey bile sıktırmıyorum.. alın mat torpido spreyi, püskürtün mikrofiber beze, silin plastik aksamı, ama o sizdeki kalkmış kaplamalara sürmüyorum.. aracınızın hem tozunu almış olursunuz hemde güzel kokar.. yazın zaten o tür kokular buharlaşıp gidiyor, kışında buharlaşmadığı için kokmuyor http://elmasotomotiv.net/urun.asp?urunid=119 az pis koksun ama UV ye karşıda korusun derseniz: http://turtlewaxturkiye.com/index.php/ic-bakim/127-t96b2-protectant-torpido-vinil-plastik-koruyucu.html garantiye girmez, ücreti ile değiştirin serviste Mayıs 24, 201511 yıl Mehmet Demir tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 201511 yıl comment_306670 Geçmiş olsun. Garantiye girmez, zaten girmemeli. Servis değişim için çok uçuk bir rakam söylerse eğer bence profosyonel bu işi yapan bir yere folyo kaplatın. @Mehmet hocam sizin yaptığınız uygulamanın 2 zararı var bence. 1. si plastik aksama su harici bir madde sürüldüğü taktirde o madde buharlaşarak cama yapışıyor. Güneşli hava camda yağlı bir yapıya dönüşerek görüşü etkiliyor. 2. si o maddeler bazı adi kaplamaların yapısına zarar veriyor. Koku olarak ben genelde doldurma parfüm kullanıyorum. En son bir giyim mağazası hediye etmişti. Bayan parfümü ancak eşim beğenmedi. Vanilyalı bir kokusu var. Arabayı yıkadıktan sonra paspasların üzerine sıktım. Ertesi gün tekrar sıktım. Şimdi 2 haftadır kokusunu alıyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 201511 yıl Yazar comment_306854 bugün konyadaki yetkili servisi aradım. oranın deforme olduğunu belirttim. garanti kapsamında değiştireceklerini söylediler ama gitiğimde durum değişir mi bilmiyorum. deformenin neden olduğunu sormadılar bile. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 201511 yıl comment_306862 Servise ne Amaçla deforme OLDUĞUNU söyleseydiniz çünkü onlar kendiliğinden deforme OLDUĞUNU anlayıp getirin demişlerdir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 201511 yıl comment_306866 bugün konyadaki yetkili servisi aradım. oranın deforme olduğunu belirttim. garanti kapsamında değiştireceklerini söylediler ama gitiğimde durum değişir mi bilmiyorum. deformenin neden olduğunu sormadılar bile. Konya otokoçta çalışan usta, yedek parçacı ve satış temsilcisi olmak üzere üç tane çok yakın arkadaşım var.Çalışma prensiplerini bilirim. Garantiye alacaklarına pek ihtimal vermiyorum.Ancak benzer durum başıma geldi.Klima düğmesini güya daha iyi olcak diye değiştirirken birini bozdum.Ne oldu dediklerinde böyle böyle hallederseniz memnun olurum olmazsa da canınız sağolsun dedim.Açtılar yaptılar.Siz de doğrusunu söyleyin ki zaten saklanacak birşey de değil sizinkisi.Bazen de ummadığımız bişeyi basit diye halledebiliyorlar Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 201511 yıl comment_306868 @Mehmet hocam sizin yaptığınız uygulamanın 2 zararı var bence. 1. si plastik aksama su harici bir madde sürüldüğü taktirde o madde buharlaşarak cama yapışıyor. Güneşli hava camda yağlı bir yapıya dönüşerek görüşü etkiliyor. 2. si o maddeler bazı adi kaplamaların yapısına zarar veriyor. 5.5 senede hyudai era nın plastiğine zarar vermediğine göre focus a hiç zarar vermez , çünkü üretici firmalar italyan ve abd.. bu ürünler malum arabalar için, ve tüketicinin canlarına okuyacağını bilirler.. ve arabalarda iki tür plastk parça vardır 1- parça beyaz yada gri plastiktir, istenilen renge boyanır, mesela era göğsünün üst lacivert bölümü boyadır, altı gri dir, tüm plastik aslında gri yani, lacivert kısım boyalı..(kalitesiz ürünler bu tür boyaları kaldırabilir zamanla ama koku yağları direk kaldırır arkadaşın arabada olduğu gibi) makyajdan sonra, tüm iç aksam siyah oldu.. 2- plasitk parçanın rengi direk boyalı plastik hammaddeden gelirki çizseniz bile altından aynı renk çıkar.. bizim focus ların öyle olduğunu düşünüyorum.. (ama fiesta nın kırmızısı saf mı, boyalı mı emin değilim, çizen öğrenmiştir) almanya da siemens telefon fab ziyaret ettim.. yeşilse yeşil plastik boncuklar var, kırmızı ise kırmızı.. eritilerek kalıba gidip dökülüyor, soğutulup çıkıyor kasa, kısaca çiziğe karşı hep dayanıklı oluyor..birde ben spreyi ve losyonu direk plastiğe sıkmam, mikrofiber beze sıkıp uygularım nemli bez gibi yani, halbuki kullanma kılavuzlarında direkte sıkabilirsiniz der işte o zaman aeresol spreyler cam a da sıçrar, belirttiğiniz gibi Mayıs 25, 201511 yıl Mehmet Demir tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 201511 yıl Yazar comment_309462 Otokocu aradim durumu anlattim ama o durumun garantiye girmeyecegini soylediler Otokocu aradim durumu anlattim ama o durumun garantiye girmeyecegini soylediler Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 201511 yıl comment_309468 sizin veya 3. kişilerin hatasından dolayı bozulmuş bir şeyi garantiden talep etmek nasıl bir mantık? şahsi düşüncem garanti kapsamına girmesi. mantıksız olacak birşey yok. araba firmaları bu tür malzeme kullanırken dikkat etmesi olacaktır. o tür yerlere daha kaliteli malzeme yapmaları lazım bence Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın