Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 201511 yıl comment_306438 Tek kelimeyle mükemmel hayalimdeki arabanın ötesini yapmışsın emeğine sağlık. Allah kaza bela vermeden binmeyi nasip etsin Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 201511 yıl comment_306471 Dış modifiyeyi pek sevmem ama bu tam kararında olmuş. Gerçekten güzelleşmiş araç. Güle güle kullanın. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 201511 yıl comment_306477 kazasız belasız inşallah . iyi günlerde kullanın Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 201511 yıl Yazar comment_306589 Tek kelimeyle mükemmel hayalimdeki arabanın ötesini yapmışsın emeğine sağlık. Allah kaza bela vermeden binmeyi nasip etsin Tesekkurler daha iyisi sana nasip olsun ins[emoji2] Dış modifiyeyi pek sevmem ama bu tam kararında olmuş. Gerçekten güzelleşmiş araç. Güle güle kullanın. Sagolun bende sadelikden yanayim o cercevede birseyler yapmaya calistik. kazasız belasız inşallah . iyi günlerde kullanın Tesekkurler. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 201511 yıl Yazar comment_307860 St Emniyet kemeri yumusaticilarimizda geldi. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 201511 yıl comment_307864 Tebrik ederim modifiye böyle yapılınca seviyorum. şık ve sade. eline sağlık Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 201511 yıl comment_307952 Bu çocuklar kafaya koymuşlar beni masrafa sokacaklar Önce Cihan'ın konusu arkasından bu konu, hepside harika işler, çok güzel olmuş. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 201511 yıl Yazar comment_307983 Bu çocuklar kafaya koymuşlar beni masrafa sokacaklar Önce Cihan'ın konusu arkasından bu konu, hepside harika işler, çok güzel olmuş. Abi masrafa değdiğine kefilim. iyi dileklerin için teşekkürler.. Tebrik ederim modifiye böyle yapılınca seviyorum. şık ve sade. eline sağlık Teşekkürler Onur abi. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 201511 yıl comment_309698 Şunu sormak istiyorum 4 egzoz benim aracımda da var daha önceki sahibi yaptırmış o şekilde muayeneden geçiyor mu acaba Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 201511 yıl Yazar comment_310275 Şunu sormak istiyorum 4 egzoz benim aracımda da var daha önceki sahibi yaptırmış o şekilde muayeneden geçiyor mu acaba Geciyor hicbir sorun yasamadan. Benim susturucu iptal onu taktirmam gerekicrk muayeneye girmeden once. Sizin sustrucuda varasa sıkınti yok. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 201511 yıl comment_310495 Benim susturuc Geciyor hicbir sorun yasamadan. Benim susturucu iptal onu taktirmam gerekicrk muayeneye girmeden once. Sizin sustrucuda varasa sıkınti yok. Benimkinin susturucusu var sanırım sadece ek yapılarak 4 lu hale getirilmiş. 4 u de aktif.ses de buyuk bir değişim yok. Azıcık değişik ama çok farkedilmiyor.sustrucusu olmasa ses değişir heralde dimi. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 201511 yıl Yazar comment_310690 Benim susturuc Benimkinin susturucusu var sanırım sadece ek yapılarak 4 lu hale getirilmiş. 4 u de aktif.ses de buyuk bir değişim yok. Azıcık değişik ama çok farkedilmiyor.sustrucusu olmasa ses değişir heralde dimi. Yok susturucu iptalide cok az ses farki yapiyor katalizor ve dpf yuzunden. dpf rejenasyon yaparken vanali egsoz gibi bagiriyo yalniz[emoji2] Susturucu varsa bir sıkıntı yasamazsiniz tuv' de. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 201511 yıl Yazar comment_316970 Çok güzel olmuş maşallah Teşekkürler Herkese merhaba, Yaptırdığım ses sistemi ve bagaj kabinimi de sizler ile paylaşmak istedim.Umarım beğenirsiniz. Hem görsel olarak hemde ses kalitesi olarak istediğimi aldım. Beklediğime değdi diyebilirim. Herkese keyifli forumlar. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 201510 yıl Yazar comment_330912 Dpf belasindan sonunda kurtulduk. Komple iptal ettik, son susturucu da iptal edilince ortaya cikan ses videoda[emoji2] Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın