Yasin C. Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2015 Tek kelimeyle mükemmel hayalimdeki arabanın ötesini yapmışsın emeğine sağlık. Allah kaza bela vermeden binmeyi nasip etsin 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Erkan T. Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2015 Dış modifiyeyi pek sevmem ama bu tam kararında olmuş. Gerçekten güzelleşmiş araç. Güle güle kullanın. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
taner eviş Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2015 kazasız belasız inşallah . iyi günlerde kullanın 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
İbrahim Can Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2015 Tek kelimeyle mükemmel hayalimdeki arabanın ötesini yapmışsın emeğine sağlık. Allah kaza bela vermeden binmeyi nasip etsin Tesekkurler daha iyisi sana nasip olsun ins[emoji2] Dış modifiyeyi pek sevmem ama bu tam kararında olmuş. Gerçekten güzelleşmiş araç. Güle güle kullanın. Sagolun bende sadelikden yanayim o cercevede birseyler yapmaya calistik. kazasız belasız inşallah . iyi günlerde kullanın Tesekkurler. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
İbrahim Can Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2015 St Emniyet kemeri yumusaticilarimizda geldi. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
onur karadağ Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2015 Tebrik ederim modifiye böyle yapılınca seviyorum. şık ve sade. eline sağlık 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2015 Bu çocuklar kafaya koymuşlar beni masrafa sokacaklar Önce Cihan'ın konusu arkasından bu konu, hepside harika işler, çok güzel olmuş. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
İbrahim Can Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2015 Bu çocuklar kafaya koymuşlar beni masrafa sokacaklar Önce Cihan'ın konusu arkasından bu konu, hepside harika işler, çok güzel olmuş. Abi masrafa değdiğine kefilim. iyi dileklerin için teşekkürler.. Tebrik ederim modifiye böyle yapılınca seviyorum. şık ve sade. eline sağlık Teşekkürler Onur abi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Kuru Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2015 Şunu sormak istiyorum 4 egzoz benim aracımda da var daha önceki sahibi yaptırmış o şekilde muayeneden geçiyor mu acaba 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
İbrahim Can Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2015 Şunu sormak istiyorum 4 egzoz benim aracımda da var daha önceki sahibi yaptırmış o şekilde muayeneden geçiyor mu acaba Geciyor hicbir sorun yasamadan. Benim susturucu iptal onu taktirmam gerekicrk muayeneye girmeden once. Sizin sustrucuda varasa sıkınti yok. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Kuru Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2015 Benim susturuc Geciyor hicbir sorun yasamadan. Benim susturucu iptal onu taktirmam gerekicrk muayeneye girmeden once. Sizin sustrucuda varasa sıkınti yok. Benimkinin susturucusu var sanırım sadece ek yapılarak 4 lu hale getirilmiş. 4 u de aktif.ses de buyuk bir değişim yok. Azıcık değişik ama çok farkedilmiyor.sustrucusu olmasa ses değişir heralde dimi. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
İbrahim Can Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2015 Benim susturuc Benimkinin susturucusu var sanırım sadece ek yapılarak 4 lu hale getirilmiş. 4 u de aktif.ses de buyuk bir değişim yok. Azıcık değişik ama çok farkedilmiyor.sustrucusu olmasa ses değişir heralde dimi. Yok susturucu iptalide cok az ses farki yapiyor katalizor ve dpf yuzunden. dpf rejenasyon yaparken vanali egsoz gibi bagiriyo yalniz[emoji2] Susturucu varsa bir sıkıntı yasamazsiniz tuv' de. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Furkan Temizel Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2015 Çok güzel olmuş maşallah 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
İbrahim Can Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2015 Çok güzel olmuş maşallah Teşekkürler Herkese merhaba, Yaptırdığım ses sistemi ve bagaj kabinimi de sizler ile paylaşmak istedim.Umarım beğenirsiniz. Hem görsel olarak hemde ses kalitesi olarak istediğimi aldım. Beklediğime değdi diyebilirim. Herkese keyifli forumlar. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
İbrahim Can Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2015 Dpf belasindan sonunda kurtulduk. Komple iptal ettik, son susturucu da iptal edilince ortaya cikan ses videoda[emoji2] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap