Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Erdal Çobanoğlu

Üye
  • Toplam İleti

    23
  • Katılım

  • Son ziyaret

Erdal Çobanoğlu Hakkında

Profil Detayları

  • Şehir:
    Manisa
  • Arabam:
    "09 Focus Tdci Trend 109
  • Meslek:
    Veteriner Hekim
  • Cinsiyet:
    Bay

İletişim - Sosyal

  • Skype
    erdalcobanoglu

Güncel Profil Ziyaretleri

793 profil görüntüleme

Erdal Çobanoğlu's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

24

Toplam Beğeni

2

Forum Yanıtları

  1. Cengiz hocam çok sağolasın gönderdiğin kablo ile 10 dk da hız sabitleyiciyi aktifleştirdim.Yalnız hala iban numarasını göndermedin mahçup oluyorum.
  2. Dediğiniz gibi saçma olur on tuşunun çok bir önemi kalmaz.Kendinden hız sabitleyici olan arkadaşlarda nasıl acaba...Paylaşırlarsa deneyimlerini sevinirim.
  3. Valla hocam masrafı ne ise karşılayım.Hatta elinde varsa elindeki bana gönder kendine sıfırını yap Maliyet 40-45 lira arası sanırım.Birde yaptığınız işlemleri video çekerseniz hd kalitede hepimiz hatasız yaparız.(program yükleme aşamasını).Şimdiden teşekkürler.
  4. Aracımdaki elektronik devre kaynaklı sorunumun çözümü için elinden geleni yapan ve güvenilir bir firma olduğunu kanıtlayan Er-Ol Otomotive teşekkürü bir borç bilirim.Sağolsun Berk bey çok ilgilendi.Parçayı tam uyduramasakta arızanın tespitini yapmış olduk.Kendisine ayrıca teşekkür eder çalışmalarında başarılar dilerim... Erdal ÇOBANOĞLU Sarıgöl/MANİSA
  5. engiz hocam o kabloyu illa kendimiz mi yapacaz.Yoksa yapıp gönderme şansınız varmı? Ben direksiyonu değiştrdim ve 2 kabloyu taktırdım sadece son aşama kaldı ama elmonfig den yapmam gereken şey için o kablo lazım.
  6. Hoş olmuş.Özellikle aydınlatma çok yakışmış.Çok abartı olmamış.Gündüz ledini parkın olduğu bölmeye şerit şeklinde yaptırabilirsen çok daha hoş olur...Güle güle kazasız belasız bin
  7. Sağol Ahmet hocam.Er-Ol otomotiv den Berk arkadaş sağolsun ilgilendi bugün parça geldi sol sinyal haricinde diğer fonksiyonlar çalıştı.Sol sinyalin çalışmama nedeni ni akşam eve geline çözdüm parça 2007 araçlar için.2007 araçlarda gördüğüm kadarıyla ayna da sinyal yok.%99 o yüzden çalışmadı.Yarın benimkinin aynısını bulmaya çalışacak.Düşündüğümüz gibi arızanın nedeninin o parçadan olduğunu saptadık en azından.Üzerimden büyük bir yük kalktı.Parçayı bulduğumuzda daha çok mutlu olacam inşallah...Yalnız soırunla karşılaşacak arkadaşlar için cihazın ortasındaki sayıların en sonunda model yılı yazıyor ona dikkat etsinler..
  8. Er-Ol Otomotivden arkadaş ilgilendi sağolsun.Geri iade koşullu gönderecek.Olsun olmasın buradan kendisine teşekkür ederim..
  9. Bakalım büyük ihtimal düşündüğüm parçadan o soketleri kontrol ettik.Dediğim parça arızada bahsetmiş olduğum tüm sistemleri etkiliyor ona eminim çıkışlar o kutudan çünkü 150-200 liraya kıyıp bir tane çıkma alacağım.Eğer olmaz ise o zaman servis yolu gözükür.. Arkadaşların önerilerinide denettim bugün ama olmadı.Ah bir tane buradan çıkmacı bulsam deneme fırsatım olsa bütün sorun çözülecek.Eğer o parçadan değilse en azından içim biraz rahatlayacak.1000 liraya aldığım malzemenin geri iade de edemeyeeğim.Sıkıntı burada başlıyor...
  10. Yalnız sıkıntı sadece orada değil.Komple yok sol taraf.Oradaki oksitlenme bütün sol tarafı götürür mü acaba????
  11. umarım bir yardımınız dokunur.Şimdiden teşekkür ederim...
  12. Birgün öncesinde arabayı yüzeysel olarka yıkadım ve daha sonrasında 10-15 dk kullandım.Sabah kalktım bu başıma geldi.Umarım sorun ana beyinden değildir.En büyük korkum şu anda o.Ama yüzeysel bir yıkama ile oraya su kaçmaz herhalde.Bu arada sigortaları da kontrol ettik bir sorun yoktu.Arabadaki tüm sigortaları söküp taktık kontrol için.
  13. Mehmet bey baktım ve bir daha dönüp bakmam 150 Euro lardan falan bahsediyorlar.Birde bekleme cabası.Bu sıcak mevsimlerde sinüzit sahibi birisi olarak klimayı soğukta çalıştıramıyorum ve karşı tarafın pencerelerini açmaktan gına geldi daha ilk gününde
  14. Arkadaşlara yardımı olması açısından sevindirici haberi vereyim.Kumanda koluna bağlattırdım hemde 10 dk bile sürmedi.Adana ya yolum düştü aldığım yerden montaj servisinin adresini aldım ve yanına gittim.Takamadığımız üzerinde steering whell yazan yeşil kablo ile yeşil beyaz bir kabloyu kesti ve birleştirdi.2 dk ayar bölümünden tuşlara basarak ayar yaptı ve şu an sorunsuz bir şekilde kullanıyorum.Bu arada teyp hala canavar gibi çalışıyor.Hiçbir sıkıntı yaşamadım.Sadece navigasyon bazen inatla geri dön olayı yapıyor oda ayarlardan düzelir sanırım...Umarım arkadaşlara yardımı olur.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.