Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Erhan Altunel

Üye
  • Toplam İleti

    18
  • Katılım

  • Son ziyaret

Erhan Altunel Hakkında

Profil Detayları

  • Şehir:
    Kastamonu
  • Arabam:
    13 Focus tdci Titanium 4K
  • Meslek:
    Öğretmen
  • Cinsiyet:
    Bay

Erhan Altunel's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

5

Toplam Beğeni

  1. Daha önce arka stoplar değişmişse ondan olmuştur. Bir arkadaşın aracında da kaporta müdahalesi yapmamak için sadece stobu değiştirmişler ve böyle bir sorun olmuştu.
  2. 1470 tl ağustos 2014 fiyatı. Komplesi, bana servis 3 parçadan oluşuyor demişti.
  3. Teşekkürler mertcan bey otomatik parkın asr ye bağlı olduğunu bilmiyordum. Servis yolu göründü artık yapacak bir şey yok. Umarım önemli bir şey yoktur.
  4. Gösterge paneli olacağını zannetmiyorum çünkü oto park gösterge paneline bağlı değil. Servise gidecez mecbur da ilk sıfır ford deneyimim fiyasko oldu. Alalı ikinci servise gidişim olacak birkaç ay sonra da bakım zamanı gelecek. Servis de yakında yok. Derdi keyfinden çok olmaya başladı.
  5. Merhaba arkadaşlar, 2013 model focus aracımın otomatik park, yokuş kalkış sistemi aniden çalışmamaya başladı. Ayrıca Esp ışığı da sürekli yanıyor. Belki de başka elektronik arızalar da var fakat ben bunları tespit edebildim. Acaba yazılımsal veya sigorta ile ilgili bir şey olabilir mi? Veya böyle bir deneyimi olan var mı?
  6. Yeni bir telefonda rehberi yeniden yüklemek gerekebilir. Tel menüsünün ayarlar bölümünden yapabilirsiniz diye düşünüyorum.
  7. Arkadaşlar servise götürüp incelettim. Garanti kapsamında aynayı değiştirdiler. Gerçi şimdi yolda aynadan hafif bir ses geliyor ama artık onu da bakım zamanı gösterereceğim. Aynanın içinde bir vidayı takmayı unuttular sanırım.
  8. Burak bey çalışma işareti var yani ses geliyor, bazen az da olsa kapanıyor ama tam anlamıyla çalışmıyor o yüzden sigorta kutusundan olacağını sanmıyorum.
  9. Teşekkür ederim, farketmez fakat beni endişelendiren süre kısmı. Taşrada yaşadığım için sırf bu iş için servis olan bir şehre gideceğim. İlkin bakıp sonra parça falan isterlerse 2 kez gitmem gerekecek herhalde. Bir de muhtemelen aynanın boyanması işi var. Parça sipariş edildiğinde gelmesi uzun sürer mi acaba? Ona göre gidiş geliş planlaması yapmak istiyorum.
  10. Merhaba arkadaşlar 2013 model focus titanium smart aracımı oto yıkamadan aldığımda sağ ayna kapanmıyor ve içeriden de ayarlanmıyordu. 1. Acaba bu ayna komple mi değişecek, sadece iç motor mekanizmasının değişmesi mümkün mü? 2. Garanti kapsamında değiştirirler mi?
  11. Arkadaşlar Bu dokunmatik ekranla birlikte focus 3 sony my ford touch sistemin türkiyede bulunma ihtimali sıfırlandı herhalde. Zaten bulamıyordum. Ben aracı almadan önce fordun global sitesindeki myford touch sistemi görüp çok beğenmiştim. Aracı alırken de bu sistemi bir şekilde taktırabileceğimi düşünerek almıştım. Fakat mümkün olmadı. Kafama takılan bazı sorular var cevaplayabilen olursa çok sevinirim. 1-) Sanırım bu yeni çıkacak makyajlı focuslardaki dokunmatik ekranların bizim kasalara uyma ihtimali yok, çünkü panelde kapı kilitleme tuşunun falan yeri değişmiş. (Aracım 2013 titanium smart) 2-) necvox focus 3 kasaya uygun bir dokunmatik sistem çıkarmış. Bunu taksak aracın tüm özelliklerini kullanmaya devam edebilir miyiz? (mail atıp sordum cevap gelmedi) 3-) ben focus 3 için olan myford touch sistemi yurtdışından getirtsem yüzde yüz uyum olur mu? (Türkçe dil, yazılım güncelleme, özelliklerin çalışmaması vs...)?
  12. Bu hafta yeni bir focus alacağım kısmetse. Bayiyle anlaştım fakat 56000 tl ye titanium+sunroof+renkli yb 2012 model 15000 bir sedan focus buldum. Sony hariç şimdiki smart paketin her şeyi var. Acaba onu alıp sony taktırmak daha mantıklı mı diye sordum. Ama sanırım pazartesi 0 km alacağım. Titanium+smart paketlerde yb küçük ekran değil mi? Küçük ekransa serviste hemen değiştirirler mi?
  13. Arkadaşlar bu sony paneli yetkili serviste taktırabilir miyiz? Taktırmak istesek ne kadara mal oluyor? Bu arkadaş yurtdışından getirtmiş sanırım. Ben navigasyon falan değil sadece sony panelini taktırmak istiyorum. Mümkün mü acaba?
  14. Yakup Bey cevabınız için teşekkür ederim.
  15. Merhaba arkadaşlar Daha önce dizel ve çok ekonomik bir araç kullanıyordum. Küçük bir taşra ilçesinde yaşıyorum. İşyerim eve 1,5 kilometre mesafede. Yıllık 10000-13000 km yol yapıyorum. Kullanım alanım ev iş arası şehiriçi, yılda 2 kez tatil ort. 2000 km, ve gerisi ilçe ile il merkezi arası kullanıyorum. Alacağım aracı ortalama 6-7 yıl kullanacağımı öngörüyorum. 1,0 ecoboost ile 1,6 tdci focus titanium sedan arasında karar vermeye çalışıyorum. Sizce tüm bu koşullarda hangisi benim için daha mantıklı olur? Not: araçta performans aramıyorum.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.