Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Kubilay Acar

Üye
  • Toplam İleti

    7
  • Katılım

  • Son ziyaret

Kubilay Acar tarafından yazılan her şey

  1. Bu gaz kelebenin yeri tam olarak neresi acaba.
  2. Keşke sonuçtan bizi haberdar etseydiniz. Konu havada kaldı sanki.
  3. nasıl yapıldığını anlatabilirmisiniz. Mümkünse resim..
  4. Arkadaşım bahsettiğin sorunların aynısı bende de var ve egzozdaki o sensör kablosu bende de dibinden kopuk. ben şimdilik birşey yaptırmadım. Sonuçtan haberdar edersen sevinirim.
  5. Bir akrabam 2011 focusu kızına verdi 2013 corolla aldı, 2 hafta corolla kullandıktan sonra kızına verdiği arabayıa binince bunun direksiyonu niye sert diye tamirciye götürmüş. (Tamircinin tesbiti: abi arabada birşey yok ok gibi sen toyotaya alışmışsın ondan)
  6. Benim lastikler 195/50/16 (aracı aldığımda üzerinde geldi) görünüş olarak 14 janta göre gerçekten hoş duruyor ama kullanım biraz sıkıntı.
  7. Geçen gün buz gibi havada benim arabadada yaptı aynısını. Ben bir arkadaşımdan dolayı biliyordum o yüzden fazla paniklemedim. Şimdilik benim bulduğum çözüm; bir vites düşürüyorum hararet 30 saniye sonra normale dönüyor. Gerçi 10 dakika sonra aynı olay yeniden oluyor. O arkadaş düzeltemeyince sırf bu sorun yüzünden arabasını sattı. Sefa bey sizin önerdiğiniz yolu en kısa zamanda denicem, sonuç %100 müdür acaba. Not: birde bu kalorifer hortumu tam olarak hangisi acaba. bir resim filan atarsanız, teşekkürler.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.