Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

  • 0

Motordan Gelen Ses


Cüneyt Altuncu

Soru

arkadaşlar öncelikle merhaba aranıza yeni katıldım benim aracım focus 1.6 ambiente 2001 model sedan aracımın motorundan rölantide gazda daha çok olmak üzere sanki egzoz patlarya hani pöt pöt ses geliyor ama gazz verdiğimizde bu ses yok hareket halindeyken boşta olduğu zaman vites yine aynı ses geliyor bu konuda bana yardımcı olabilecek birisi varmı?

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Bu soruda 8 cevap bulunuyor

Önerilen Mesajlar

  • 0

ustaya gösterdim biri yağı emiş sesi bişey olmaz dedi diğeri sübaplara bakmak lazım dedi ama  ses çok rahatsız edici sanki motor hırlıyor gibi dediğim gibi sadece gaz vermezken devir düşünce oluyor bu ses vitesdeyken hareket halinde sorun yok videolsunuda en kısa zamanda koymaya çalışacağım cevap yazanlara ayrıca teşekkür ederim..

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 0

arkadaşlar lpg enjektörünün ömrü bitmiş değiştirdiler ve gaz ayarı yaptılar dediğim ses azaldı benzinde o ses gelmiyor ama lpg de az da olsa o ses var tamamen geçmedi usta gaz kelebeğini temizlettirirsem faydası olabileceğini sesin tamamen kesilebileceğini söyledi bu konuda sizin düşünceleriniz nelerdir ?

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 0

 herkese iyi bayramlar gaz kelebeğini temizlettim ama araç rölantide titreme yapıyodu onu düzeltti biraz onun haricinde bi faydasını görmedim hatta dediğim ses biraz daha arttı sanki bu arada motor arıza lambası yandı sorun lpg zengin-fakir karışım çıktı lambayı cihazdan söndürttüm lpg ayarıda yaptırdım ama geçen gün yine yandı ve buna bağlı olarak araç gaz yememeye başladı yolda giderken anlaşılan lpg ayarı iyi yapılmadı belli bir süre aracı benzinde kullansam düzelirmi? bu konuda fikir verebilecek varmı acaba??

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.