Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 201313 yıl comment_184857 arkadaslar araç vites 1 de 2 ye atarkene gazı birden bırakmıyor sorun nedir aceba (rölanti valfinni temizledim olamadı ) Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 201313 yıl comment_184862 diğer viteslerde olmadığına emin misin. birde bu konuyu oku yakup abinin ilk yorumu sizin sorunuza yardımcı olacaktır:) Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 201313 yıl comment_184913 Gaz kelebeği açık kalıyordur belki. Diğer viteslerde oluyor mu? Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 201313 yıl comment_184920 gaz kelebeğine giden kabloyu değiştirin bisiklet fren hortumu gibi bir çelik hortumdur ha el atmışken kelebeği söküp yağlatınız Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 201313 yıl Yazar comment_184940 rölanti valfinin bozuk olma olasılığı varmı sizce . diğer viteslerde fazla dikkat etmedim ama düşük viteslerde çok belii ediyor. debreje bastığımda araba gazı bırakmadığından bağrıyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 201313 yıl comment_184986 arkadaslar araç vites 1 de 2 ye atarkene gazı birden bırakmıyor sorun nedir aceba (rölanti valfinni temizledim olamadı ) Sayın Delibaş, pedallara değen bir paspas vb varsa lütfen önce onları kontrol edin. Pedal bir yere takılıyor mu diye bakın;zira eski arabamda böyle bir sorun(!) yaşamıştım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 201313 yıl comment_185066 rölanti valfinin bozuk olma olasılığı varmı sizce . diğer viteslerde fazla dikkat etmedim ama düşük viteslerde çok belii ediyor. debreje bastığımda araba gazı bırakmadığından bağrıyor Rölantinizde dalgalanma yoksa rölanti valfinizde bir problem yoktur. siz önce gaz kelebeğine bi WD40 sıkın elinizle bikaç kere çekip bırakın. Takılma devam ediyorsa eğer gaz telini değiştirmeniz gerekecektir. Ama Büyük ihtimalle WD40 sorununuzu çözecektir. 2004 yılında autodromda yapılan bir drag yarışında başıma gelmişti. Gaz kelebeğim dip gazda takılı kalmıştı. Duvara 10 cm kala durabilmiştim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 201312 yıl Yazar comment_186193 tmm arkadasslar sorun çözüldü gaz kelebeği temizlendi sorun kalktı sayılır. herkeze teşekkürler. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 201412 yıl comment_209840 Rölantinizde dalgalanma yoksa rölanti valfinizde bir problem yoktur. siz önce gaz kelebeğine bi WD40 sıkın elinizle bikaç kere çekip bırakın. Takılma devam ediyorsa eğer gaz telini değiştirmeniz gerekecektir. Ama Büyük ihtimalle WD40 sorununuzu çözecektir. 2004 yılında autodromda yapılan bir drag yarışında başıma gelmişti. Gaz kelebeğim dip gazda takılı kalmıştı. Duvara 10 cm kala durabilmiştim. Bu gaz kelebenin yeri tam olarak neresi acaba. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın