Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

recep yılmaz

Üye
  • Toplam İleti

    14
  • Katılım

  • Son ziyaret

recep yılmaz tarafından yazılan her şey

  1. http://www.geceucusu.com/ bu sitede aydınlatma ile ilgili çokça incelemeyi bulabilirsiniz.
  2. merhabalar ; bugün 4 adet 205 55 R16 dayton kış lastiği aldım, fiyat nedeni ile tercih ettim. ilk tercübem sesi ile oldu özellikler 70 km / s den sonra çok gürültülü. etiket 72 db yazıyor. karda tutuş vs deneyemedim. bilgilerinize...
  3. recep yılmaz

    Gymkhana 10

    çoook iyi ?
  4. yağ seviyesi kontrol ettirin, sabah soğukken benimde başıma geldi, yağ değiştirmiştim, kontrol ettiler 2 lt eklendi, şimdilik sorun yok.
  5. aliexpress' deki satıcıdan satın almadan önce Türkiye'den aldığınızı , 80 dolar altı fatura yada faturaya hediye yazmasını isteyin. bu sayede gümrüğe takılmadan geçebilir.
  6. yediğimiz ekmeğin unu bile GDO lu. içtiğimiz su bile şüpheli. Allah sonumuzu hayır etsin...
  7. bende aynı araç var , genel ortalama 6 - 7 lt / 100 km; yağ, filitre bakımı, şanzıman durumu çok etkiler.
  8. kaskonun mini onarım anlaşması olan boyasız düzeltebilirler. size masrafta olmaz.
  9. rica ederim , hava durumuna bağlı macun en fazla 1 saatte macun kurur, macunu elinizden geldiği kadar ince atın, kalın zımpara peşine ince zımpara, boya katları arasında 30 dakika yeter, ben öğlen 12 gibi başlamıştım, akşam bitti. http://www.sintas.com.tr/image/Product/Small/157 - Ocean Polyester Macun2.pdf 20 derece 20 -25 dakika ürün kataloğunda. kolay gelsin. --1 dakika sonra eklendi-- macunsuz yaparsanız, çizikler yakından göze batıyor, yapmışken macunlayın.
  10. geçmiş olsun ; ön kapıyı boyasız göçükcüler düzelte bilir, büyük hasar yok, arka kapıyı kaportacı düzeltebilir en kötü ihtimaller sadece kapı sacı değişir, servis en ufak hatada değişim diyorlar.
  11. öncelikle eliniz yatkınsa kolay işlem, https://passatturkiye.com/jantcamvinil-ve-plastik-aksam-bakimi/12478-jant-boyama.html önceki aracım passatın jantlarını kendim boyadım, lastikleri söktürmedim ama araçtan çıkardım, boya olarak motip markanın jant boyasın rengi aynı ama tavsiyem 4 jantıda boyamanız, https://www.google.com.tr/search?q=motip+jant+boyası&rlz=1C1EJFA_enTR765TR765&oq=motip+jant+&aqs=chrome.1.69i57j0l5.2610j0j8&sourceid=chrome&ie=UTF-8 jantlardaki hasarlar macunsuz olmaz, vede hasarsız yerlere zımpara atmadan boyarsanız yıkama yada ileri zamanda soyulur.
  12. benzer ses benim araçtada vardı. klimayı açınca yada direksiyonu sağa sola çevirince artıyordu. V kayış kaynasığı ve gergi bilyası değişti, düzeldi. kasnak 2 parçalı içten dışa lastik parça ile tuturulmuş, lastik zamanla kopup yada esnediğin bu sesi yapıyor. geçmiş olsun. bu arada triger kayışlı olduğunu sanıyordum.
  13. selamlar; 2007 model 1.6 tdci cvt ghia 125.500 km aracım var, şanzıman herhangi problem yok fakat yağ değişim düşüncesi kafamı sürekli karıştıyordu. dün ankara şaşmazda şanzımancıda yağını değiştirdim, çıkan yağ oldukça incelmiş ve siyah renk çıktı, yaklaşık 6 lt yağ aldı, filitre değişti. yağ motul cvt yağı kullanıldı. şimdilik tepkilerde çok değişiklik yok, gaz pedalına tepkisi biraz daha iyi. çok dik yokuşlarda geriye hafif kaçırması vardı, artık kaçırmıyor. yağ değişimi sonrası umarım sorun çıkmaz, usta yağ değişimi konusunda 45k km değişimi tavsiye ediyor. saygılar.....
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.