Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Atakan ulusoy

Üye
  • Toplam İleti

    20
  • Katılım

  • Son ziyaret

Atakan ulusoy tarafından yazılan her şey

  1. Gerçekten 3 ay kullanılmış ve üretim ve kullanım yıllarında sorun yoksa alınır neden alınmasın.. Bence geçici değil lastikler işinizi görene kadar kullanabilirsiniz.
  2. Servis hiçbir sorun yaratmadı.. Garantisinin bozulmadığını söyledi... 658tl ödedim..
  3. Araba 15bin olmadi 12bin olmak uzere yazin yogun oldugumdan agustostaki bakima gitmedim. Daha sonra geciktigi icin goturmedim.. bu durumda servise sormak daha dogru herhalde.
  4. Arkadaslar aracın km 15bin olmadi ama araci alali 15 ay oldu. Garanti boyle durumlarda nasil calisiyor. Ilk bakima hic gitmezsem 30bin bakima gittigimde aracim artik garantisi yanmis mi oluyor? Bu ve bunu gibi durumlar hakkinda biraz bilgi verebilirmisiniz.
  5. ben 1 senedir daha paspas almadım. Aracın orjinal halı paspaslarını kullanıyorum. Araç içindeki görüntüsünü basitleştirdiği için henüz bir paspas almadım ama bu kışa girmeden tam uyumlu sağa sola kaymayan araç içinde kaba ve parıl parıl plastik parıltısı olmayan bir model arıyorum. Bulurusam alacağım. Orjinaller bana uygun biraz ama sizin fikrinizden sonra biraz daha korunaklı bir model almaya karar verdim. Teşekkür ederim resimler için.
  6. Arac icindeyken paspas fotosu eklermisiniz.
  7. Ben 7 lt altina bu siralar anca dusmusum. 6.5lt yaziyor.. herhalde yollardan.. cok sakin kullandigim soylenmez.
  8. 3.0 guncellemesi ile neler değişiyor?
  9. Play store olsun apple store olsun uygulamaların pek çoğu cihazda olan biten pey çok olayı program yaratıcısının sunucularına aktarıyor.. şüphelerinizde bence haklısınız.. örneğin gps var ama kullanamıyorsunuz. Biz kullanamıyoruz ama onlar kullanıyorlar demekki:)
  10. Şu klima olayını yapmak için neleri temin etmek gerekiyor. Rica etsem bana link atarmısınız..
  11. Bahsettiginiz modülün resmi var mi? Bellekten kastınız eeprom mu var acaba..yoksa microdenetleyiciyi daha büyük kapasiteli bir mcu ile degistirmekten mi bahsediyorsunuz? Yapilan degisiklikler aracin beyni ile ilgilimi yoksa sadece ortadaki dijital kontrolcuyu ilgilendiren yazilimlar mi? Zira arac beyni ile ilgili yazilimlarla pek oynamak istemem..
  12. Konunun takibindeyim:) ziraa bahsettiginiz şeylerden anlamiyorum ama kuga 2017 sahibiyim.. klima ve navigasyon icin konunuzu takip etmeye karar verdim.. Bahsettiginiz cihaz ve programlari bende alip yapabilirmiyim..
  13. Motor önde extra yük yapiyor..
  14. Insallah.. ama siparisi verdigimde temmuz 2.hafta demislerdi.. sonra temmuz ayi .. sonra temmuz sonu.. en son aradigimda ağustos 2.hafta dediler.. işkillenmeye basladim..
  15. Kendisine gıcık kaptım muhattap olmak istemiyorum:)
  16. Insallah daha erken gelir. Peki kuga hangi ulkeden ayin hangi tarihlerinde ve gemiyle mi geliyor acaba? Sirf burada yazilan yazilara nazaran merakimdan soruyorum
  17. Kaan Bey Merhaba..arastira arastira bu forumu buldum.. statu 49 olan bir arac bu ay icinde teslim edilebilir mi? Bana temmuz teslim diyorlar ama sizin verdiğiniz bilgilere gore uretim asamasinda olan bir arac bu ay icinde nasil teslim olabilir. Sizin gorusunuzu merak ettim..bu arada kuga bekliyoruz hayirlisi ile.. Bu arada diger arkadaslar site paylasmislar sirf merakimdan marintraficc uygulamasindan neye bakmam gerekiyor gemi durumlari icin..hango gemi hangi liman bu geminin bir kodumu var.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.