Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Haydar Kaya

Üye
  • Toplam İleti

    55
  • Katılım

  • Son ziyaret

Haydar Kaya Hakkında

Profil Detayları

  • Şehir:
    Ankara
  • Arabam:
    13 focus Sty 1.6 Tİ-VCT 125PS
  • Meslek:
    Başbakanlık'ta
  • Cinsiyet:
    Bay

Güncel Profil Ziyaretleri

Son ziyaretçiler bloğu devre dışı ve diğer kullanıcılara gösterilmiyor.

Haydar Kaya's Achievements

Contributor

Contributor (5/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

8

Toplam Beğeni

  1. Arkadaşlar merhaba, Tuncay ve Sedat usta yorumları güncel, fiyatlar hakkında bilgilerinizi de paylaşırsanız sevinirim.
  2. Kanıma girmeyin çok hoşuma gidiyor. Ankara'dayım bu sistemi yaptırmamak için durmadan kendimi kandırıyorum :))
  3. merhabalar, bende 45000 km'de focus 3 aracıma AKL Elegrand kit taktırdım, Atiker Grand ile aynı olduğunu söylediler ve yaptığım incelemelerde de öyle olduğunu anladım. Yaşadığım tek sıkıntı pompa istasyonlarının gazlardaki kalite farkları veya belirli markalardaki istasyonlar da kesinlikle sıkıntı yaşıyorum. Bu sıkıntı rölantıda hafif titreme veya arada tekleme yapabiliyor. Onun dışında tasarruf konusunda tatmin ediyor. Yakıtı Shell'den aldığım sürece herhangi sıkıntı yaşamıyorum. Şuan 70000 Km bahsettiğim gibi ilk günden beri aynı . Kısacası memnunum, kiti de dayımın arkadaşında taktırdım ustalığına kefil oldukları için 2017 temmuzda 1400TL 'ye taktırmıştım. Bu işlerde ilk önce güveneceğiniz yer olması önemli. İnsanın kafası rahat olması lazım. Şuan Filtre değişimini işçilik dahil 30 TL'ye yaptırıyorum her 10000 km'de . Bu işin ne kadar bütçe ayıracağınıza bağlı sonu olmadığını düşünüyorum. Saygılarımla
  4. ? abi siz napıyonuz ya . şu focus 4'ün de tasarımına el atsaydınız daha iyi olurdu ?
  5. atiker grand ile akl elegrand aynı zaten kazasız belasız kullan inşallah hayırlı olsun.
  6. :) fiyat olarak daha uygun geldi, hem arka koltuk tarafının görünüşü hemde içinde 2 bölme olması birazda kutu şeklinde olması tercihim oldu aslında orjinal olsa keşke :)
  7. Bu ürünü beğenmedim açıkcası
  8. Arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum.
  9. https://tr.aliexpress.com/item/Araba-Styling-Siyah-Merkezi-Konsol-Kutusu-Ford-Focus-I-in-MK2-2005-2011-Yeni-Kol-Dayama/32942932783.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.4edd4c4dAQb7qK Aliexpressten focus 2 için olan kolçağı aldım, kesip biçip focus 3'e montaj yapmaya çalışacağım umarım güzel olur ürünün orjinal bi görünüşü var bence
  10. ben tüpü taktırdıktan sonra 20000 km den fazla kullandım. Performans olarak bir farklılık yok halen. Serkan Erden hocamında dediği gibi yüksek devirlere çıkıp motora yüklenmediğin sürece sıkıntı olma olasılığı zaman olarak uzuyor. Hesap kitap yaparsan zaten yakıt tasarrufundan dolayı yaptığın kar ile subap değişimi yapsan bile maddi olarak zararın olmuyor. Ayrıca BRC ile görüştüğümde belli bir yüksek devirden sonra benzine geçiyor demişlerdi eğer arasındaki fark bu ise LPG servisim istediğimde bu özellik AKL Elegrand da mevcut olduğu için açabiliriz dedi ama ben açtırmadım zaten kullanım olarak yüksek devirlere çıkmıyorum. Çok araştırma yapmıştım bu konularda takıntılı biri olduğum halde AKL elegrand taktırdım . Saygılarımla
  11. Serkan Bey, aynı düşüncelere sahibiz . ? yanlış anlamayın lütfen kötülediğinizi düşünmüyorum arkadaşımız bilgi sahibi olursa doğru tercihte bulunur diye cevap vermiştim. Saygılarımı sunarım.
  12. Serkan Bey; atiker grand ile akl elegrand arasında sadece beyin ve tüp düğmesi akl yazıyor . diğer herşey atiker grand ile aynı . tabi ben öyle yaptırdım . AKL beyin seçmem deki sebep aliminyum soğutmalı ve kasalı olduğu içindi.
  13. Aleykümselam, ben 20.000 Km önce 43500km de Atiker Gold taktıracaktım, usta atiker grand çıktı onu yapalım dedi araştırdım ve daha pahalı olduğu ve atiker AKL markasının beyninde alimünyum soğutma felan kulladığı yurt dışına sattığı bir marka olduğunu öğrendiğim için AKL Elegrand taktırdım. Dostum ilk önce şunu söyleyim; Genel olarak memnunum fakat; 2-3 binde bir arabanın tüp ayarları yaptırıyorum. Bazen Ufak bi tekleme yokuşta bayılma oluyordu ayar yaptırıyordum. yalnız 1 ay önce akü değiştirdim ve hiç sıkıntı olmamaya başladı yani benim ufak çaplı yaşadığım sıkıntılar aküden kaynaklandığını düşünüyorum. Ama fiyat olarak Atiker ve AKL diğerlerine göre uygun ve enjektörler daha sessiz . Bu durumu f/p olarak düşünebilirsin. Genel olarak memnunum .
  14. ben her zaman otomatik (ampül içinde a ) olan şeçenekte kullanıyorum . hava aydınlığına göre kendi yanıyor. Akşam arabayı park edip inince belli bir süre saymadım farlar yanmaya devam ediyor. Bazıları bu özelliğe follow me home da diyor. Bu özellikten bahsettiğini anladım.
  15. ne yani koca fabrika bi kaç metre ve aux soketinden mi kaçmış ..
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.