Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 201114 yıl comment_29681 Bu Yazdığım Komutlar Tüm Türkçe Sesli Kontrol Sistemi olan araçlarda geçerlidir tüm sesli komutların yazdığı bir kağıt geçti elime bende sizinle paylaşmak istedim buyrun Telefon Yardım Numarayı Ara Düzelt Yeniden Ara İsmi Ara İsmi Sil İsmi Kaydet Dizini Sil Dizini çal Cd çalar Yardım çal Parça Karışık çal Dosyayı Karışık çal Karışık çalmayı Durdur Dosyayı Yeniden çal Parçayı Yeniden çal Yeniden çalmayı Durdur Radyo Yardım çal FM AM İstasyon İsmi İsmi Kaydet İsmi Sil Dizini Sil Dizini çal Klima Yardım Fan Sıcaklık Otomatik Mod Buz çözme Açık Buğu Giderme Açık Buz çözme Kapalı Buğu Giderme Kapalı Harici Aygıt Yardım çal USB iPod Analog Bağlantı Bluetooth Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 201114 yıl comment_29682 Ellerinize Sağlık çok güzel oldu bunlar.. :D Kitapçığı açmaya üşenenler buradan öğrenir Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 201114 yıl Yazar comment_29686 tabiki focus club tr için feda olsun Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 201114 yıl comment_29698 Ben gibi kitapçığı açmaya üşenenler sayenizde öğreneceklerdir bazı şeyler, kitapçık (Sesli komutları öğreten) arabayı alalıdan beri bagajda, bu gün bakacam, yarın bakacak bir türlü bak-a-madım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 201114 yıl Yazar comment_29699 :) bende zaten biraz basitleştirdim açmaya üşenenler için ama helal olsun bayağı bir komut varmış aferin Forda arabamı daha almadım ama çoook seviyorum Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 201114 yıl comment_29774 Teşekkürler. Çok faydalı bir derleme olmuş. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 201114 yıl comment_29775 Peki birşey soracağım bu sesli komutla ilgili, Klima dedik, otomatik mod dedik, klimamız gayet güzl bir şekilde çalıştı, peki durdurmak için bir komut var mı, yoksa illa düğmesine mi basacağız. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 201114 yıl comment_29777 Kapat veya sıfır denirse kapanır... Birazdan görsel olarak kitapçığı ekleyeceğim Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 201114 yıl Yazar comment_29818 kapat ve sıfır diyince klima kapanıyormu kapanıyorsa çok güzel yukarıda da ekliyim Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 201114 yıl comment_29819 kapat ve sıfır diyince klima kapanıyormu kapanıyorsa çok güzel yukarıda da ekliyim Fan ayarında sıfır deyince yada bişey vardı diye hatırlıyorum biri denerse çok iyi olur... Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 201114 yıl Yazar comment_29820 tamam ben ekliyim cumartesi forda gidince denerim ve yazarım Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 201114 yıl Yazar comment_29821 nede olsa artık son günler sonunda kızıma kavusucam ve ford hakkında tüm bilmedikleriniz cevaplanacak su araba bi elime gecsin varya kamera falan ucak yapcam ucakkk Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 201114 yıl comment_29822 Hayırlısıyla Hadi Bakalım.. Benim arabam kısmında görecez inş onu da Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın