Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Neden Ford?

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

gaz tepkisi , yol tutuşu, servis, yedek parça ikinci el pazarı ve önemlisi  piyasa fiyat  aralığına göre en iyi araba.....

• Yanıt 63
  • Görüntüleme 12,5k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Kaan Yagizer
    Kaan Yagizer

cevap veriyorum ... bana para verdikleri için     ...daha önce sırası ile Cadillac ve BMW para veriyordu, o zaman onları seviyor hatta etrafta Ich bin kleine arbaiter, arbeit für bemewe diye ortalıkta

• Kaan Yagizer
    Kaan Yagizer

aslında Caponlar da kısa bir süre için de olsa bana para vermişti (toyota) ...o konuda prensibim yok, para verip bir de ısrar ediyorlarsa alıyorum valla     Caponları -ruhsuz- buluyorum ... şöyle an

• Ahmet Dursun
    Ahmet Dursun

Yol tutuş, teknoloji ve oyuncakları, tasarım, karakter, kişiye özel tıkırtı, sağlamlık, yaygın servis ağı, yedek parçada üzmeme, donanım; bir de bütün bunları pazarlık, indirim ve makul fiyatla alabil

Yanıtlama zamanı:

Ford`a sicak bakmiyordum ilk zamanlarda. Önyargiyla yaklasiyordum. focus aldım. simdi cok memnunum. en begendigim özellligi olarak konforunu gosterebilirim.

• 2 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

"DONANIM " ford fiyat donanım olarak gayet iyi. aracımı 47.500 aldım. aynı fiyata coralla vardı arka camlar bile otomatik değildi. 

• 1 ay sonra...

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.