Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 201114 yıl comment_29492 Ford satın almak isteyen ve kredi kullanacak olanlara cazip kredi imkanı: 24 ay ve 24.000 TL'ye kadar sıfır faiz. Aklınızda bulunsun... http://www.ford.com....8100&blobkey=id Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 201114 yıl comment_29494 Focus'u yenilesek mi ? 30 + 24 = ecoboosttttttt Ayda 1 bin lira. Alınabilir --- iPhone Yolladı --- Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 201114 yıl comment_29495 Lades gibi hani, aklımda Kasım ayının 27 si. :D Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 201114 yıl Yazar comment_29496 Focus'u yenilesek mi ? 30 + 24 = ecoboosttttttt Ayda 1 bin lira. Alınabilir Kesinlikle, yalnız stok durumları bir tuhaf, Ecoboost'da sorun yok gibi, ancak diğerlerinde donanım ve karoseri seçenekleri mantık ötesi. Sanki Otosan Alman Otosan'ına "ya arkadaşlar biliyoruz siparişte geç kaldık, ama siz elinizde ne varsa verin bakalım başımızın çaresine" demiş ve müşteriye yedirme politikası uygulayacakmış gibi bir izlenim edindim, bilemedim doğrusu. Bu arada Almanya Ford fabrikası siparişlere yetişemiyor, bireysel kullanıcı siparişleri için önümüzdeki yıla ancak gün veriyorlar, var olan siparişlerde de haftalarca sarkma mümkün. Kasım 8, 201114 yıl Cem Boneval tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 201114 yıl comment_29498 evet bende c-maxı sordum bugun ataşehir oto koça c-max otomatik parklı ellerinde yokmuş e o zaman getirin dedim adam konuyu değiştirdi :S Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 201114 yıl comment_29499 Focus'u yenilesek mi ? 30 + 24 = ecoboosttttttt Ayda 1 bin lira. Alınabilir --- iPhone Yolladı --- bence yenileyin valla sizede bir tane F3 çekelim ya sizinki 2008 valla çok güzel olurr fiyatlar çok iyi ama size bugün otokoçdaki tecrübemden söyliyim 2012'de işte ocak şubat ayında sonyler geliyor gibime geldi çünkü fordun sitesi sapıttı c-max fiyat yok oldu fiestalara sony konuldu site yenilendi focus alacaklar yada yeni bir ford bekleyin çünkü birşey dönüyor daha çözemedim ama 2012 de değişicek ekimde falanda değil direk ocak yada şubat bu kampanyada ellerinde kalanları satıp yeni sonylilerle bol bol gelir elde etmek amaçları BUYRUN KAPIDA SATILMIŞ SAHİBİNİ BEKLEYEN BİR 1.4 Fiesta otomatik vitesli ve sonyli fiesta full herşey de var valla bugun bakarken acaba bendemi bundan alsam dedim :)resimler Kasım 8, 201114 yıl Batu Aydın tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 201114 yıl comment_29501 Focus'u yenilesek mi ? 30 + 24 = ecoboosttttttt Ayda 1 bin lira. Alınabilir --- iPhone Yolladı --- cepten 24 bin tl ekstradan çıkacak, mis gibi tertemiz araba gidecek, değer mi sence? Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 201114 yıl comment_29502 Sony nin cevabı yukarda yazılı aslında. Ne zaman stok sorunu kalkar , o zaman fiesta ve cmax gibi gelecektir... Arabaya gelince, my Ford Touch gelecek bunu bilerek değişmek zor.. Zaten araç 31 binde.. Masrafı yok henüz.. Sorun çıkmaz ins boyle gider kısmet ne olacak bakalım saglık olsun --- iPhone Yolladı --- Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 201114 yıl comment_29503 bence değer ne de olsa f3 ve 2012 tabiki bana kalmamış ama my touch seneye bu zamanlar herhalde dimi bide aslında orta konsolda focus ile fiestada aynı bence ocakta yada aralık sonlarına doğru focusa bu sony sistemi sokacaklar çünkü orta konsoldaki radyoyu gösteren ekranda aynı yani focusa sony geliyor inş.. Kasım 8, 201114 yıl Batu Aydın tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 201114 yıl comment_29504 valla fiestada oto.park olsa gerçekten alınası bir araç ama benim ford almamın tek nedeni otomatik park ve türkçe sesli kontrol sistemi fiestada sesle kontrol var ama otomatik park yok bide anahtarsın giriş çıkış falan gayet güzel yapmışlar bide oto. parkı koysalarmış kafasız ford Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 201114 yıl comment_29508 Focusa Sony gelirse aynen fiestadaki gibi olacak zaten,çünkü aynı ölçülerde...Artık hurdacılardan bulur alırız ucuza ) Focusun asıl ihtiyacı anahtarsız giriş ve sedanların arka stoplarına led uygulaması...Birde arka kapıların iç açma kollarına da ön açma kolları gibi led ışık uygulaması yapılabilir belki... Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 201114 yıl comment_29510 Focus'un ihtiyacı sadece Navigasyon gerisi için zaten yetecek donanım'a mevcut..rakiplerinin üst donanımnda bulunan navi yok..Açık ve Net. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 201114 yıl comment_29512 Ya yakup napıcan navigasyonu Allaseversen, Benim arabada sen İPHONE un ile gayet güzel kullandın navigasyonu,bluetooth ilede sesi verdi arabanın hoparlöründen..Araca entegre navigasyon bence çok da gerekli bişi diil,navigasyon dediğin portatif olur.Günümüzde bütün telefonlarda navigasyon var zaten...Haa bu arada nooldu benim iphone jailbreak olayı?Hani haber verecektin? Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 201114 yıl comment_29514 çıksa verecem ama yok hala.. Buarada benim iphonum var ee diğerlerinin var mı ? Yani bunun için demiyorm ben lazımlık tartışılık gereklilik tartışılır ama eksik demek bence rakibine göre denilir ancak... Hepsinde navi mevcut focus'a da gelecek ama şuan bu eksik benim görüşüm bu.. Zevkler tartışılır Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın