Jump to content
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız ×
  • Welcome!

Register now to access all features. After registering, you can post topics, reply topics, like users content, send private messages.
    This message will be deleted after you register.

Ford Focus 2 Ghia - 2.0 Tdci

Recommended Posts

Grafik olarak elinizde veri varsa iyi olur aslında :) Bir de bu dyno kalibre olayı doğrudur inş.

Elimde grafik olarak veri var fakat arabada kaldı araba garajda ben evde malum haftasonu yorgunluğu :) ancak yarın paylaşırım... Birde kalibresi doğru güvenilir bir yer özelden bilgilendirebilirim merak edilirse.
  • Like 1

• 2 weeks later...

Merhabalar bende aracımın ön tamponuna sizin gibi ek yaptırmayı düşünüyorum. Fakat içime sinecek herhangi bir yer bulamadım. Siz tampon ekini nereden aldınız/yaptırdınız? Ayrıca tampon eki tampona direk uyumlu mu yoksa ek delik vs gibi işlemler yapmak gerekebiliyor mu? 

Merhabalar bende aracımın ön tamponuna sizin gibi ek yaptırmayı düşünüyorum. Fakat içime sinecek herhangi bir yer bulamadım. Siz tampon ekini nereden aldınız/yaptırdınız? Ayrıca tampon eki tampona direk uyumlu mu yoksa ek delik vs gibi işlemler yapmak gerekebiliyor mu?

Merhaba, ümraniye sanayide fiberci bir ustaya yaptırdım orjinal bir parça değil tabi yurtdışında yapılmış bir arabaya bakarak yaptı fiberci usta, tampon altındaki siyah ek çıkıyor yerine bu tampon eki geçme olarak takılıyor..

• 4 months later...
Hocam bende de 2005 ghia var bende sizin gibi makyajlı kasa göstergesi ile değiştirmeyi düşünüyorum ama birebir uyumlu mu ? Herhangi bi soruna sebep oluyor mu ?

Evet değiştirilebilir herhangi bir sorun olmuyor :)

Takabilirsiniz. 

Bakın burada ne var [emoji4] 

DSC_0687.thumb.JPG.f68d30bdba05affc3c517ab46970dade.JPG

Abi ellerine sağlık mis olmuş :)

• 2 months later...