Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Ford Focus 2 Ghia - 2.0 Tdci

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Grafik olarak elinizde veri varsa iyi olur aslında :) Bir de bu dyno kalibre olayı doğrudur inş.

Elimde grafik olarak veri var fakat arabada kaldı araba garajda ben evde malum haftasonu yorgunluğu :) ancak yarın paylaşırım... Birde kalibresi doğru güvenilir bir yer özelden bilgilendirebilirim merak edilirse.
  • 2 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Ne zamandır paylaşıcam, ufak tefek sıkıntılarımız oldu vakit olmadı :)

ac5223a9b5c7f1f87776f00021b8b1f4.jpg

Yasin Özgür Yılmaz tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Merhabalar bende aracımın ön tamponuna sizin gibi ek yaptırmayı düşünüyorum. Fakat içime sinecek herhangi bir yer bulamadım. Siz tampon ekini nereden aldınız/yaptırdınız? Ayrıca tampon eki tampona direk uyumlu mu yoksa ek delik vs gibi işlemler yapmak gerekebiliyor mu? 

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Merhabalar bende aracımın ön tamponuna sizin gibi ek yaptırmayı düşünüyorum. Fakat içime sinecek herhangi bir yer bulamadım. Siz tampon ekini nereden aldınız/yaptırdınız? Ayrıca tampon eki tampona direk uyumlu mu yoksa ek delik vs gibi işlemler yapmak gerekebiliyor mu?

Merhaba, ümraniye sanayide fiberci bir ustaya yaptırdım orjinal bir parça değil tabi yurtdışında yapılmış bir arabaya bakarak yaptı fiberci usta, tampon altındaki siyah ek çıkıyor yerine bu tampon eki geçme olarak takılıyor..
  • 4 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

Hocam bende de 2005 ghia var bende sizin gibi makyajlı kasa göstergesi ile değiştirmeyi düşünüyorum ama birebir uyumlu mu ? Herhangi bi soruna sebep oluyor mu ?

Yanıtlama zamanı:

Hocam bende de 2005 ghia var bende sizin gibi makyajlı kasa göstergesi ile değiştirmeyi düşünüyorum ama birebir uyumlu mu ? Herhangi bi soruna sebep oluyor mu ?

Takabilirsiniz. 

Bakın burada ne var :) 

DSC_0687.thumb.JPG.f68d30bdba05affc3c517

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Evet değiştirilebilir herhangi bir sorun olmuyor :)

Takabilirsiniz. 

Bakın burada ne var [emoji4] 

DSC_0687.thumb.JPG.f68d30bdba05affc3c517ab46970dade.JPG

Abi ellerine sağlık mis olmuş :)

Yanıtlama zamanı:

maşallah kazasız belasız makina dizel 2.0 :D

motor kısmından detaylı net resimler alsak fena olmaz merak ettim 

• 2 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

uçak mübarek maşallah nazar değmesin :nazar:

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.