Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 201511 yıl Yazar comment_304143 Grafik olarak elinizde veri varsa iyi olur aslında Bir de bu dyno kalibre olayı doğrudur inş. Elimde grafik olarak veri var fakat arabada kaldı araba garajda ben evde malum haftasonu yorgunluğu ancak yarın paylaşırım... Birde kalibresi doğru güvenilir bir yer özelden bilgilendirebilirim merak edilirse. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 201511 yıl Yazar comment_306604 Ne zamandır paylaşıcam, ufak tefek sıkıntılarımız oldu vakit olmadı Mayıs 23, 201511 yıl Yasin Özgür Yılmaz tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 201511 yıl comment_306857 Merhabalar bende aracımın ön tamponuna sizin gibi ek yaptırmayı düşünüyorum. Fakat içime sinecek herhangi bir yer bulamadım. Siz tampon ekini nereden aldınız/yaptırdınız? Ayrıca tampon eki tampona direk uyumlu mu yoksa ek delik vs gibi işlemler yapmak gerekebiliyor mu? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 201511 yıl Yazar comment_306863 Merhabalar bende aracımın ön tamponuna sizin gibi ek yaptırmayı düşünüyorum. Fakat içime sinecek herhangi bir yer bulamadım. Siz tampon ekini nereden aldınız/yaptırdınız? Ayrıca tampon eki tampona direk uyumlu mu yoksa ek delik vs gibi işlemler yapmak gerekebiliyor mu? Merhaba, ümraniye sanayide fiberci bir ustaya yaptırdım orjinal bir parça değil tabi yurtdışında yapılmış bir arabaya bakarak yaptı fiberci usta, tampon altındaki siyah ek çıkıyor yerine bu tampon eki geçme olarak takılıyor.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 201510 yıl comment_323052 Hocam bende de 2005 ghia var bende sizin gibi makyajlı kasa göstergesi ile değiştirmeyi düşünüyorum ama birebir uyumlu mu ? Herhangi bi soruna sebep oluyor mu ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 201510 yıl comment_323053 Hocam bende de 2005 ghia var bende sizin gibi makyajlı kasa göstergesi ile değiştirmeyi düşünüyorum ama birebir uyumlu mu ? Herhangi bi soruna sebep oluyor mu ? Takabilirsiniz. Bakın burada ne var Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 201510 yıl comment_323054 Maşallahı var arabanın, ön tampon eki hariç çok beğendim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 201510 yıl Yazar comment_323430 Hocam bende de 2005 ghia var bende sizin gibi makyajlı kasa göstergesi ile değiştirmeyi düşünüyorum ama birebir uyumlu mu ? Herhangi bi soruna sebep oluyor mu ? Evet değiştirilebilir herhangi bir sorun olmuyor Takabilirsiniz. Bakın burada ne var [emoji4] Abi ellerine sağlık mis olmuş Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 201510 yıl comment_323556 2.0 TDCI olduğu aklıma gelseydi, bir tur rica ederdim ama aklıma gelmedi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 201510 yıl comment_323560 maşallah kazasız belasız makina dizel 2.0 motor kısmından detaylı net resimler alsak fena olmaz merak ettim Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın