Yasin Özgür Yılmaz Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2015 Grafik olarak elinizde veri varsa iyi olur aslında Bir de bu dyno kalibre olayı doğrudur inş. Elimde grafik olarak veri var fakat arabada kaldı araba garajda ben evde malum haftasonu yorgunluğu ancak yarın paylaşırım... Birde kalibresi doğru güvenilir bir yer özelden bilgilendirebilirim merak edilirse. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yasin Özgür Yılmaz Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2015 (düzenlendi) Ne zamandır paylaşıcam, ufak tefek sıkıntılarımız oldu vakit olmadı Mayıs 23, 2015 Yasin Özgür Yılmaz tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Mert Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2015 Merhabalar bende aracımın ön tamponuna sizin gibi ek yaptırmayı düşünüyorum. Fakat içime sinecek herhangi bir yer bulamadım. Siz tampon ekini nereden aldınız/yaptırdınız? Ayrıca tampon eki tampona direk uyumlu mu yoksa ek delik vs gibi işlemler yapmak gerekebiliyor mu? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yasin Özgür Yılmaz Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2015 Merhabalar bende aracımın ön tamponuna sizin gibi ek yaptırmayı düşünüyorum. Fakat içime sinecek herhangi bir yer bulamadım. Siz tampon ekini nereden aldınız/yaptırdınız? Ayrıca tampon eki tampona direk uyumlu mu yoksa ek delik vs gibi işlemler yapmak gerekebiliyor mu? Merhaba, ümraniye sanayide fiberci bir ustaya yaptırdım orjinal bir parça değil tabi yurtdışında yapılmış bir arabaya bakarak yaptı fiberci usta, tampon altındaki siyah ek çıkıyor yerine bu tampon eki geçme olarak takılıyor.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cevat Topaloğlu Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2015 Hocam bende de 2005 ghia var bende sizin gibi makyajlı kasa göstergesi ile değiştirmeyi düşünüyorum ama birebir uyumlu mu ? Herhangi bi soruna sebep oluyor mu ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2015 Hocam bende de 2005 ghia var bende sizin gibi makyajlı kasa göstergesi ile değiştirmeyi düşünüyorum ama birebir uyumlu mu ? Herhangi bi soruna sebep oluyor mu ? Takabilirsiniz. Bakın burada ne var Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fatih Mehmet USLU Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2015 Maşallahı var arabanın, ön tampon eki hariç çok beğendim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yasin Özgür Yılmaz Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2015 Hocam bende de 2005 ghia var bende sizin gibi makyajlı kasa göstergesi ile değiştirmeyi düşünüyorum ama birebir uyumlu mu ? Herhangi bi soruna sebep oluyor mu ? Evet değiştirilebilir herhangi bir sorun olmuyor Takabilirsiniz. Bakın burada ne var [emoji4] Abi ellerine sağlık mis olmuş Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2015 2.0 TDCI olduğu aklıma gelseydi, bir tur rica ederdim ama aklıma gelmedi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Karakoca Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2015 maşallah kazasız belasız makina dizel 2.0 motor kısmından detaylı net resimler alsak fena olmaz merak ettim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Batuhan Güler Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2015 uçak mübarek maşallah nazar değmesin Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap