Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Egzoz Takviye + Susturucu

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Merhabalar 2014 kasa focus sedan aracımız var egzoz ilave eklettirmek istiyorum sol tarafa bunu yaparsak araç yeni olduğu için garanti dışı kalırmı ve egzozdan biraz ses gelmesi için heralde susturucu iptali oluyormuş.İptali dahilinde araca bi zararı olurmu mekanik olarak 20150405_132826.jpg

Yanıtlama zamanı:

iptal olmadan yeni bir delik açarak da yapılıyor. ancak rölantide dalgalanma sorunu yaratırmı emin değilim. benim aracım benzinli sağdan eksozlu, ben sadece çift başlık yaptırdım. bence bu işin ustası Emil Usta'dır. Maslak oto sanayide. garagemaslak olarak ta internette aratabilirsin. bir ara sor, kendisine danış istersen. olmayacak şeye yaparız hallederiz falan demez yani aklındakiler netleşir en azından.

Yanıtlama zamanı:

Konunun temeline inerek boştan yere para harcarsın. Günün sonunda bu olur :)

buna katılmamak elde değil... 

hevesini de kırmak istemem hocam ama sonucunda sedan bir aile arabası bu, max 1.6 motor var yani. iki koldan toplamda 4 çıkış biraz fazla olmaz mı? paran cebinde kalsın, sadece çıkışına bir ek yap bas gaza git. onun yerine yakıt alırsın :)

Yanıtlama zamanı:

buna katılmamak elde değil... 

hevesini de kırmak istemem hocam ama sonucunda sedan bir aile arabası bu, max 1.6 motor var yani. iki koldan toplamda 4 çıkış biraz fazla olmaz mı? paran cebinde kalsın, sadece çıkışına bir ek yap bas gaza git. onun yerine yakıt alırsın :)

+1

• 1 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

GEÇEN HAFTA YAPTIRDIK EGZOSTAN GELEN BORUYA EK OLDU BİR NEVİ SUSTURUCU VARKEN YOKMUŞ GİBİ SES ÇIKARTIYOR OTOPARKTAYKEN VİDEO ÇEKMİŞTİM YOLDAYKENDE ÇEKİP ATICAĞIM BUYRUN LİNK https://www.youtube.com/watch?v=pzySwbpzqLY

Yanıtlama zamanı:

Yazık ya arabaya komşuya çevreye -1

• 4 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

Sesi beğendim kesiciye girdikten sonraki patırdamalar varex gibi mübarek :) kazan karışık ve büyükse üst devirlerde performansta artmış olabilir.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.