Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Havalandırma Sistemi

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Hava girdiğini hiç farketmedim de sesi hele hiçmi hiç farketmedim..Ya ben öyle arabanın içine yol sesi,hava sesi falan duymuyom hiç..Sağır falanmıyım ben? :)

Yanıtlama zamanı:

Hava girdiğini hiç farketmedim de sesi hele hiçmi hiç farketmedim..Ya ben öyle arabanın içine yol sesi,hava sesi falan duymuyom hiç..Sağır falanmıyım ben? :)

abi senin araç özel üretim ses geçirmez hava almaz..Herşeyiyle özel yani... :( :(

Yanıtlama zamanı:

abi senin araç özel üretim ses geçirmez hava almaz..Herşeyiyle özel yani... :):(

Hasan dalga geçme..Ben niye dikkatsizim acaba diye merak ettiğimden yazdım...O diilde şeker kırmızımda eleştirilecek yönleri yazma fikri geldi sen böyle yazınca.Dur sayfamda bunları yazayım bu akşam...Fikir verdin bana hasan bak.... :(

Yanıtlama zamanı:

Madem konu buraya açılmış, bende şunu sormak istiyorum. Klimayı ya da fanı açtık. böyle suratımıza suratımıza :) üflemesini istiyoruz.. Ortadaki iki havalandırmadan hava geliyor da, cam kenarlarındakilerden gelmiyor benim. Ya da öyle hissediyorum. Bu normal olmamalı değil mi. Ya da yapmam gereken başka bir şey var mı ?

Yanıtlama zamanı:

havalandırma yönü cepheden gelecek şekilde ayarlı ve kanallar açık ise, öndeki dört havalandırma çıkışından da aynı şiddette hava çıkışı olmalı.

çıkışların açık olduğunu kontrol ettiniz mi?

Yanıtlama zamanı:

Evet yan camlara gelenlerden bahsediyorum. Europa'da kaloriferden gelen hava gözlerimin sulanmasına neden oluyordu. Bu yüzden sadece sol tek taraftan sıcaklığı verip onu da vucuduma göre ayarlıyordum, uzun zamandır bu şekilde kullanırım. Artık alıştım galiba, bunda o şekilde bir ayar bulamadım. Ama itiraf etmeliyim gözlerimi de sulandırmıyor. Gevur yapmış bir kere :) :) :) :) :)

• 9 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

2 hafta önce arabamın 15000 bakımını yaptırdım rutin değişenler değişti bi sıkıntı yok ancak klimayı açınca ilk esnada bi koku geliyor bu kokudan nasıl kurtulabilirim sabırla geçmesinimi bekliyecem yoksa uygulamam gereken birşey varmı??

Yanıtlama zamanı:

pis bi koku değil yani bakteri değil hani hava filtreleri değişir değişik bi koku gelir hava akımı oldukça o kokugeçer öyle bişey

Yanıtlama zamanı:

site de biri onun için bişey yaptırmış konuyu aradım ama bulamadım. bulursam paylaşacam. klima gazından kaynaklanıyodu buyuk ihtimal.

Yanıtlama zamanı:

pis bi koku değil yani bakteri değil hani hava filtreleri değişir değişik bi koku gelir hava akımı oldukça o kokugeçer öyle bişey

buyrun belki bu konu yardımcı olabilir.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.