Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 201114 yıl comment_28269 Hava girdiğini hiç farketmedim de sesi hele hiçmi hiç farketmedim..Ya ben öyle arabanın içine yol sesi,hava sesi falan duymuyom hiç..Sağır falanmıyım ben? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 201114 yıl comment_28270 Hava girdiğini hiç farketmedim de sesi hele hiçmi hiç farketmedim..Ya ben öyle arabanın içine yol sesi,hava sesi falan duymuyom hiç..Sağır falanmıyım ben? abi senin araç özel üretim ses geçirmez hava almaz..Herşeyiyle özel yani... :( Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 201114 yıl comment_28271 abi senin araç özel üretim ses geçirmez hava almaz..Herşeyiyle özel yani... Hasan dalga geçme..Ben niye dikkatsizim acaba diye merak ettiğimden yazdım...O diilde şeker kırmızımda eleştirilecek yönleri yazma fikri geldi sen böyle yazınca.Dur sayfamda bunları yazayım bu akşam...Fikir verdin bana hasan bak.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 201114 yıl comment_28276 Madem konu buraya açılmış, bende şunu sormak istiyorum. Klimayı ya da fanı açtık. böyle suratımıza suratımıza üflemesini istiyoruz.. Ortadaki iki havalandırmadan hava geliyor da, cam kenarlarındakilerden gelmiyor benim. Ya da öyle hissediyorum. Bu normal olmamalı değil mi. Ya da yapmam gereken başka bir şey var mı ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 201114 yıl comment_28277 havalandırma yönü cepheden gelecek şekilde ayarlı ve kanallar açık ise, öndeki dört havalandırma çıkışından da aynı şiddette hava çıkışı olmalı. çıkışların açık olduğunu kontrol ettiniz mi? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 201114 yıl comment_28278 Cam düğmesine getirirseniz oradan gelir.... normalde yüz konumunda oradan çok az gelir edit: Aydın abi, ümit bey yan camlara gelenlerden bahsediyor kanımca... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 201114 yıl comment_28282 Evet yan camlara gelenlerden bahsediyorum. Europa'da kaloriferden gelen hava gözlerimin sulanmasına neden oluyordu. Bu yüzden sadece sol tek taraftan sıcaklığı verip onu da vucuduma göre ayarlıyordum, uzun zamandır bu şekilde kullanırım. Artık alıştım galiba, bunda o şekilde bir ayar bulamadım. Ama itiraf etmeliyim gözlerimi de sulandırmıyor. Gevur yapmış bir kere :) :) Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 201114 yıl comment_28285 Şu 2 düğme ile o yerlerden hava getirtebilirsiniz Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 201114 yıl comment_28288 Teşekkür ederim. Bakacağız artık. Yarın Europa ile gideceğim işe Artık Salı günü denerim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 201214 yıl comment_110585 2 hafta önce arabamın 15000 bakımını yaptırdım rutin değişenler değişti bi sıkıntı yok ancak klimayı açınca ilk esnada bi koku geliyor bu kokudan nasıl kurtulabilirim sabırla geçmesinimi bekliyecem yoksa uygulamam gereken birşey varmı?? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 201214 yıl comment_110586 Bakteri kokusu mu? Nasıl bişey ? Polen filtresi değişti mi? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 201214 yıl comment_110588 pis bi koku değil yani bakteri değil hani hava filtreleri değişir değişik bi koku gelir hava akımı oldukça o kokugeçer öyle bişey Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 201214 yıl comment_110589 site de biri onun için bişey yaptırmış konuyu aradım ama bulamadım. bulursam paylaşacam. klima gazından kaynaklanıyodu buyuk ihtimal. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 201214 yıl comment_110591 pis bi koku değil yani bakteri değil hani hava filtreleri değişir değişik bi koku gelir hava akımı oldukça o kokugeçer öyle bişey buyrun belki bu konu yardımcı olabilir. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın