Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 201114 yıl Yazar comment_28138 Ev ve işyeri nerde Kayseri'de. Ben Yenişehir de oturuyorum isyerim organizede. ev talasta yeşil mahallede öğretmenim siz ne işle uğraşıyorsunuz? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 201114 yıl comment_28143 Slm arkadaşlar.Malum kayseri soğuk şehir bende biraz erken işe gidiyorum. Araba 7-8 km sonra ancak ısınıyor. Bende bu yüzden klimayı çalıştırıyorum sıcak üflüyor. Acaba motor ısınmadan klimayı açmanın herhangi bir sıkıntısı olur mu vaya motoru daha çabuk ısıtmanın bir yolu var mı? önceki aracım benzinli focus I idi ve böyle bir sıkıntı yoktu acaba dizellerin hepsi mi böyle? klima açmanıza gerek yok. Focus 2 lerde olan sistem muhtemelen 3 lerdede vardı. Aracınızı çalıştırın 5 dk kadar rölantide bekleyin hareket etmeyin sıcaklığı HI konumuna getirin normal fanı açın Egzos manifoldunun üzerinde bir parça var Focuslarda havayı alır egzos manifoldun direk ısınmasından kaynaklanan ısı gücüyle hararet ibresi daha yerinden oynamamışken size sıcak hava vermeye başlar Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 201114 yıl comment_28154 Antifirizin üzerine biraz saf su eklerseniz aracınız daha hızlı ısınır. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 201114 yıl comment_28264 Bende koltuk ısıtma var,hemen ısıtıyor,araba ısınıncaya kadar da işyerine varıyorum zaten..Ev-İşyeri arası 3,5 km..İşyerine vardığımda bile motor buz gibi sanki,kaput hiç ısınmıyor ...Buda tüketim değerlerini çok etkiliyor,özellikle soğuk havalarda.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 201114 yıl comment_28268 Sabah elemanla ışıklarda karşılaşırdık o Doblo yla ben Tango yla. Doblo az bir süre sonra ısınırken Tango iş yerine geldiğimde bile soğuk olurdu, aslında bu şekilde kullanım tüketim ve motor açısından olumsuz ama ne yapacaksın işte.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 201114 yıl comment_28310 ev talasta yeşil mahallede öğretmenim siz ne işle uğraşıyorsunuz? Yeşil mahalle çok yakın oturduğum eve. Hangi okuldasınız ? Ben organizede bi firmada Muhasebe-Finans Müd. yapıyorum. Hemşehri ve forumdaş olarak tanışmak isterim kısmet olursa inş. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 201114 yıl Yazar comment_28369 Yeşil mahalle çok yakın oturduğum eve. Hangi okuldasınız ? Ben organizede bi firmada Muhasebe-Finans Müd. yapıyorum. Hemşehri ve forumdaş olarak tanışmak isterim kısmet olursa inş. Yeşil mahllede Mehmet Akif Ersoy ilköğretim okulunda matematik öğretmeniyim buyrun bir çayımı için hemde tanışıp sohbet ederiz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 201114 yıl comment_28474 Yeşil mahllede Mehmet Akif Ersoy ilköğretim okulunda matematik öğretmeniyim buyrun bir çayımı için hemde tanışıp sohbet ederiz. Duymuştum bu okulu, hafta içi ve mesai saatlerinde uğramam çok zor ama denk gelirse neden olmasın. Benim evimde Yenişehir Ticaret Lisesi'nin karşısında. Sizin organize tarafına yolunuz düşerse bende beklerim. Mobilya ihtiyacınız filan olursa yardımcı olurum. telefonumu pm atıyorum. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın