Yanıtlama zamanı: Mart 11, 201511 yıl Yazar comment_291548 sevabına iş yapmıyoruz, doğru ... üstadım sen müsait olduğunda bana bir uğra, çayımı iç. Aracına düzgünce bakalım ... onarım gerekmiyorsa hallederiz, yok gerekiyorsa indirim yaptırırım (bkn.valla billa) o da olmadı en kötü ihtimal aracında tam olarak ne sorun var, bunu bilirsin. Not: Çay lafın gelişi, ıhlamur - ada çayı - yeşil çay - kahve ve soda olasılıkları da var. Ağzımızda "çay" diye yer etmiş bir şekilde... Allah razı olsun abi . Nerede calısıyosun acaba ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 11, 201511 yıl comment_291550 sevabına iş yapmıyoruz, doğru ... üstadım sen müsait olduğunda bana bir uğra, çayımı iç. Aracına düzgünce bakalım ... onarım gerekmiyorsa hallederiz, yok gerekiyorsa indirim yaptırırım (bkn.valla billa) o da olmadı en kötü ihtimal aracında tam olarak ne sorun var, bunu bilirsin. Not: Çay lafın gelişi, ıhlamur - ada çayı - yeşil çay - kahve ve soda olasılıkları da var. Ağzımızda "çay" diye yer etmiş bir şekilde... ben neden her geldiğimde zehir gibi kahveden içiyorum, böyle bir ürün yelpazesinden haberim yoktu, hahhaha Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 11, 201511 yıl comment_291551 ben neden her geldiğimde zehir gibi kahveden içiyorum, böyle bir ürün yelpazesinden haberim yoktu ??? ne içersin diyorum ... senin içtiğinden diyorsun ... iyi de abiim ben gerçekten kahvemi zeHir kıvamında içerim. Sen kaşınıyorsan ben ne yapayım Allah razı olsun abi . Nerede calısıyosun acaba ? ...reca. Şahsuvaroğlu - 0216 625 25 00 / Pendik Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 11, 201511 yıl comment_291556 ??? ne içersin diyorum ... senin içtiğinden diyorsun ... iyi de abiim ben gerçekten kahvemi zeHir kıvamında içerim. Sen kaşınıyorsan ben ne yapayım ...reca. Şahsuvaroğlu - 0216 625 25 00 / Pendik hahaha, unutmamışsın repliği abi bravo geliyorum martın son haftasonu... ozaman ne varsa hepsinden birer bardak içicem Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 11, 201511 yıl Yazar comment_291558 ??? ne içersin diyorum ... senin içtiğinden diyorsun ... iyi de abiim ben gerçekten kahvemi zeHir kıvamında içerim. Sen kaşınıyorsan ben ne yapayım ...reca. Şahsuvaroğlu - 0216 625 25 00 / Pendik Peder , orası çok uzak diye laf yapmazsa gelmeyi planlıyorum. Ümraniyedeyiz pek de uzak sayılmaz ama . Müsait olur mu bilemiyorum abi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 11, 201511 yıl comment_291619 sevabına iş yapmıyoruz, doğru ... üstadım sen müsait olduğunda bana bir uğra, çayımı iç. Aracına düzgünce bakalım ... onarım gerekmiyorsa hallederiz, yok gerekiyorsa indirim yaptırırım (bkn.valla billa) o da olmadı en kötü ihtimal aracında tam olarak ne sorun var, bunu bilirsin. Not: Çay lafın gelişi, ıhlamur - ada çayı - yeşil çay - kahve ve soda olasılıkları da var. Ağzımızda "çay" diye yer etmiş bir şekilde... Bunu bende kendime yazdım abi haberin olsun Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 11, 201511 yıl comment_291663 Müsait olur mu bilemiyorum abi olursanız beklerim ... bakarız. Bunu bende kendime yazdım abi haberin olsun ...başım üzerine. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 11, 201511 yıl comment_291666 olursanız beklerim ... bakarız. ...başım üzerine. İşin kötüsü 1 Mayısta gelmeyi planlıyorum abi, artık bir gün öncesini kaytarıcaz. Sabırsızlıkla bekliyorum, araba bahane muhabbet şahane diyolar Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 16, 201511 yıl comment_292691 Ben de aracı karda kaldırıma vurmuştum. ESP dahil tüm sistemler hata vermişti. Direksiyon da kayıktı. Rot balansçıya gittim, lastiklerin arasına 50 TL sıkışmış, meğer o arıza veriyormuş. Usta 50 TL yi çıkardı, hiçbir şey kalmadı. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 18, 201511 yıl Yazar comment_292991 Bugün ümraniye nuray yetkili servisine gittik . 35 lira karşılıgında kontrol ettirdiler. Rotmili eğrilmiş onu gösterdiler bize. Sonrasında maaliyetini sorduk . Rotmili+rotbaşı( bunu neden değiştirmek istediler anlamadım , yamulma yoktu onda ) ve rot ayarı için 400 lira istediler. Kaskodan yaptıracaktık , hasarsızlık bozulur diye kaskodan da yaptırmadık . Şu aralar maddi anlamda biraz sıkıntılıyız . Nuray otomotiv zaten sanayinin içindeydi . Bir tanıdıga gittik . Kendisinde bu parçaların oldugunu soyledi fakat yan sanayi dedi . Bizde biraz araştırdık . Rot mili ve rot başını 50 liraya bulduk(orjinal) fakat c-max yazıyordu üstünde . Usta sorun olmayacagını söyledi (Kaan Yagızer ustam da sıkıntı olmayacagını bana özel mesaj yoluyla söyledi , bu arada bana çok yardımcı oldu . Kendisine çook teşekkür ediyorum . Yanına gitmek isterdim fakat biraz uzak mesafe . Bu sefer olmadı insallah bir sonraki bakımını orada yaparız ) rot mili ve rot basını değiştirdikten sonra , rot ayarı için 150 metre ilerdeki ayar yapan bir yere gittik . ( ayarsız oldugu için resmen araç sarhoş gibi gidiyordu . Zar zor götürdük ) 30 liraya ayarlamayı yaptı da kurtulduk . Servis gerçekten pahalı yapıyor ama işlerinde çok iyiler ondan şüphem yok. Paran olacak servise gideceksin valla . Yardımcı olan abilerime teşekkür ederim Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın