Yanıtlama zamanı: Mart 6, 201511 yıl comment_290661 Bilindiği gibi c-max için oem DRL (gündüz farı) alternatifi yok. MS-design'ın var ama pek uygulabilir değil. Ford'un ingiltere sitesinde gezinirken, sis lambasına entegre gündüz far'ının aksesuar olarak satıldığını gördüm. Parça kodu olarak 1875877 verilmiş. Ford bunu aksesuar olarak seçtiğine göre kalitesiz bir şey değildir diye düşünüyorum. Parçanın Almanya VAT'sız fiyatı 173€. Bana tasarım olarak güzel göründü ama pek de ucuz bir parça değil. Servise sorsak, muhtemelen 700-800'den aşağı getireceklerini sanmıyorum. Aynı ürünü başka bir yerden alsak, sanırım kalitede bir fark olmaz, ne dersiniz? Bir de bu ürünleri Türkiye de görerek alabileceğimiz bir yer var mıdır? Osram linki: http://www.osram.com/osram_com/news-and-knowledge/automotive-special/automotive-design-lamps---eye-catchers-with-that-stylish-look/automotive-lighting---stylish-and-trendy/fog-lights-retrofit-or-upgrade-to-led/ledriving-fog---led-fog-lights/index.jsp Mart 6, 201511 yıl Murat Kavuk tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 6, 201511 yıl comment_290665 Güzelmiş ... Osram Türkiye'ye bir soralım, bakalım ne diyecekler? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 6, 201511 yıl Yazar comment_290666 Güzelmiş ... Osram Türkiye'ye bir soralım, bakalım ne diyecekler? Fiyat verebilseler güzel olurdu. Hatta ben de bir ara Mustafa abiye uğrayayım, fiyat alayım bile diyorum ama, sanırım otosan daha önce getirmediği parçalara fiyat vermekte biraz sıkıntı yapıyor.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 6, 201511 yıl comment_290667 Otosan'dan belki bulamayız ama Osram'ın T.C'de distribütörü var ... onlara soralım dedim, belki onlar getirmiştir. Ne de olsa OEM parçaların bir kısmı universal ... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 7, 201511 yıl comment_290794 sordum ... Osram'ın elinde varmış ... KDV dahil 550TL'ye veririz diyorlar. İstersen getiririz ... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 7, 201511 yıl Yazar comment_290833 sordum ... Osram'ın elinde varmış ... KDV dahil 550TL'ye veririz diyorlar. İstersen getiririz ... Sağolasın Kaan abi, düşüneceğim ben bunu.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 7, 201511 yıl comment_290878 O.K'dir üstadım ... istersen ıslık çalarsın, Osram'da ki arkadaşlar siparişi takip eden gün kutuyu getiriyor. Aklında bulunsun işte... Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 201511 yıl comment_311667 Merhaba, taktiran varmi acaba? Sinyal ve dimming guzel fonksiyonlar... dogru takilirsa şık bisey olur. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 201511 yıl Yazar comment_311810 Merhaba, taktiran varmi acaba? Sinyal ve dimming guzel fonksiyonlar... dogru takilirsa şık bisey olur. Burada yok, bildiğim kadarıyla. Ama sahibinden.com'da satılık araçlar arasında bunu gördüm. Arayayım dedim, vazgeçtim http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-ilk-sahibinden-31.12-2013-cikisli-c-max-1.6-titanium-x-paket-212753415/detay Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 201510 yıl comment_323170 Bilindiği gibi c-max için oem DRL (gündüz farı) alternatifi yok. MS-design'ın var ama pek uygulabilir değil. Ford'un ingiltere sitesinde gezinirken, sis lambasına entegre gündüz far'ının aksesuar olarak satıldığını gördüm. Parça kodu olarak 1875877 verilmiş. Ford bunu aksesuar olarak seçtiğine göre kalitesiz bir şey değildir diye düşünüyorum. Parçanın Almanya VAT'sız fiyatı 173€. Bana tasarım olarak güzel göründü ama pek de ucuz bir parça değil. Servise sorsak, muhtemelen 700-800'den aşağı getireceklerini sanmıyorum. Aynı ürünü başka bir yerden alsak, sanırım kalitede bir fark olmaz, ne dersiniz? Bir de bu ürünleri Türkiye de görerek alabileceğimiz bir yer var mıdır? Osram linki: http://www.osram.com/osram_com/news-and-knowledge/automotive-special/automotive-design-lamps---eye-catchers-with-that-stylish-look/automotive-lighting---stylish-and-trendy/fog-lights-retrofit-or-upgrade-to-led/ledriving-fog---led-fog-lights/index.jsp Murat merhaba, Ben Philips marka taktım aracıma. Yaklaşık 1,5 yıldır sorunsuz kullanıyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 201510 yıl Yazar comment_323239 Murat merhaba, Ben Philips marka taktım aracıma. Yaklaşık 1,5 yıldır sorunsuz kullanıyorum. Evet bu da gayet iyi görünüyor. Ben aslında sis farı olana niyetlendim ama sonra emin olamadım, akışına bıraktım Ekim 8, 201510 yıl Murat Kavuk tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 201510 yıl comment_337046 On 28.06.2015 at 10:50, Volkan Özenç said: Merhaba, taktiran varmi acaba? Sinyal ve dimming guzel fonksiyonlar... dogru takilirsa şık bisey olur. ben taktırdım gayet te memnunum. Bu yaz ankaradan dönerken kayseri metinler ford bayiinde buldum sıkı bir pazarlıkla makul bir fiyata ldım ve burada da taktım... Bağlantı için iki seçenek var ilkinde dilerseniz park lambalarını yakınca sönüyor. diğerinde ise %50 kısılıyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 201610 yıl comment_337989 On 28 Haziran 2015 at 10:50, Volkan Özenç said: Merhaba, taktiran varmi acaba? Sinyal ve dimming guzel fonksiyonlar... dogru takilirsa şık bisey olur. Ben taktım Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın