Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

C-Max Için Drl Alternatifi

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Bilindiği gibi c-max için oem DRL (gündüz farı) alternatifi yok. MS-design'ın var ama pek uygulabilir değil. Ford'un ingiltere sitesinde gezinirken, sis lambasına entegre gündüz far'ının aksesuar olarak satıldığını gördüm. Parça kodu olarak 1875877 verilmiş. Ford bunu aksesuar olarak seçtiğine göre kalitesiz bir şey değildir diye düşünüyorum. Parçanın Almanya VAT'sız fiyatı 173€. Bana tasarım olarak güzel göründü ama pek de ucuz bir parça değil. Servise sorsak, muhtemelen 700-800'den aşağı getireceklerini sanmıyorum. 

Aynı ürünü başka bir yerden alsak, sanırım kalitede bir fark olmaz, ne dersiniz?

Bir de bu ürünleri Türkiye de görerek alabileceğimiz bir yer var mıdır?

Osram linki: http://www.osram.com/osram_com/news-and-knowledge/automotive-special/automotive-design-lamps---eye-catchers-with-that-stylish-look/automotive-lighting---stylish-and-trendy/fog-lights-retrofit-or-upgrade-to-led/ledriving-fog---led-fog-lights/index.jsp

7oQRAr.jpg

Murat Kavuk tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Güzelmiş ... Osram Türkiye'ye bir soralım, bakalım ne diyecekler?

Fiyat verebilseler güzel olurdu. Hatta ben de bir ara Mustafa abiye uğrayayım, fiyat alayım bile diyorum ama, sanırım otosan daha önce getirmediği parçalara fiyat vermekte biraz sıkıntı yapıyor..

Yanıtlama zamanı:

Otosan'dan belki bulamayız ama Osram'ın T.C'de distribütörü var ... onlara soralım dedim, belki onlar getirmiştir. Ne de olsa OEM parçaların bir kısmı universal ... 

Yanıtlama zamanı:

sordum ...

Osram.jpg

Osram'ın elinde varmış ... KDV dahil 550TL'ye veririz diyorlar.  İstersen getiririz ... 

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

sordum ...

Osram'ın elinde varmış ... KDV dahil 550TL'ye veririz diyorlar.  İstersen getiririz ... 

Sağolasın Kaan abi, düşüneceğim ben bunu..

Yanıtlama zamanı:

O.K'dir üstadım ... istersen ıslık çalarsın, Osram'da ki arkadaşlar siparişi takip eden gün kutuyu getiriyor. Aklında bulunsun işte... 

• 3 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

Merhaba, taktiran varmi acaba? Sinyal ve dimming guzel fonksiyonlar... dogru takilirsa şık bisey olur.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Merhaba, taktiran varmi acaba? Sinyal ve dimming guzel fonksiyonlar... dogru takilirsa şık bisey olur.

Burada yok, bildiğim kadarıyla. Ama sahibinden.com'da satılık araçlar arasında bunu gördüm. Arayayım dedim, vazgeçtim :)  http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-ilk-sahibinden-31.12-2013-cikisli-c-max-1.6-titanium-x-paket-212753415/detay

• 3 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

Bilindiği gibi c-max için oem DRL (gündüz farı) alternatifi yok. MS-design'ın var ama pek uygulabilir değil. Ford'un ingiltere sitesinde gezinirken, sis lambasına entegre gündüz far'ının aksesuar olarak satıldığını gördüm. Parça kodu olarak 1875877 verilmiş. Ford bunu aksesuar olarak seçtiğine göre kalitesiz bir şey değildir diye düşünüyorum. Parçanın Almanya VAT'sız fiyatı 173€. Bana tasarım olarak güzel göründü ama pek de ucuz bir parça değil. Servise sorsak, muhtemelen 700-800'den aşağı getireceklerini sanmıyorum. 

Aynı ürünü başka bir yerden alsak, sanırım kalitede bir fark olmaz, ne dersiniz?

Bir de bu ürünleri Türkiye de görerek alabileceğimiz bir yer var mıdır?

Osram linki: http://www.osram.com/osram_com/news-and-knowledge/automotive-special/automotive-design-lamps---eye-catchers-with-that-stylish-look/automotive-lighting---stylish-and-trendy/fog-lights-retrofit-or-upgrade-to-led/ledriving-fog---led-fog-lights/index.jsp

7oQRAr.jpg

Murat merhaba,

Ben Philips marka taktım aracıma. Yaklaşık 1,5 yıldır sorunsuz kullanıyorum.

DRL_zps76f8cccb.jpg

cm5_zps8813a684.jpg

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Murat merhaba,

Ben Philips marka taktım aracıma. Yaklaşık 1,5 yıldır sorunsuz kullanıyorum.

Evet bu da gayet iyi görünüyor. Ben aslında sis farı olana niyetlendim ama sonra emin olamadım, akışına bıraktım :)

Murat Kavuk tarafından düzenlendi

• 2 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:
On 28.06.2015 at 10:50, Volkan Özenç said:

ben taktırdım gayet te memnunum. Bu yaz ankaradan dönerken kayseri metinler ford bayiinde buldum sıkı bir pazarlıkla makul bir fiyata ldım ve burada da taktım...

Bağlantı için iki seçenek var

ilkinde dilerseniz park lambalarını yakınca sönüyor. diğerinde ise %50 kısılıyor

Yanıtlama zamanı:
On 28 Haziran 2015 at 10:50, Volkan Özenç said:

Ben taktım 

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.