Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

2011 İzmir Otomobil Fuarından Resimler

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Arkadaşlar bugün...ögleden sonra izmir oto fuarındaydım...daha öncede söylediğim gibi kısıtlı bir alanda ve birçok önemli firmanın katılmadığı daha çok oto satış merkezlerinin biraraya gelmesi gibiydi...arabaların başında duran süs bebekleri ve ilgisiz ve bilgisiz satış elemanları ile dolaşıp birşeyler çekmeye çalştım...opel,fiyat seat ve diğer birçok firma yoktu..fuarın giriş ana kapısını ford kapmıştı en güzel stand oydu ve hb red candy sizi karşılıyordu...karışık resimler biraz idare edin....

69t1.jpg

• Yanıt 79
  • Görüntüleme 18,6k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Guest Tolga KARACA
    Guest Tolga KARACA

Vw birşekilde kalite ürettiğini halka empoze etmeyi başardı, zaten halkımız dramatik tavırlarla sarılmayı ya da kakalamayı seviyor. Ford da da gelişim devam ediyor zamanla yerine oturacaktır ama

• en güzeli ford bölümüydü....stand sizi direkt girişte yakalıyor ve çekiyor...işte resimler cok kalabalık ve dar alan...birde hanımla gidince hadi hadi hadi..sıkıldım iyicene...

• sonuç herkes birşeyler bakıyordu ilgi yogundu...ve fordda herkes grand c-max te en cok inip binip etrafı çevriliydi...hiçbirmarkanın fuara özel bir indirimi yok...liste fiyatı neyse o...fordun bu sene

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

KLASİKLER.....

69tx.jpg69up.jpg69v6.jpg69w1.jpg69wr.jpg69xj.jpg69yc.jpg69yz.jpg69zp.jpg6b00.jpg6b0d.jpg6b0r.jpg

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

NEO KLASİKLER...

6b1f.jpg6b31.jpg6b3b.jpg6b3u.jpg6b4h.jpg

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

en güzeli ford bölümüydü....stand sizi direkt girişte yakalıyor ve çekiyor...işte resimler cok kalabalık ve dar alan...birde hanımla gidince hadi hadi hadi..sıkıldım iyicene...

6bfu.jpg6bgh.jpg6bh0.jpg6bhl.jpg6bj4.jpg6bjr.jpg6bk3.jpg6bks.jpg

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

peugeot...ve RCZ

6bpg.jpg6bq6.jpg6bqq.jpg6br0.jpg6brh.jpg6brw.jpg6bsd.jpg6bsl.jpg6bsy.jpg6bt9.jpg6btv.jpg6bu9.jpg

Yanıtlama zamanı:

Son resimdeki kişi Ford un genel müdürü galiba havaya baksana maşallah :kıhkıh:

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

yeni toyota yaris....

6bxv.jpg6byd.jpg

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Son resimdeki kişi Ford un genel müdürü galiba havaya baksana maşallah :kıhkıh:

teşekkürler Tolgacımda sen esas RCZ den çıkma hareketine bak...yakup içindi.... :kıhkıh:

Yanıtlama zamanı:

Bu düzen bana adana otoshow u hatırlattı tam girişte peugeot solunda fiat sağında ford arkasında skoda gibi bir şekildeydi... :kıhkıh:

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

renault...yeni fluence bold...karbon kaplama...hoş olmuş ama üzeri hemen çiziklerle so bulmuş...elektrikli fluence ordaydı motorunu çektim başı çok kalabalıktı...içi diğer fluencelerle aynıydı...

6c22.jpg6c2j.jpg6c2y.jpg6c3d.jpg6c3v.jpg6c4j.jpg6c4t.jpg6c56.jpg

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Kia...arkadaşlar kia rio bu defa olmuş...içinden çok şey beklemesenizde...ben sığdım eşim arkada ferah oturabildi yani için ve görünüşü çok iyi olmuş...bence bu araba tutar....kianın en iyisi bu model gibi geldi bana...lütfen b segmenti düşünen arkadaşlar ilgisini çekerse ilgilensinler...

6cft.jpg6c9p.jpg6cbf.jpg6ccf.jpg6cgt.jpg

Tevfik tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Hyundai...kırmızı elantra full ve otomatik olanı oda kırmızı rengiyle çok göz doldurucu idi....

6cku.jpg6cl4.jpg6clk.jpg6clw.jpg

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

nissan juke...hanımın hemen begenisini kazandı...yarın nissana gidicem...sahibi ordaymış...belkide alır gelirim bi tane belli olmaz...

6cq3.jpg

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Porsche........beyazlara bürünmüştü hepsi...sadece bakınılabiliyorlar..

6cs6.jpg6csz.jpg6ctb.jpg6cts.jpg

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.