Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 201511 yıl comment_287145 Arkadaşlar Ford Focus 1.6 Tdci 2006 modellerde bilgisayarda D900 veren arıza nedir acaba? Motor arıza lambasının sürekli yanmasına neden oluyor bilen bi yuardımcı olursa sevinirimm. Teşekkürler Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 201511 yıl comment_287148 gauge menüden mi baktınız bu koda? eğer öyleyse yeterli değil, servise uğrayın. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 201511 yıl Yazar comment_287150 bilgisayara bağlattım motor arıza lambası yanıyordu kızdırma bujileri ve cruse control hatası vermişti kızdırma bujilerini değiştirdim cruz kontrol hatasını sildiler ertesi gün tekrar motor arıza lambasını yaktı tekrar siteme bağlattığımda Tanımlanamayan hata olarak gösterdi bilgisayar test kısmından baktığımda ise Test menüsü içerisinde DTC #01 D900 hatası gösteriyor.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 201511 yıl comment_287163 bilgisayara bağlattım motor arıza lambası yanıyordu kızdırma bujileri ve cruse control hatası vermişti kızdırma bujilerini değiştirdim cruz kontrol hatasını sildiler ertesi gün tekrar motor arıza lambasını yaktı tekrar siteme bağlattığımda Tanımlanamayan hata olarak gösterdi bilgisayar test kısmından baktığımda ise Test menüsü içerisinde DTC #01 D900 hatası gösteriyor.. test menüsünde görünen kodlar gösterge paneline ait kodlar, yani motora ait kodları oradan göremezsiniz, D900 alakasız ve/veya önemsiz herhangi birşey olabilir. O yüzden dediğim gibi tekrar bilgisayara bağlatın, yetkili servis daha iyi olacaktır. Mesela benim test menüsünde şuan no DTC yazıyor ancak bilgisayara bağlayınca en az 5-6 tane var Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 201511 yıl comment_287339 https://vimeo.com/120054796 Ekranda 6 dtc görülüyordu. Forscan ile baktım. Ipc dışında abs, açı sensörü gibi farklı modüllerden hatalardı. Sildim. Ekrandan da gitti. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 201511 yıl Yazar Solution comment_288457 Sorunu çözdük sağ ön abs kablosu koptuğu için motor arıza lambasını yakmış D900 de bu nedenle oluşmuş Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın