Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 3'e En Çok Yakışan Jant Modelleri

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

bende öğrenmiş oldum ama kurallardan birini daha :)

Şimdiye kadar bizimkini yazınca üyeliği dahi sildiler o yüzden...Bu konuda ben tepkiliyim kendi adıma..Alıntı yapılmadığı sürece isim yazmam.

• Yanıt 1,8k
  • Görüntüleme 410,4k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Serdar yaman
    Serdar yaman

Yeni jant ağırlığı... Eski jant ağırlığı.... Yeni lastik ağırlığı.... Eski lastik ağırlığı.... Yeni jant ve lastik nitrojen dolu ağırlığı... Eski jant ve lastik

• Sabri Özer
    Sabri Özer

Eveeet bu konudan istifami veriyorum. Heralde en fazla ben entry girmişimdir

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Foto ölmüş

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

yaza 17" 5 kollu yıldızlardan alacam zaten yakup bey.boş boş yatıyordu collection jantları değerlendireyim dedim

kış 16 daha sağlıklı bizim buralarda malum çukurlar buz tuttuki düştün mü aracı bırak git :)

Hey gidi hey..

Rahmetli dedemle babam Erzurum şartlarında araba kullandıklarından.. Kışı başka il / ilçelerde geçirdiğimizde sürücülükleri çok farklı olurdu. Millet göz göre göre kaza yaparken onlar o zamanlar anlayamadığım hareketlerle yola devam ederlerdi.

Yanıtlama zamanı:

yuh... adam ingiltereden navi getirmiş.... :) şu malum ekranı da almış heralde...Stil plusı resmen tit e çevirmiş tabi o klima panalinden kurtulsaymış.. :) Bizim Cem Boneval bey de oradaymış... :D Uzman fotoğrafçı.. :)

Not:Yakup abi üye isimlerinin altında yazan yakıt tüketimini biz yapamaz mıyız? Site yapısı aynı.. :D

Hasan K. tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Bizim Cem Boneval bey de oradaymış... :) Uzman fotoğrafçı.. :D

Orada derken sadece forum bazında kast ediyorsun herhalde, çünkü telefonla görüştük sadece.

çok isterdim birlikte İngiltere'ye gitmeyi, özellikle de gittiği yere: http://www.teamaon.com/

Yanıtlama zamanı:

Orada derken sadece forum bazında kast ediyorsun herhalde, çünkü telefonla görüştük sadece.

çok isterdim birlikte İngiltere'ye gitmeyi, özellikle de gittiği yere: http://www.teamaon.com/

forum bazında kast ediyorum.. :) sadece yazıda(aslında resimde ilk önce resimlere bakıyordum) adınız geçince yazmak istedim.. :D

Yanıtlama zamanı:

yuh... adam ingiltereden navi getirmiş.... :o şu malum ekranı da almış heralde...Stil plusı resmen tit e çevirmiş tabi o klima panalinden kurtulsaymış.. :) Bizim Cem Boneval bey de oradaymış... :D Uzman fotoğrafçı.. :D

Not:Yakup abi üye isimlerinin altında yazan yakıt tüketimini biz yapamaz mıyız? Site yapısı aynı.. :)

Anlamsız ve uygulaması zahmeti. Değmez. 2 kisi yapar ancak ;)

--- iPhone Yolladı ---

Yanıtlama zamanı:

niye ki..Hem navinin o 5.2" ekranı hem de o büyük 4.2" boyutundaki göstergeler arası renkli ekran aracı ne kadar çok değiştirmiş...Hatta bi anda a tipsiz radyo hoş görünleme başladı diyebilirim.. :D

Not:İmzam mı değişti sanki.. :)

Diğer Not:Yakup abi sen galiba o yakıt tüketimi şeyinden bahsediyordum.. :)

Hasan K. tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

niye ki..Hem navinin o 5.2" ekranı hem de o büyük 4.2" boyutundaki göstergeler arası renkli ekran aracı ne kadar çok değiştirmiş...Hatta bi anda a tipsiz radyo hoş görünleme başladı diyebilirim.. :D

Not:İmzam mı değişti sanki.. :)

Diğer Not:Yakup abi sen galiba o yakıt tüketimi şeyinden bahsediyordum.. :)

5.2 değil 5.0 looo 4.2 de aynı işi görüyor navi hariç bir fark yok görselde sadece harita..o büyüklüğü anlamazsın bile ama tft olması 3.2'den etkili hissettiriyor..olay bu

Tabi ki site hakkında konuşuyorum güzelim :o

İmzan değişti, yasal zorunluluk o, nick değiştirilmesi halinde

Yanıtlama zamanı:

İmzan değişti, yasal zorunluluk o, nick değiştirilmesi halinde

Yakup abi bu durumu örneklerle açıklayabilirim... :) Bi tek benimki değişti.. :D

Yanıtlama zamanı:

çünkü ben istedim :) kafana göre takıl hasancım şaka yapıyorum :)

Yok yakup abi ben kanunlara uyarım.. :o Neyse dursun şimdilik.. :D

Yanıtlama zamanı:

SAĞOLLL !!

:)

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Hey gidi hey..

Rahmetli dedemle babam Erzurum şartlarında araba kullandıklarından.. Kışı başka il / ilçelerde geçirdiğimizde sürücülükleri çok farklı olurdu. Millet göz göre göre kaza yaparken onlar o zamanlar anlayamadığım hareketlerle yola devam ederlerdi.

ALLA CC rahmet eylesin dedenizi ve tüm ölmüşlerinizi .gerçekten burda araba kullanmak farklı buz üzerinde gidiyoruz hep.bizimkisi araba kullanmak değil bizimkisi Dancing on Ice :D
Yanıtlama zamanı:

Allah razı olsun kardeşim.

Mesafe çok uzak olmasa gelesim var ama işte.. Ama gelirsem çok pis çay + döner yapacağım :D

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.