Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Yol Kamerası Bahsi

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Fotolarını koyarsan güzel olur. Cakmakliga lehim işini gözümde canlandıramadım.

Lehim cakmakliga yapilmiyor, oraya ellenmiyor bile. Kameranin adapdorune kablo lehimleniyor ve o kablo kontaga baglaniyor. Orj.kutu ve kablolarini kullaniyorsunuz,torpitonun yan tarafina sabitleniyor sag kapi direklerindende aynanin oraya kadar( kameranin konulcagi yere gore degisir) kabloyu saklayarak getirip direk kameraya takiliyor ucu.
  • 10 yıl sonra...
  • Yanıt 32
  • Görüntüleme 8,6k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Okumuş adamın hali başka, bak ne güzel anlattı

• USB den beslenen kameralar var, aman diyim sakın ha! Aletin ucunda çakmaklığa giren birşey varsa ve onun içerisinde bir regülatör varsa, sizde bodos kabloyu kesip bağlarsanız yakarsınız kamerayı.

• amperi hatta takılan cihaz belirler, kaynakta sınır olur. Doğru çalışma voltaja bağlıdır. Mesela aracın çakmağı 12V 20 amper, siz buraya 12Vla çalışan 20 amperden daha az akım gerektiren herşeyi takab

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Aradan çok zaman geçmiş. Konuyu güncellemek adına tekrar gündeme getirmek istiyorum. Mesajımı başlıklara ayıracağım.

Deneyim

Birkaç sene önce Nemo'ya sigorta beslemeli 70MAI A500s Pro Plus bağlamıştım. Ana kamera ve arka kameradan oluşuyor. Akünün zayıf olduğu dönemlerde (özellikle kış aylarında) park videosu sırasında birkaç kez akü bitti. Takviye yapıp yol gidince düzeliyor ama bunu yaşamak can sıkıyor. Akü zayıflayınca kendini kapatmasını beklerdim. 

Güncel Ürünler

Güncel ürünlerden haberdarsanız kamera önerilerini bekliyorum. Son zamanlarda şu ürünün reklamını görmüştüm: Botslab G980H Pro 3K 4 Kameralı

Focus İçin Deneyim

Focus için araç kamerası kullanan varsa bağlantıyı nasıl yaptı? Sigorta kutusunu hiç açmadım. Erişimi ve bağlantısı kolay mı?

Yanıtlama zamanı:
1 saat önce, M. Okan yazdı:

Focus İçin Deneyim

Focus için araç kamerası kullanan varsa bağlantıyı nasıl yaptı? Sigorta kutusunu hiç açmadım. Erişimi ve bağlantısı kolay mı?

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.