Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 201510 yıl comment_326463 Sorunu bugün serviste çözdüler. İnşaallah bir daha olmaz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 201510 yıl comment_326464 Neden yapmis peki. Sorununuz neymis onuda yazarsaniz burada benzer sıkıntı yaşayan arkadaslara yardimi olur. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 201510 yıl comment_326564 İşin doğrusu tatmin edici bir cevap veremediler. Servis danışmanı ayarlarıyla oynanmış ondan yapmış dedi. Ben dedimki ayarlarıyla oynanmamış, ayarlarıyla oynayarak cihaz algılanmadı yazısını çıkarmaya çalış nasıl yapacaksın, buyur yap. Üsteleyince bu defa elektrikçiyi çağırdı elektrikçi ayarla oynamadan değil virüslü flasdisk takılmasından olmuş olabilir dedi. Bununda mantıksız olduğunu onlara izah ettim neden virüslü flasdisten kaynaklanamayacağını detaylarıyla anlattım. Ancak baktımki makul bir izahta bulunamıyorlar. Bende daha fazla üstelemedim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 201510 yıl comment_331058 Merhabalar. Aynı sorun bende de mevcut. Yeni aldığım 2012 titanyum focus'un usb girişine flash bellek taktığımda araç hiç bir tepki vermiyor. Farklı farklı usb ler denememe rağmen çalışmadı. Ayrıca Usb yoluyla telefonu bağladığımda desteklenmeyen aygıt uyarısı verdi. Bu sorun hakkında bilgisi olan varsa yardımlarınızı bekliyorum. İyi forumlar. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 201510 yıl comment_331073 İlgili usb başlıklarını okuyarak sonuçlara varabilirsiniz Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 201510 yıl comment_331173 Hepsini okudum hocam. Ama bulamadım. benim araçta bluetooth çalışıyor usb de telefonu taktığımda tepki veriyor desteklenmiyor diye. Ama usb takınca hiç bir tepki vermiyor. Servise gittim aracınız için güncellemede yok dedi. Ancak etis de güncelleme gözüküyor. Çözemedim gitti. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 20188 yıl comment_459575 10/26/2015 - 18:11 tarihinde, Mehmet Gün yazdı: Sorunu bugün serviste çözdüler. İnşaallah bir daha olmaz. mehmet bey merhaba usb sorunun serviste çözüldüğünü yazmışsınız sizdeki sorunun aynısı benim araçta da meydana geldi sorunu nasıl çözdüler acaba bilgi verebilirmisiniz Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 20188 yıl comment_459619 12 saat önce, Osman Aslan yazdı: mehmet bey merhaba usb sorunun serviste çözüldüğünü yazmışsınız sizdeki sorunun aynısı benim araçta da meydana geldi sorunu nasıl çözdüler acaba bilgi verebilirmisiniz Yazılımı güncelledik dediler. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 20188 yıl comment_475402 Arkadaşlar usb çalışmıyor flaş diske format attım Fat32 olarak tekrar biçimlendirdim akünün + kısmını söktüm sigortasini değiştirdim ama yine çalışmadı ne yapabilirim --1 dakika sonra eklendi-- Telefonu şarj ediyor.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 20188 yıl comment_475403 5 dakika önce, HakanKalkan yazdı: Arkadaşlar usb çalışmıyor flaş diske format attım Fat32 olarak tekrar biçimlendirdim akünün + kısmını söktüm sigortasini değiştirdim ama yine çalışmadı ne yapabilirim Flash'ı değiştirin ? Yine olmuyorsa servise uğrayın. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın