Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 201114 yıl Yazar comment_26314 46-47 mi çok çıktın, 45 e full elegance veriyorlar. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 201114 yıl comment_26315 Evet bu konuşuluyordu hatta ilk 1.6 dizel gelemeyecek daha sonra gelecekmiş..lpg satmak için... Ford'da Avrupa'da lpg'li satışlar yapıyor.. Türkiye'de de yapsalar ya lpg'li satışlar. Bura evrupa torpağı değilmi Haahhh!! Accord tabi tabi! Çok seviyorum ama >80.000 lira ve gidişat/tüketim çok iyi değil canım! Aydın Civic sedan otm. + Lpg aslında tam paşa arabası, sakin sakin kullanırsan az yakar zaten amortisörler de yumuşak yumuşak içi de ferah, tip desen tip de var, e millet Honda yı seviyor da yani 2. elleri iyi. Aslında Yusuf a Lpg li Civic alsak ya?!? Düşünmez mi acaba gardaşum? Cep telefonu da annemin evinde kalmış Yusuf a ulaşamıyorum acaba 46-47.000 liraya Lpg li otm Civic e ne derdi merak ettim. Akşam bende seni aradıydım açan olmadıydı, ondanmış demekki gardaşum. Benzin ve Lpg vs. istemiyorum bu sefer. Velevki düşünsemde Civic düşünmezdim yüksek ihtimal. Dışı çok güzel ama içi biraz değişik geliyor bana. Ayrıca focustan daha çok yol sesi alıyor vede çok yakıyor. Benzinli düşünürsem F3 tit. 125 ps düşünürdüm ciddi ciddi. Alternatif olarakda Full bir Mazda yada full bir cruze. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 201114 yıl comment_26323 Ammavelakin kullanımı F II, Mazda3 ve i30 dan yumuşaktır içi de çok rahattır. Tabi amacına hizmet ettiği içün tavsiye ediyorum yoksa birbirimizin sürüş stiline aşina olmadığımızdan daha fazla ısrar edemem gardaşum Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 201114 yıl Yazar comment_26326 Honda civic değilde honda city harika araç yahu, üstelik serisini bitirecekleri için ciddi indirimlerle veriyorlarmış şuanda. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 201114 yıl comment_26328 City i maddi durumunu düzelttiğinde İstanbul dan arkadaşım için de düşünüyoruz benim de merak ettiğim bir araç. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 201114 yıl Yazar comment_26330 City i maddi durumunu düzelttiğinde İstanbul dan arkadaşım için de düşünüyoruz benim de merak ettiğim bir araç. Honda bitiriyor yanlız city'yi haberi olsun arkadaşının. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 201114 yıl comment_26331 City hem benzinli, hemde 2.eli hiç yok burda. Üstelik 1.4 motor 100 ps. Full manuel liste fiyatı 38.300TL. Birde B sınıfı. Bunu alana kadar 42 ye mazda 3 alırım, kendi açımdan tabi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 201114 yıl comment_26332 Ammavelakin kullanımı F II, Mazda3 ve i30 dan yumuşaktır içi de çok rahattır. Tabi amacına hizmet ettiği içün tavsiye ediyorum yoksa birbirimizin sürüş stiline aşina olmadığımızdan daha fazla ısrar edemem gardaşum Sağolasun gardaşum. Sürüş stilime en yakın araç Focus'tan sonra, İ30 gibi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 201114 yıl comment_26341 city demek bitiyor ha..üzüldüm.....nasılki bazı şarkılar vardır biz çok severiz ama hiçbir zaman hit olamaz yada filmler...buda öyle oldu...ben çok sevdim...ama..toplum sevmedi...yazık...güzeldi güncel kasa...birçok modelden B-C arası aslında...bazı modellere göre...bence...neyse yolu acık olsun... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 201114 yıl comment_26343 B sınıfında Sedan gitmiyor pek diyelim... Jazz varken City almak riskli oluyordu... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 201114 yıl comment_26344 Era, Clio, Linea gidiyor ama. Onlarda B sınıfı sedan Yakup'cum. Tutmadımı tutmuyor işte. Yoksa city o diğer B sınıf sedanlara göre C sınıfı gibi helede son kasası. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 201114 yıl comment_26345 o era clio ve linea hepsi şirket aracı...Normal bir kullanıcı olarak onlar zaten city kadar ancak satıyor.. Getz clio hb daha fazladır onlara nazaran Bence bitirilmesi iyi olmuş..Avrupa daha c sınıfında Sedan'a girmezken...Japon için riskli olmuşdu bence...Dediğim gibi gereksiz bir araç sedan B'ler.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 201114 yıl comment_26346 Doğrudur bir nebze Yakub'um ama çevremde çok tanıdığım var era ve clio şahıs aracı olan Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 201114 yıl comment_26347 Oralarda vardır Buralarda yok pek..Türkiye harici zaten böyle sedan satışı yok ama firma bize göre hareket etmiyor haliyle adamlar iyi yapmış bence özetle Vw-Ford-Opel in bi bildiği vardır Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın