Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Honda'da artık LPG seçeneği de var

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Honda'da artık LPG seçeneği de var

Honda Civic Sedan modeline sahip olan müşterilerine garanti şartlarını değiştirmeden LPG dönüşüm imkânı sunmaya başladı.

15.10.2011 - 12:27

esh_20498.jpg

Honda, kurduğu iş ortaklıkları ile müşterilerine yeni ve yaratıcı alternatifler geliştirmeye devam ediyor. Honda, İtalyan yakıt dönüşüm sistemleri firması BRC ile imzaladığı anlaşma çerçevesinde, müşterilerine yeni bir Honda Civic Sedan satın aldıklarında LPG dönüşüm opsiyonu da sunmaya başlıyor. Honda'nın LPG dönüşümlü araç projesi çerçevesinde LPG dönüşüm kitleri üreten BRC Türkiye Distribütörü 2A Mühendislik ile Honda Türkiye, iki markanın ortak projesini başlatan anlaşmayı 14 Ekim 2011, Cuma günü İstanbul'da imzaladı. Honda bayilerinin BRC bayilik sistemine dahil edilmesiyle başlayacak olan bu uygulamada, sıfır kilometre araç satın alan müşteriler, LPG kitli araç satın alma opsiyonuna da sahip olacaklar.

Müşteri memnuniyeti artacak

Toplantıya katılan Honda Türkiye Genel Müdürü Hideto Yamasaki, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Türkiye'de yaklaşık her 3 otomobilden birine LPG dönüşümü uygulanmaktadır. Honda olarak bu talebi karşılamak üzere müşterilerimize Honda garantili LPG dönüşüm opsiyonu sunmaya başlıyoruz. LPG dönüşümü yapılan araçlarda da sunulacak 6 yıl 150.000km garanti imkânı ile müşterilerimizin memnuniyetini arttırmayı hedefliyoruz."

LPG dönüşümünde Honda garantisi

Honda'nın tüm modellerinde sunduğu 6 yıl 150.000 km. garanti, Honda bayileri tarafından LPG kiti uygulanmış 0 kilometre Civic Sedan'lar için de geçerliliğini devam ettirecek. Bu sayede sıfır kilometre bir Honda satın alan müşteri, aracına isterse LPG opsiyonu ekletebilecek ve 6 yıl 150.000 km. garanti hakkından herhangi bir değişiklik olmadan yararlanmaya devam edecek. Honda ve BRC'nin yürüttüğü çalışmalar çerçevesinde tüm Honda modellerinde LPG dönüşüm opsiyonunun sunulmaya başlaması hedefleniyor.

• Yanıt 41
  • Görüntüleme 7,2k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Guest Tolga KARACA
    Guest Tolga KARACA

Totalde güzel ama ben beğenmedim gardaşum; bir gece Fiesta ile Mondeo yu birarada bırakmışsın kaynaşıp (!) bunu yapmışlar gibi

• Guest Tolga KARACA
    Guest Tolga KARACA

Ammavelakin kullanımı F II, Mazda3 ve i30 dan yumuşaktır içi de çok rahattır. Tabi amacına hizmet ettiği içün tavsiye ediyorum yoksa birbirimizin sürüş stiline aşina olmadığımızdan daha fazla ısrar ed

• city demek bitiyor ha..üzüldüm.....nasılki bazı şarkılar vardır biz çok severiz ama hiçbir zaman hit olamaz yada filmler...buda öyle oldu...ben çok sevdim...ama..toplum sevmedi...yazık...güzeldi günce

Yanıtlama zamanı:

Yakup son ileti sana ait olmasaydı "hala bir Honda almak istiyorum" yazacaktım ama kızarsın diye yazmıyorum ;)

Yanıtlama zamanı:

Haahhh!! Accord tabi tabi! :P Çok seviyorum ama >80.000 lira ve gidişat/tüketim çok iyi değil canım!

Aydın Civic sedan otm. + Lpg aslında tam paşa arabası, sakin sakin kullanırsan az yakar zaten amortisörler de yumuşak yumuşak içi de ferah, tip desen tip de var, e millet Honda yı seviyor da yani 2. elleri iyi.

Aslında Yusuf a Lpg li Civic alsak ya?!? Düşünmez mi acaba gardaşum? ;)

Yanıtlama zamanı:

Konuşturma istersen Yakup ;)

Yanıtlama zamanı:

Sözü Ogün e bırakıyorum, Ogün??

Ula nerdesun daa yetişşş ;)

Yanıtlama zamanı:

Cep telefonu da annemin evinde kalmış Yusuf a ulaşamıyorum acaba 46-47.000 liraya Lpg li otm Civic e ne derdi merak ettim.

Yanıtlama zamanı:

Sıfir daa..

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.