Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 201511 yıl comment_302633 Bilmem kırmızı iyi oluyor yavv baya etkili gösteriyor O zaman kırmızıdır [emoji106] [emoji1] Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 201511 yıl comment_302712 Bişeyler daha yaptık bakalım Focus 2.5 farları dağıttım kararttim Mercek kapağı değişik bişey uygulayalim dedik bu da gayet iyi oldu Ufak bi deneme fotosu Sonra led çalışması yaptım Parklarda beyaz Sinyal yanınca turuncu Sonrasında tekrar beyaz yanacak şekilde ayarlandı Farlar kapatıldı Bu sinyal yanarken ki hali Duvar fotosu Araç üzerindeki resmi Bu da deneme halindeki videosu Tanet bey merhaba ben de mercedeslerde ki gündüz farlarindan yaptirmak istiyorum sizinle nasıl irtibata gelebilirim focus2 araç Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 201511 yıl Yazar comment_302714 Tanet bey merhaba ben de mercedeslerde ki gündüz farlarindan yaptirmak istiyorum sizinle nasıl irtibata gelebilirim focus2 araç 05302057665 Farları gönderirseniz yaparım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 201511 yıl comment_313017 Taner hocam merhaba, Bende de audi tip ledlerden var. Çinden almıştım. Senin yaptığın gibi beyaz rengi parklara bağlayıp sinyalde parkların sönüp sarının sinyal atmasını istiyorum. Bunun için role v.s. ne kullandın nasıl bağlantı yaptın. Yardımcı olur musun? Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 201511 yıl Yazar comment_313018 Taner hocam merhaba, Bende de audi tip ledlerden var. Çinden almıştım. Senin yaptığın gibi beyaz rengi parklara bağlayıp sinyalde parkların sönüp sarının sinyal atmasını istiyorum. Bunun için role v.s. ne kullandın nasıl bağlantı yaptın. Yardımcı olur musun? role filan kullanilmiyor aldığınız ledde 3 kablo var siyah olan parkın - eksi ucuna sarı olan sinyalin + ucuna kırmızı kablo ise parkın + ucuna bağlanacak o kadar ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 201511 yıl comment_313023 Teşekkürler hocam. Led driverları yakarım diye denememiştim. Bende bunun gibi bir tasarım düşünüyorum. Yedek farlar gelince işe başlayacağım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 201511 yıl Yazar comment_313024 Teşekkürler hocam. Led driverları yakarım diye denememiştim. Bende bunun gibi bir tasarım düşünüyorum. Yedek farlar gelince işe başlayacağım. bunun için yedek fara gerek yok montaji kolay muayene sıkıntısı da olmaz Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 201511 yıl comment_313025 Yok bu sadece led kısmı. hella d1s gen5 balast, yeni hella intemo bi-xenon mercek ve osram 66140CBI xenonlarım da var Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 201511 yıl comment_313308 Taner hocam sana bir sorum daha var. Balastları dışarıda bırakmak yerine alt kısımdan bir delik açıp deliğin üstüne balastları vida ve silikonla monte etsem ısıdan kaynaklı balastın kablolarının zarar görmesi, far motorlarının çalışmaması(far tasının hareketinin engellenmesi) farın kasaya montajı gibi sorunlar yaşar mıyım? Kabloların far dışında gözükmesini istemiyorum. Elimdeki balastlar bunlar. Temmuz 20, 201511 yıl Yasin Ön tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 201511 yıl Yazar comment_313310 Taner hocam sana bir sorum daha var. Balastları dışarıda bırakmak yerine alt kısımdan bir delik açıp deliğin üstüne balastları vida ve silikonla monte etsem ısıdan kaynaklı balastın kablolarının zarar görmesi, far motorlarının çalışmaması(far tasının hareketinin engellenmesi) farın kasaya montajı gibi sorunlar yaşar mıyım? Kabloların far dışında gözükmesini istemiyorum. Elimdeki balastlar bunlar. daha iyi olur herhangi bi sorun olmaz Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 201510 yıl Yazar comment_320412 İstanbul dan bi arkadaşımızın bmw 1.16 aracına yaptığım hella gen 5 balast yeni tip hella bi xenon mercek d1s ampul çift angel halka çalışmam farları açtığım zamanki fotoğrafları bulamadım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 201510 yıl comment_320414 Van daki bir arkadaşın astrası için olan fotoları ne zaman bulursun Taner Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 201510 yıl Yazar comment_320416 Bodrum dan bi arkadaşımızın Volkswagen Polo marka aracına yaptığım gen 5 balast yeni tip hella bi xenon mercek osram D1 s ampul Audi tip sinyalli drl çalışmam Van daki bir arkadaşın astrası için olan fotoları ne zaman bulursun Taner abicim baya bi çalışmamı paylaşmamışım onlardan sonra kendi aracımı paylaşıcam Bodrum dan bi arkadaşımızın focus 2 makyajlı kasa aracına yaptığım gen 5 balast yeni tip hella bi xenon osram D1 s ampul Audi tip sinyalli drl çalışmam Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 201510 yıl Yazar comment_320422 Sivas'tan bi arkadaşımıza yapmış olduğum focus 3 yeni mustang tarzı gündüz ledli bi xenon çalışmam gen 5 balast osram d1s ampul yeni tip hella bi xenon mercek bmw 5.20 stop parçaları. gece fotoğrafları Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın