Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Kaloriferden Gelen Lpg Kokusu

Featured Replies

Solved by Bekir Delibaş

Yanıtlama zamanı:

Cama su puskurttukten sonra sileceklerle dagıtılan sular camın alt bölümünde yer alan oluklardan aracın altına akıtılır. Akma sırasında kalan su parcaları vs klimanın temiz hava alan peteklerine yakın bölümünde olduğundan içeriye basılan havaya karışır ve ( gaz , votka , çürümüş bez) seklinde farklı kokulara bürünür. Antifirizli cam suyu markalarına göre kokuda değişiyor. 2 sene evel votka kokan cam suyu beni bir hayli zor durumda bırakmıştı :) çok soğuk iklimde yaşamıyorsak -30 luk antifirizi %50 sulandırıp koyarsak sorunumuzu büyük ölçüde azaltacaktır. Ben öyle kullanıyorum don sıkıntısı yaşamıyorum Ankara/Dikmen 'de

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Cama su puskurttukten sonra sileceklerle dagıtılan sular camın alt bölümünde yer alan oluklardan aracın altına akıtılır. Akma sırasında kalan su parcaları vs klimanın temiz hava alan peteklerine yakın bölümünde olduğundan içeriye basılan havaya karışır ve ( gaz , votka , çürümüş bez) seklinde farklı kokulara bürünür. Antifirizli cam suyu markalarına göre kokuda değişiyor. 2 sene evel votka kokan cam suyu beni bir hayli zor durumda bırakmıştı :) çok soğuk iklimde yaşamıyorsak -30 luk antifirizi %50 sulandırıp koyarsak sorunumuzu büyük ölçüde azaltacaktır. Ben öyle kullanıyorum don sıkıntısı yaşamıyorum Ankara/Dikmen 'de

eyvallah hocam  aynen dediğiniz gibi  benım koku sorunumda cam suyundan sonra başladı   pekı bu kokudan nasıl kurtulabilirm  varmı bir bilgin 

Yanıtlama zamanı:

Suyu cok kullanmadıysanız biraz cama püskürtün 30sn kadar. 1 2 L Ne kadar eksilir bilmiyorum ama, daha sonra normal su ekleyin içerde karışır zaten. Yani konsantre gibi kullanın bundan sonra. 5 Lt cam suyu alıyorsanız yarısını boşaltın içine. 2.5L kola şişesiylede tam dolmuş şekilde normal su tamamdır

• 3 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
  • Solution

sorun çözüldü  regulatörde gaz çıkısını yapan parça çatlamıs  orda kaçak varmıs  değiştirildi kokudan kurtuldum :)

Yanıtlama zamanı:

sorun çözüldü  regulatörde gaz çıkısını yapan parça çatlamıs  orda kaçak varmıs  değiştirildi kokudan kurtuldum :)

Büyük geçmiş olsun.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.