Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 201511 yıl comment_282147 Cama su puskurttukten sonra sileceklerle dagıtılan sular camın alt bölümünde yer alan oluklardan aracın altına akıtılır. Akma sırasında kalan su parcaları vs klimanın temiz hava alan peteklerine yakın bölümünde olduğundan içeriye basılan havaya karışır ve ( gaz , votka , çürümüş bez) seklinde farklı kokulara bürünür. Antifirizli cam suyu markalarına göre kokuda değişiyor. 2 sene evel votka kokan cam suyu beni bir hayli zor durumda bırakmıştı çok soğuk iklimde yaşamıyorsak -30 luk antifirizi %50 sulandırıp koyarsak sorunumuzu büyük ölçüde azaltacaktır. Ben öyle kullanıyorum don sıkıntısı yaşamıyorum Ankara/Dikmen 'de Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 201511 yıl Yazar comment_282175 Cama su puskurttukten sonra sileceklerle dagıtılan sular camın alt bölümünde yer alan oluklardan aracın altına akıtılır. Akma sırasında kalan su parcaları vs klimanın temiz hava alan peteklerine yakın bölümünde olduğundan içeriye basılan havaya karışır ve ( gaz , votka , çürümüş bez) seklinde farklı kokulara bürünür. Antifirizli cam suyu markalarına göre kokuda değişiyor. 2 sene evel votka kokan cam suyu beni bir hayli zor durumda bırakmıştı çok soğuk iklimde yaşamıyorsak -30 luk antifirizi %50 sulandırıp koyarsak sorunumuzu büyük ölçüde azaltacaktır. Ben öyle kullanıyorum don sıkıntısı yaşamıyorum Ankara/Dikmen 'de eyvallah hocam aynen dediğiniz gibi benım koku sorunumda cam suyundan sonra başladı pekı bu kokudan nasıl kurtulabilirm varmı bir bilgin Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 201511 yıl comment_282178 Suyu cok kullanmadıysanız biraz cama püskürtün 30sn kadar. 1 2 L Ne kadar eksilir bilmiyorum ama, daha sonra normal su ekleyin içerde karışır zaten. Yani konsantre gibi kullanın bundan sonra. 5 Lt cam suyu alıyorsanız yarısını boşaltın içine. 2.5L kola şişesiylede tam dolmuş şekilde normal su tamamdır Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 201511 yıl Yazar Solution comment_284308 sorun çözüldü regulatörde gaz çıkısını yapan parça çatlamıs orda kaçak varmıs değiştirildi kokudan kurtuldum Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 201511 yıl comment_284531 sorun çözüldü regulatörde gaz çıkısını yapan parça çatlamıs orda kaçak varmıs değiştirildi kokudan kurtuldum Büyük geçmiş olsun. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın