Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus'tan Kuga'ya

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
30 dakika önce, Mert Yürüyen said:

kimse kişisel algılamasın bu yorumumu 

tam da bunun için söylemiştim  :) 

• Yanıt 35
  • Görüntüleme 6,3k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Turhan Onat
    Turhan Onat

Merhaba, konuya dahil olayım bir kenarından 2015  Kuga Titanium ( Cam tavan + Metalik boya +Cycleone) 1,5 AWD araç sahibiyim.İlk SUV aracım. İzmir içi ortalama tüketim değerim 9,8-10,4 lt seviyes

• Cem Boneval
    Cem Boneval

Tabii marifet viraja girmekte değil çıkmakta, şaka şaka... @Tugay Kuruöz yedi mesaj önceki yorumum doğru ve geçerlidir, sadece deneyimlemeniz lazım sanırım.

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Kuga,iyidir & yeteneklidir parası olana önerilir. Sahipleri pek görmemiş olmaz işi bilen alır

Yanıtlama zamanı:

alemde focus ve türevleri (kuga cmax) için "hokus fokus" denir. Önden kayar vs ama nihayetinde hokus fokusunu yapar ve bir şekilde o virajı tamamlar. Taca çıkmadan yoluna devam edersin. 

Yanıtlama zamanı:
On 27.01.2016 at 14:39, Turhan Onat said:

Tabiki binek araca göre virajlarda yana yatma eğilimi daha yüksek ancak araç awd sistemi nedeniyle gerek düz yolda ,gerekse virajlarda yola öyle yapışıyor ki limitleri çok zorlamadıkça çizgisini bozmuyor.

Limitleri zorlamak da biz düz aile babası sürücülerin işi olmasa gerek.:)

focus la giremediğim hızda viraja rahatlıkla tucsonla giriyorum  çok daha kolay bir şekilde

Yanıtlama zamanı:
3 saat önce, onur karadağ said:

focus la giremediğim hızda viraja rahatlıkla tucsonla giriyorum  çok daha kolay bir şekilde

Tabii marifet viraja girmekte değil çıkmakta, şaka şaka...

@Tugay Kuruöz yedi mesaj önceki yorumum doğru ve geçerlidir, sadece deneyimlemeniz lazım sanırım. 

Yanıtlama zamanı:

Yol tutuş fordun ticari araclarında bile sorunsuz ve mükemmele yakın ama yakıt problem olabilir. Arkadaşımda kuga var ve 10 lt ortalamanın altına inemiyormuş

Yanıtlama zamanı:
6 saat önce, Bahadır Atay said:

Yol tutuş fordun ticari araclarında bile sorunsuz ve mükemmele yakın ama yakıt problem olabilir. Arkadaşımda kuga var ve 10 lt ortalamanın altına inemiyormuş

Hangi SUV iniyormuş ki?   10 Lt Kuga için başarılı bir tüketim. 1700 kg araç yerinde duramıyor ki?

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.