Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 201610 yıl comment_342640 30 dakika önce, Mert Yürüyen said: kimse kişisel algılamasın bu yorumumu tam da bunun için söylemiştim Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 201610 yıl comment_342650 alemde focus ve türevleri (kuga cmax) için "hokus fokus" denir. Önden kayar vs ama nihayetinde hokus fokusunu yapar ve bir şekilde o virajı tamamlar. Taca çıkmadan yoluna devam edersin. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 201610 yıl comment_343590 On 27.01.2016 at 14:39, Turhan Onat said: Tabiki binek araca göre virajlarda yana yatma eğilimi daha yüksek ancak araç awd sistemi nedeniyle gerek düz yolda ,gerekse virajlarda yola öyle yapışıyor ki limitleri çok zorlamadıkça çizgisini bozmuyor. Limitleri zorlamak da biz düz aile babası sürücülerin işi olmasa gerek. focus la giremediğim hızda viraja rahatlıkla tucsonla giriyorum çok daha kolay bir şekilde Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 201610 yıl comment_343592 3 saat önce, onur karadağ said: focus la giremediğim hızda viraja rahatlıkla tucsonla giriyorum çok daha kolay bir şekilde Tabii marifet viraja girmekte değil çıkmakta, şaka şaka... @Tugay Kuruöz yedi mesaj önceki yorumum doğru ve geçerlidir, sadece deneyimlemeniz lazım sanırım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 201610 yıl comment_343598 Yol tutuş fordun ticari araclarında bile sorunsuz ve mükemmele yakın ama yakıt problem olabilir. Arkadaşımda kuga var ve 10 lt ortalamanın altına inemiyormuş Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 201610 yıl comment_343685 6 saat önce, Bahadır Atay said: Yol tutuş fordun ticari araclarında bile sorunsuz ve mükemmele yakın ama yakıt problem olabilir. Arkadaşımda kuga var ve 10 lt ortalamanın altına inemiyormuş Hangi SUV iniyormuş ki? 10 Lt Kuga için başarılı bir tüketim. 1700 kg araç yerinde duramıyor ki? Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın