Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 201411 yıl comment_279520 Arkadaşlar merhaba arabam 2011 model 1.6 comfort lpg'li sorunum ise 5. viteste düz yolda giderken kırmızı ışığı görüpte normal bi şekilde ayağımı gazdan çekip yavaşlamaya başladığımda araba motoru kapatıyor tekrar çalıştırıyorum sıkıntı olmuyor.motorun kendini kapatmasının sebebi ne olabilir.tüpten kaynaklanabilirmi acaba?bilen varsa yardımcı olsun. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 201411 yıl comment_279530 Rölanti sensörü, gaz kelebeği, lpg ayarı, lpg yakıt filtresi vs vs. Birçok şeyden kaynaklanabilir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 201411 yıl comment_279578 eski aracımla benimde başıma gelmişti ama sonradan farkettim ki frene bastıktan sonra debriyaja o kadar geç basmışım ki, araba rolanti devrinin altını zorlayınca stop etmiş.. iki kere yaptım bunu uzun yolda kırmızı ışığa yaklaşırken.. siz birde önce debriyaja sonra frene basın bakalım yine olacak mı? normalde önce frene az basıldıktan sonra debriyaja basarız ya.. birde aracı sürekli benzinde çalıştırıp yine yapıyor mu diye deneyebilirsiniz, lpg kaynaklı olup olmadığını anlamak için.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 201411 yıl comment_279582 eski aracımla benimde başıma gelmişti ama sonradan farkettim ki frene bastıktan sonra debriyaja o kadar geç basmışım ki, araba rolanti devrinin altını zorlayınca stop etmiş.. iki kere yaptım bunu uzun yolda kırmızı ışığa yaklaşırken.. siz birde önce debriyaja sonra frene basın bakalım yine olacak mı? normalde önce frene az basıldıktan sonra debriyaja basarız ya.. birde aracı sürekli benzinde çalıştırıp yine yapıyor mu diye deneyebilirsiniz, lpg kaynaklı olup olmadığını anlamak için.. Şu dediğinizi kolay kolay kimse yapmayacaktır. Yapıncada zaten geçte olsa farkına varacaktır, başka birşeye yormayacaktır. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın