Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Arkadaslar Motor Arizasi Yardim!

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Az once arabayi calistirinca klimayi actim isinmasini beklemeden on camin buzunu cözmek icin. motor ariza uyariai verdi ve klima devreue girmedi.hareket edince araba 2000 devri gecmedi

durdum hararet yukseldi ancak 2 dk da araba calismasina ragmen hararet 0 oldu.sizce sikinti ne olabilir

Yanıtlama zamanı:

Ücretsiz Yol Yardım

Yol yardım hizmeti sayesinde herhangi bir kaza durumunda asla yolda kalmazsınız. 444 3673 Ford Direkt Hattı’nı arayın, garanti kapsamında olsun veya olmasın, Ford’unuzu anında çekelim. Çünkü yetkili servislerimizde Ford’unuz emin ellerde, sevdikleriniz güvende.

Ek olarak, güzel Türkçe'nin harflerine lütfen dikkat edelim. Okumakta bile zorlanıyoruz.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

telefondan yazıyorum ondan öyle oldu kusura bakmayın

servis bir saat uzakliklta arabayi goturmeden önce yol ardim aranak daha dogru olacak sanirim teşekkurler cevaplar için

Yanıtlama zamanı:

Yol yardımı aramakta fayda var tabi. Muhtemelen sensörlerden biri veya birkaçı uygun olmayan veri okuyor ve arabayı korumaya alıyor. Genelde MAP veya MAF sensöründen kaynaklanıyor bu işler. Siz geçen spor hava filtresi sormamış mıydınız? Belki yanlış hatırlıyorum. Eğer böyle bir mevzu varsa sensörlerdeki yağlanmadan kaynaklanıyor olabilir.

Sensörler sökülüp temizlenip ardından hatanın silinmesi gerekir.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

yanliş hatirliyorsunuz sanirim filtreyi ben sormamiştim. klimadan şubheleniyorum ben de isinmadan açtim ve hiç istma yapmadi hararet yukselene kadar.

bu arada ariza lambasinin sonmesi problemin geçtigine delalet midir yoksa o sorun hala devam ediyo olabilir mi?

yol yardimiyla yeni görüşebildim evet sorun sensörler ama egzozla ilgili bi durum.son zamanlarda düşük devirde kullandim araci şehir içi kisa mesafede.malum euro 5 motor ve bu dizel partikül meselesi. sonuç ariza lambasi söndü kendi.devirlenmede sıkıntı yok.klima ise çok soğuk havalarda tam verimli olamayabiliyormuş.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.