Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2017 Küçük oyuncakları bırakalı çok oldu. Ama minik hastamın hediyesini masama yerleştirdim. 12 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tuğrul Toprak Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2017 Küçük oyuncakları bırakalı çok oldu. Ama minik hastamın hediyesini masama yerleştirdim. Bu modelin adı ne abi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2017 5 saat önce, Tuğrul Toprak yazdı: Bu modelin adı ne abi? 1949 Ford Custom Convertible. Ford'un savaş sonrası ürettiği ilk model. Planlarını bağımsız tasarımcı George Walker çizmiş, Nash firmasına satmak istemiş ama onlar cevapta gecikince Ford'a gitmiş ve hemen kabul edilmiş. Waldorf Astoria otelindeki tanıtımından bir kare, bizatihi Henry Ford II ve kardeşi aracın yanında duruyorlar. Custom Tudor (2 kapı), Fordor (4 kapı), Station Wagon ve Convertible olarak üretilmiş. Fiyatlar Windsor teslim 2000$'dan başlamış. 5 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kenan Korkusuz Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2017 Focus 2 nin makyajlı olanını arıyorum ancak bulamıyorum arkadaşlar,gören duyan var mı nerden bulurum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2017 Yeni üyemiz... 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2017 Tam İngiliz işi olsun diye sağdan direksiyonlu mu aldın? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2017 Tam İngiliz işi olsun diye sağdan direksiyonlu mu aldın? Tesadüf bu marka bu şekilde üretim yapıyor [emoji3] 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2017 Gürkan abinin katkılarıyla tekrar teşekkür ederim abi [emoji3] 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2017 Rica ederim... Yerlerini alsınlar ? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2017 Rica ederim... Yerlerini alsınlar [emoji106] Garaja çektim abi [emoji3] 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Yılmaz Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2017 (düzenlendi) Yeni üyeler yerini aldı hayırlı olsun --10 dakika sonra eklendi-- --10 dakika sonra eklendi-- --10 dakika sonra eklendi-- Eylül 22, 2017 Onur Yılmaz tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2017 Uzun zaman oldu temizlik fırsatı olmamıştı ufaklık erken yatınca temizliğe daldım 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2017 6 dakika önce, Serdar yaman yazdı: Uzun zaman oldu temizlik fırsatı olmamıştı ufaklık erken yatınca temizliğe daldım Hepsini satıp doğan görünümlü şahin alalım? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2017 Hepsini satıp doğan görünümlü şahin alalım? [emoji3]Hahahahaa napcaz onu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kemal Yerebakan Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2018 Buralar biraz sessiz mi? O zaman bozalım ? Yeni üyemiz GYMKHANA 7 ? 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap