Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 201411 yıl comment_270608 Arkadaşlar resimden de anlaşılacağı gibi direksiyon da bir yıpranma oluştu. Garantisi devam eden bir araç olduğunu belirtelim.acaba garantiden direksiyon değişimi yapılabilir mi. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 201411 yıl comment_270611 Yanlış hatırlamıyorsam bu konuyu daha önce konuşmuştuk ve garantiden değişmişti.Yakın arkadaşımın direksiyon kromajı kenarlarından kalkmaya başlayınca servis fotoğraf çekip Otosan a göndermiş ve garantiden değiştirmişlerdi.Ama direksiyon simidi için net birşey diyemeyeceğim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 201411 yıl comment_270613 Kullanımdan dolayı gelişen doğal deformasyon gibi birşey diyebilirler... Hatta servisten "Bunun özelliği abi o" bile diyebilirler.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 201411 yıl Yazar comment_270615 peki konuyla ilgili daha da yıpranmasını önlemek adına ne yapabilirim Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 201411 yıl comment_270616 peki konuyla ilgili daha da yıpranmasını önlemek adına ne yapabilirim gayet güzel dokunuşlar var Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 201411 yıl comment_270623 peki konuyla ilgili daha da yıpranmasını önlemek adına ne yapabilirim Deri kaplanabilir veya direkt titanium direksiyonu takabilirsiniz. Sök tak kullanılır durumda bunlar, çok uçuk fiyata da çıkmıyor. Sponsorumuzdan veya çıkmacılardan da temin edebilirsiniz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 201411 yıl Solution comment_270804 yaklaşık 1 ay önce servise bu konuda başvurdum aracımın direksiyonu aynı durumdaydı ve komple değiştirdiler garantiden Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 201411 yıl Yazar comment_270815 Bende telefonla aradım bugün servisi bakalım abi daha önce boyle degisim yaptık dediler bakalım 28 kasımda bakım var o zaman hallederiz Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 201411 yıl comment_270827 Böyle bir durumda ''ben titanium direksiyonu istiyorum! '' deme lüksümüz var mı acaba,merak ettim şimdi eğer varsa Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 201411 yıl comment_270830 Böyle bir durumda ''ben titanium direksiyonu istiyorum! '' deme lüksümüz var mı acaba,merak ettim şimdi eğer varsa Farkını verirsen ve servisle ikili ilişki iyiyse olur heralde. Ama aradaki fark titanium direksiyonu kadarsa Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 201411 yıl comment_270836 Farkını verirsen ve servisle ikili ilişki iyiyse olur heralde. Ama aradaki fark titanium direksiyonu kadarsa Serviste soracaktım lastik fiyatlarını duyunca unuttum, gerçekten deri başka bir his ve bence olması gereken bir şey Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 201411 yıl comment_270861 Benzer problemi bende yaşamaktayım. Kromlu kısımlarda kalkma var bariz şekilde bakalım artık 30 bin bakımında garantiden değişirler diye düşünüyorum. Aracı aldığımda beri; 1-Ecu yandı garantiden değişti 2-Kapı altındaki fitil attı garantiden değişti 3-Dİreksiyondaki kromlarda değişicek diye ümit ediyorum. toplamda 3 arıza ve garantiden değişim söz konusu oluyor. Bildiğim kadarıyla garanti süresi boyunca 6 kez arıza ile karşılaşılması durumunda aracın aynısı ile değişitirilmesi söz konusu oluyor. Bakalım artık sonraki 3 arıza neler olacak bütün servis fişleri birikmekte. Garantinin bitmesinde 1.5 yıl kaldı. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 201411 yıl comment_270879 Sanırım tüm arkadaşların konuyla ilgili sorularına cevap verebilirim,çünkü konuyla ilgili baya tecrübe edindim: 1)Başlık sahibi arkadaş için bu deformasyonlu direksiyonu eğer aracın garantisi devam ediyorsa yetkili servisten sorunsuz biçimde değiştirebilir.Tabi kullanımdan kaynaklı söylentileri kabul etmeyerek. 2)Bildiğimiz gibi araçlarımızın garantisi 3 yıl.3 yıldan sonra eğer ek garanti yaptırmışsanız servis direksiyon deformasyonunu ek garanti kapsamına almıyor.Bu yüzden garantisi bitmek üzere olan arkadaşların bu sıkıntısı varsa acele etsinler. 3)Orijinal titanium deri direksiyona geçmeyi düşünen arkadaşlar varsa erol otomotivden 400 tl ye bu direksiyonu temin edebilirsiniz.Ancak yetkili servisler dışarıdan gelen parçayı takmazlar.Sadece kendilerinin temin ettikleri parçaların sorumluluğunu üstleniyorlar.Serviste ise bu direksiyon 2 bin lira civarında.Eğer garantiyi felan sorun etmeyip dışardan alıp bu işi hakkıyla yapabilecek bir usta bulunursa düşünülebilir.Ama garantideki araçlar için sıkıntılı bir durum. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın