Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 201411 yıl comment_267930 Bugun "bilinmeyen" numara aradı açtım, ingilizce olarak merhaba, ingilizce konuşuyormusun dedi evet diyince, hızlıca bişeyler saydı durdu hiç birşey anlamadım desem yeridir. En son kredi kartı vs gerekmiyor sadece (kimlik?) numarası istiyoruz dedi. Bende tekrar sorma gereği duymadan istemiyorum dedim, tamam diyip kapattım, ama sonradan merak ettim, nedir ne değildir, var mı bilen? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 201411 yıl comment_267932 Ay dont sipik ingiliş derdim ben de Başıma gelmedi Valla hersey olabilir dikkatli olmak gerek Yurtdışı numaralardan çağrı bırakmalar bunlar Anlamadım gitti Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 201411 yıl Yazar comment_267943 Ay dont sipik ingiliş derdim ben de Başıma gelmedi Valla hersey olabilir dikkatli olmak gerek Yurtdışı numaralardan çağrı bırakmalar bunlar Anlamadım gitti Sorma bayramda annemi 2 kere aradı yurtdışı numara kardeşim direk meşgule attı dolandırıcı diye sonradan jeton düştü Kıbrıs'tan Arkadaşı arıyormuş Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 201411 yıl comment_267948 Nasıl telefonda Türkçe olarak "tamam", "evet" dediğinde senin adına bir şeyler yapma hakları varsa bu ingilizce olarak da vardır büyük ihtimalle. Bizim ülkenin çoğunluğunun ingilizcesi "Yes" ve "No"'dan ibaret olduğuna göre çok mantıklı bir dolandırıcılık yöntemi olur bu. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 201411 yıl comment_267951 Kimseye güvenemiyorsun ne yazık ki. Sürekli ''lan acaba bir iş mi var'' diye aklından geçiriyorsun. Hiç duymadım daha önce. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 201411 yıl comment_267957 Telefonda tanımadığın adama T.C ve kart bilgini verip iyi Şeyler beklemek, çok iyi niyetli Olmayı aşıyor sanki[emoji56][emoji56] Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın