Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 201115 yıl comment_322 Bi kaç gündür emniyet kemeri takmayınca çıkan ses ve ışıklı uyarı ikazı çıkmıyor artık. Tamam belki rahatsızlık etmiyor o açıdan avantajlı ama havayastıklarıda iptal olmuş olabilirmi ? Neden artık ikaz vermez oldu, bi yerlerimi iptal ettim bilmeden. Kısa mesafelerde kemer takmadığım zamanlar sesi kesmek için 3 kez basıp bırakırdım sık sık onunla alakalı bi durummu acaba? Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 201115 yıl Yazar comment_324 Ona dikkat etmedim, ötüyormuydu ötmüyormuydu o zaman diye. Yeni oldu zaten. Ama sanki anahtar üstünde parklar açıkken kapı açılınca uyarı sesi geliyordu gibi yinede emin değilim şu an. Onuda bi kontrol edeyim bugün. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 201115 yıl comment_330 onun bi sistemi vardı iptal etmek için falan ama hatırlamıyorum şu anda okumuştum bi forumda bi bakınayım tekrar Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 201115 yıl comment_332 Bizim aracında iptal önceki sahibi nasıl iptal ettirmişse servistede baktılar açamıyolar benimde çekincem airbagler yoksa ötmemesi daha iyi zaten ben emniyet kemeri takıyorum sürekli. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 201115 yıl comment_333 araç yarım kontakken 1 dk içinde 9 defa kemeri takım söktükten sonra açılıyormuş uyarı tekrar Kontak anahtarını açıyorsunuz....Kemeri 9 defa takıp çıkarıyorsunuz.9 sonunda takılı olmayacak şekilde ve sonrasında göstergede 3 defa yanıp sönücektir.Yine ikaz vermezse tekrar deneyin muhtemelen olucaktır. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 201115 yıl comment_335 Bu şekilde çok uğraşıldı serviste bende çok denedim olmuyor başka bi yöndem ile kapatılmış.kemeri taktığımız yerin içinde bir oynama olmuş sanırım sürekli takılı görüyor gibi geldi bana Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 201115 yıl Yazar comment_446 araç yarım kontakken 1 dk içinde 9 defa kemeri takım söktükten sonra açılıyormuş uyarı tekrar Kontak anahtarını açıyorsunuz....Kemeri 9 defa takıp çıkarıyorsunuz.9 sonunda takılı olmayacak şekilde ve sonrasında göstergede 3 defa yanıp sönücektir.Yine ikaz vermezse tekrar deneyin muhtemelen olucaktır. Benimki bunu uygulayarak düzeldi, eyvallah sağolasın Ogün. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 201115 yıl comment_979 Benimki bunu uygulayarak düzeldi, eyvallah sağolasın Ogün. şu yalancı emniyet kemeri tokası var onları kullanmanızı tavsiye ederim sesden rahatsız oluyorsanız Aslında araca her bindiğimizde emniyet kemeri takmamız gerekirki hiçbirimiz bende dahil uymuyoruz Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 201115 yıl comment_982 şu yalancı emniyet kemeri tokası var onları kullanmanızı tavsiye ederim sesden rahatsız oluyorsanız Aslında araca her bindiğimizde emniyet kemeri takmamız gerekirki hiçbirimiz bende dahil uymuyoruz Siz aracınızda emniyet kemeri uyarısını sokete 1 sn süre ile basılı tutup iptal ettirdiğinizde ECU sizin kemer takmadığınızı anlıyor ve hava yastığını iptal ediyor. Siz oraya toka taktığınızda emniyet kemeri takmış gibi algılıyor ve sonuç olarak Allah göstermesin bir kaza sizin öne geleceğinizi düşündüğümüzde. hava yastığı direk kafanızda patlayacak ya en iyi ihtimalle yüzünüzün yanmasına sebebiyet verecek (yaşanmış olaydır yüzünüzde iz kalıyor.) yada Allah korusun boynunuz kırılacak. Sağlığınız için kemerinizi takın. Takmıyorsanız ecuyu yanıltmayın. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 201115 yıl comment_1003 bu bilgiyi bilmiyordum teşekkür ederim. Şehir içinde ne yapmamızı önerirsiniz ? Tokayı çıkardığımda rahatsız edici şekilde ötüyor. Bende isterim hep emniyet kemeri takmayı fakat biliyorsunuz ki bu kurala çoğu sürücü uykuyor ş.içindede gereksiz buluyorum (kendi ilimdeki trafik akışı az olduğundan) Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 201115 yıl comment_1005 Emniyet kemeri aslında Ş.içinde daha da önemli oluyor. Çok örnekleri mevcut. Takmanızı tavsiye ederim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 201115 yıl comment_1007 benimkini ben arkadaşların dediği gibi 9 kere tak çıkarla susturdum yoksa çok kafa şişiriyodu 2dk yol için bile Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 201115 yıl Yazar comment_1085 Ben biner binmez takıyorum. 1-2 km.lik kısa mesafeler hariç. O zaman da 3 kez basıp bırakınca susuyor, bir sonraki çalıştırmaya kadar. Sürekli iptal etmek için 9 kez basmak gerekiyor. Ama merak ettiğim bi nokta 9 kez basıp sürekli iptal edince hava yastığınıda iptal ediyormu ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 201115 yıl comment_1123 Evet ediyor. Sağlğınız için etmek zorunda. Etmediği taktirde çıkacak sonuçlar daha kötü oluyor ayrıca şahısların firmalara dava açılma mevzuları falanda var ilk olarak mini cooperlarda patlak vermişti bu olay sonra diğer markalarda dava olaylarından çekindiği için iptal yöntemini seçtiler Sadece Hondalarda iptal olmuyor geri kalan tüm markalarda kemer yoksa veya uyarı iptal ettirildiyse airbaglerde iptal oluyor Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın